Şimdi Ara

gurcellonline veya admin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu mesaj silme işlemi için baa ulaşırmısınız ben size ulaşamadım cok hızlı cevapınızı bana ulaşmanızı bekliyorum... Forumda yıllardır varım 2011 tarihinde actım bu hesapı okadar 2006 dan berı burdayım bir işlem bana uymadığı için bekliyorum iyi günler....

• Dostum pek hevesli olma bence 1 ay önce bana ban yemiştim ve nedeni belli değildi bütün yöneticilere yazdım ama kimse benim neden ban yedigimi söylememişti konu actım takan olmadı yani bazı yöneticiler sadece işlerine gelen şeyleri görüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeonExceldus

Dostum pek hevesli olma bence 1 ay önce bana ban yemiştim ve nedeni belli değildi bütün yöneticilere yazdım ama kimse benim neden ban yedigimi söylememişti konu actım takan olmadı yani bazı yöneticiler sadece işlerine gelen şeyleri görüyor

Mesaj sayısı önemsiz diyen yöneticilere gelsin.
  • Tam olarak sorun nedir? Buradan yada PM yolu ile yazarsan sevinirim.
  • edit:yanlış okumuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LzBlack -- 2 Ekim 2012; 19:03:14 >
  • yöneticilerden herkes şikayet ediyor kendilerine yeni bir sistem getirseler iyi olur. ama şimdi yalan olmasın şikayet ettiğim mesajları çok kısa sürede ilgileniyorlar. onun dışında ben özel mesajlara cevap vermem havaları var galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScRiN -- 2 Ekim 2012; 19:26:03 >
  • dünyanın en hızlı mesaj silme takımına sahibiz
  • PM'lere cevap vermeme gibi bir olay yok bence. Benim bir kere PM atma ihtiyacım oldu. Onda da GurcellOnline'a anında ulaştım. Yada bana denk geldi bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.