Şimdi Ara

ADMİN,MODERATÖR... NEDİR.NASIL OLUNUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
7.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu kavramlar nedir.ne yaparlar. nasıl olurlar.anlatırmısınız..ben gunun 15 saatini duraksız bu forumda ve diger forumlarda geçiriyorum..bu tür işlerle ilgilenmek istiyorum.ama nasıl..açıklarmısınız.olabilirmiyim..yoksa kendim bi forum sitesi açmam mı lazım..bunu okuyan yönetici ve adminler açıklarsa daha iyi olur...

• quote:

Orjinalden alıntı: asdasd32

arkadaşlar bu kavramlar nedir.ne yaparlar. nasıl olurlar.anlatırmısınız..ben gunun 15 saatini duraksız bu forumda ve diger forumlarda geçiriyorum..bu tür işlerle ilgilenmek istiyorum.ama nasıl..açıklarmısınız.olabilirmiyim..yoksa kendim bi forum sitesi açmam mı lazım..bunu okuyan yönetici ve adminler açıklarsa daha iyi olur...

bu konuyu actigin için bu sorularının cevabını alamayacaksin gibi geliyor büyük ihtimal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

quote:

arkadaşlar bu kavramlar nedir.ne yaparlar. nasıl olurlar.anlatırmısınız..ben gunun 15 saatini duraksız bu forumda ve diger forumlarda geçiriyorum..bu tür işlerle ilgilenmek istiyorum.ama nasıl..açıklarmısınız.olabilirmiyim..yoksa kendim bi forum sitesi açmam mı lazım..bunu okuyan yönetici ve adminler açıklarsa daha iyi olur...

bu konuyu actigin için bu sorularının cevabını alamayacaksin gibi geliyor büyük ihtimal.
    niye ki merak ettim.ilgilenmek istiyorum ben de...kural dışı bi konu mu yoksa..oleyse özür dilerim. ne diim..

• quote:

quote:

quote:

niye ki merak ettim.ilgilenmek istiyorum ben de...kural dışı bi konu mu yoksa..oleyse özür dilerim. ne diim..

yok abi ondan deil sadece umursayan olmaz. biri acmişti böyle konu gecen sene anlatan falan olmamisti dh de mod olmak istiyorum yardim demişti bütün forum gülme krizine girmişti. yani mod olman bişeyi deiştirmez ac kendine bi site siten olsun oyun falan koy flash oyunları diz böyle belki tutar.

• mesaj sayın az daha admin ve modlar forumdaki hertürlü pisliği (küfür, yanlış yerde açılmış konu,gereksiz konu,büyük ve geçersiz imzaları silme vb vb vb aklıma gelenler)gibi işlerden sorumludurlar 1555 mesajda ki şu anda ban yedi :D 8saat forumdaydım ama mod sayımız yeterli ddiler almadılar :(
  • admin veya moderatör olmak için üyelik tarihiniz, post miktarınız, Yaşınız, cinsiyetiniz, diliniz, dininiz önemli değildir.Moderatör olmak için ilgili olduğunuz, uzman olduğunuz alanda paylaşımlar yaparsınız, foruma katkıda bulunursunuz ve kendinizi hazır hissediyorsanız yöneticilerden veya adminlerden bir tanesine özel mesaj göndererek veya şikayet et butonunu kullanarak bizlere ulaşıp, derdinizi anlatırsınz.ondan sonra yöneticiler ve adminler sizin profilinizi inceledikten sonra ortak bir karara varırlar ve yönetiliğiniz onaylanır ya da reddedilir.Admin nedir, admin siteden sorumlu ve sitenin idaresini üstlenen kişidir. moderatör nedir sitenin idaresini yapan kişidir.bu kavramlar hakkında detaylı bilgiye arama yaparak ulaşabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .
    20 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • way be. ozaman küçük çaplı bi foruma takılmak lazım..
  • Önemli olan mesaj sayın yada forumda ne kadar zaman geçirdiğin değil, Sadece Ban/Edit ve topic kontrolleri ile mod hadi belki ama admin falan olunmaz, özellikle böyle bir site için konunda uzman ve internet kodlarını bilmen lazım, sonra başvuru yapacaksın, beğenirlerse olursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: paTRon

admin veya moderatör olmak için üyelik tarihiniz, post miktarınız, Yaşınız, cinsiyetiniz, diliniz, dininiz önemli değildir.Moderatör olmak için ilgili olduğunuz, uzman olduğunuz alanda paylaşımlar yaparsınız, foruma katkıda bulunursunuz ve kendinizi hazır hissediyorsanız yöneticilerden veya adminlerden bir tanesine özel mesaj göndererek veya şikayet et butonunu kullanarak bizlere ulaşıp, derdinizi anlatırsınz.ondan sonra yöneticiler ve adminler sizin profilinizi inceledikten sonra ortak bir karara varırlar ve yönetiliğiniz onaylanır ya da reddedilir.Admin nedir, admin siteden sorumlu ve sitenin idaresini üstlenen kişidir. moderatör nedir sitenin idaresini yapan kişidir.bu kavramlar hakkında detaylı bilgiye arama yaparak ulaşabilirsiniz

inanmiyorum bir mod cevap verdi yenisiniz galiba. neyse ben bu yazinisi screen shot cekip DH INTERESTİNG SS klasorume atacam.

