Şimdi Ara

ADMİN,MODERATÖR... NEDİR.NASIL OLUNUR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
7.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BaMKaN

quote:

Orjinalden alıntı: ask all your friends

resmi olarak değil tabi ki.
    ama foruma uzun süredir iştirak ettiğim için pek yabancı gelmiyor kendi açımdan. :-]

admin ve moderatörlük arasındaki fark önemli değil bence. önemli olan bu görevi aldığında foruma vereceğin hizmet. bunun için de vakit lazım. bu vakiti kendine mi ayıracaksın yoksa foruma mı? foruma yeterince zaman ayırabiliyorsan bu forumun dikkatini çekecektir. ehh bilgi de var ve pişecek görünüyorsan böyle bir grup içerisine girmek mümkün olabilir. sen boşver adminliği moderatörlüğü, forumda gezmek daha güzel.. bak mewluth' e neydi ne oldu görebiliyormusun? iş yapmaktan foruma mesaj atamıyor. zaten işi ne çalışsın forum için. yok öle üç kuruşa beş köftee.

376000 id ile mi uzun süredir iştirak ediyorsun foruma, sanırım eski hesabım banlandı, fake aldım demek istiyorsun...

Evet eski hesabını kapattım sen girme dedim illa bi açık buldu girdi.

sahraa2002

• sorma ya bir şu üstü çizgili isimlerden alamadım nick olarak. onun haricinde fake' liğim konusunda bir eksiklik yok. account sıfırlama denen bir olay başlattım ben. bak negative' ye onbin küsür post yapmış ortaya çıkamıyor. çıkabilir mi? çıkamaz tabi, kim bakar onun yazdığı yazıya, gözler direkt atılan post sayısına kaçıyo.
  • aman Tanrım omg interesting olm bu topici acan adam tayibin oglu falanmi ilk defa bi topicte bukadar mod admin vs vs vs girip post bırakiyor bunlar galiba kasalarini, yan yatirmişlar veya güneş carpmiş ilginc imza ve forum ile ilgili öneriler topiclerinde bile bukadar yetkili yok be
  • bütün yetkililer kasalarını yan yatirmiş belli topiclere post bırakiyorlar yakında siz chat odasida kurarsiniz asdas32 galiba millet vekili falan.
    bak ben 2006 marttan beri burdayim bayadir buranin delisi oldum sürekli girip okur yazar birilerine sataşırım ilk defa böyle şey görüyorum

• Muhabbet koyu galiba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gun

quote:

forum sahibi cimbomludur hoca, pek heveslenme. fenerbahçelileri kapıdan içeri sokmuyor bunlar. haberin olsun. ne zaman feneri bıraktım dersin o zaman düşünürler benden söylemesi. asla takımını terketme!

Kimden duymuş isen takılmış sana ...

Hayret. Epey aradan sonra ilk defa mesajını gördüm

quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

quote:

ama foruma uzun süredir iştirak ettiğim için pek yabancı gelmiyor kendi açımdan. :-]

admin ve moderatörlük arasındaki fark önemli değil bence. önemli olan bu görevi aldığında foruma vereceğin hizmet. bunun için de vakit lazım. bu vakiti kendine mi ayıracaksın yoksa foruma mı? foruma yeterince zaman ayırabiliyorsan bu forumun dikkatini çekecektir. ehh bilgi de var ve pişecek görünüyorsan böyle bir grup içerisine girmek mümkün olabilir. sen boşver adminliği moderatörlüğü, forumda gezmek daha güzel.. bak mewluth' e neydi ne oldu görebiliyormusun? iş yapmaktan foruma mesaj atamıyor. zaten işi ne çalışsın forum için. yok öle üç kuruşa beş köftee.

Evet gun bana mod olur musun dediği vakit bu arkadaş da olursa olurum dediydim. İnadına olmam demişti. Ben de olmamıştım o sebeple.

Modluk önerisi yapılıp da reddeden üyeler de çok var.

Sonra olağanüstü bir durum oldu, modların yarısı görevi bıraktı ve ben de artık mod olayım da siteyi düzene sokayım diyerekten kabul ettim. O gün bugündür öyle devam ediyor. Power askere gidince de admin ihtiyacı yüzünden admin olduk. Görev seni çağırınca gitmek gerekiyor bazen.

Sen heryerdesin

quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

quote:

Orjinalden alıntı: BaMKaN

quote:

376000 id ile mi uzun süredir iştirak ediyorsun foruma, sanırım eski hesabım banlandı, fake aldım demek istiyorsun...

Evet eski hesabını kapattım sen girme dedim illa bi açık buldu girdi.

sahraa2002

ask all your friends sahra mı şimdi
    vallahi bilmiyodum iyi mi

• Bu sefer kasalar değil de forum yan yatmış galiba...

Ben de bu kadar yöneticiyi ilk defa bir arada gördüm...
  • Yöneticiler gece yatarken kafasini yan yatirmişlar yada güneşe yan bakmişlar yada sıcaklar yan yatmiş. waybe screen shot bu konu üst konu olmasi lazim all in one misali. walla ya asdasd32 olm dogru söyle millet vekili yada özel birim falanmisin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdasd32

ya bu nette avare avare dolaşmak sıktı. profosyonelce bişeyler yapmak istiyorum..arkadaşım -sözl.. de mod gibi bişey. uyeleri banlıyop,topic siliyo,kaldırıyo,taşıyo falan..anlatıyo da çok guzel bişii,,hırs yaptım bende olmak istiyom..

İnsanların bütün istdiği şeyler olmuyo işte....

Bende çok şey istioooooom ama bak işte hala burdayım

Yaş kaç?
  • quote:

Orjinalden alıntı: paTRon

admin veya moderatör olmak için üyelik tarihiniz, post miktarınız, Yaşınız, cinsiyetiniz, diliniz, dininiz önemli değildir.Moderatör olmak için ilgili olduğunuz, uzman olduğunuz alanda paylaşımlar yaparsınız, foruma katkıda bulunursunuz ve kendinizi hazır hissediyorsanız yöneticilerden veya adminlerden bir tanesine özel mesaj göndererek veya şikayet et butonunu kullanarak bizlere ulaşıp, derdinizi anlatırsınz.ondan sonra