• quote:

quote:

admin veya moderatör olmak için üyelik tarihiniz, post miktarınız, Yaşınız, cinsiyetiniz, diliniz, dininiz önemli değildir.Moderatör olmak için ilgili olduğunuz, uzman olduğunuz alanda paylaşımlar yaparsınız, foruma katkıda bulunursunuz ve kendinizi hazır hissediyorsanız yöneticilerden veya adminlerden bir tanesine özel mesaj göndererek veya şikayet et butonunu kullanarak bizlere ulaşıp, derdinizi anlatırsınz.ondan sonra yöneticiler ve adminler sizin profilinizi inceledikten sonra ortak bir karara varırlar ve yönetiliğiniz onaylanır ya da reddedilir.Admin nedir, admin siteden sorumlu ve sitenin idaresini üstlenen kişidir. moderatör nedir sitenin idaresini yapan kişidir.bu kavramlar hakkında detaylı bilgiye arama yaparak ulaşabilirsiniz

inanmiyorum bir mod cevap verdi yenisiniz galiba. neyse ben bu yazinisi screen shot cekip DH INTERESTİNG SS klasorume atacam.

yakında 1 ay olacak inşallah

• e hadi bakalim hayirlisi neyse o olsun iyi hizmetler :)
  • önce muhtardan bi ilmuhabir çıkaracan sonra gidip bunu belediyeden onaylatacan sonra ziraat bankasına 2000ytl para havale edip 1 adet nufüs cüzdanınla birlikte hepsinden birer suret fotokopi çektirip oradan notere geçeceksin aslı gibidir mühürünü bastırdıktan sonra donanım haber sitesine girip yöneticilere herşey hazır artık mod olmak istiyom diyerekten pm atacaksınki hemen anında ne kadar akıllı bi adam olduğunu anlasınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakir-bir-kul -- 30 Haziran 2007; 18:51:57 >
  • quote:

way be. ozaman küçük çaplı bi foruma takılmak lazım..

mod olmak bence çok gereksiz ve yorucu bir iş(banlanır mıyım acaba).kimse modlara samimi cevaplar vermiyor,hep resmi takılıyorlar.biz öyle miyiz?değiliz tabii ki.herkesin ne yazdığını okumak,silip silmeme tereddütü,sürekli forumda bulunmak...bunlar zor işler.onun için de en iyisi böyle avare avare forumda dolanmak

• quote:

valla yoneticiden cvp almak guzel..bide sizin ilgi ilanınız,uzmanlık alanınız,nezaman yonetici oldunuz,vs.. paylaşırmızınız bizimle,,, saolun..

• admin,moderatör olunmaz, doğulur!
  • quote:

Orjinalden alıntı: luciferian

quote:

way be. ozaman küçük çaplı bi foruma takılmak lazım..

mod olmak bence çok gereksiz ve yorucu bir iş(banlanır mıyım acaba).kimse modlara samimi cevaplar vermiyor,hep resmi takılıyorlar.biz öyle miyiz?değiliz tabii ki.herkesin ne yazdığını okumak,silip silmeme tereddütü,sürekli forumda bulunmak...bunlar zor işler.onun için de en iyisi böyle avare avare forumda dolanmak

avera ya avere yaw kopardon beni ya aksam wakti sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsin emi. haklısın fazla samimi takılıyoruz bizim ultima online serveri vardi modlarla adminlerle kari kiz muhabbeti yapiyoduk cok komedi oluyordu ama ahlak sınırları içerisinde böyle saygılıydık küfür falan yoktu onlar edince bizde ediyoduk

• quote:

Orjinalden alıntı: URBAN_ROCK

önce muhtardan bi ilmuhabir çıkaracan sonra gidip bunu belediyeden onaylatacan sonra ziraat bankasına 2000ytl para havale edip 1 adet nufüs cüzdanınla birlikte hepsinden birer suret fotokopi çektirip oradan notere geçeceksin aslı gibidir mühürünü bastırdıktan sonra donanım haber sitesine girip yöneticilere herşey hazır artık mod olmak istiyom diyerekten pm atacaksınki hemen anında mod olasın

askerlik yapmış olmak şartmı???

• ya bu nette avare avare dolaşmak sıktı. profosyonelce bişeyler yapmak istiyorum..arkadaşım -sözl.. de mod gibi bişey. uyeleri banlıyop,topic siliyo,kaldırıyo,taşıyo falan..anlatıyo da çok guzel bişii,,hırs yaptım bende olmak istiyom..
  • quote:

ya bu nette avare avare dolaşmak sıktı. profosyonelce bişeyler yapmak istiyorum..arkadaşım -sözl.. de mod gibi bişey. uyeleri banlıyop,topic siliyo,kaldırıyo,taşıyo falan..anlatıyo da çok guzel bişii,,hırs yaptım bende olmak istiyom..

o zmn tavsiye ufaktan başla sen kendine bi forum ac free olanlar var sen orda biraz takıl oyun cep telefonu falan filan olarak git oyun linkleri falan incelemeler yap ondan sonra yeterli fonksiyonlari ogrendigin zmn burada gelip iş yaparsin sana tavsiyem bu modluk işi falan bi süre sonra sıkıyor merak etme hevesini al.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.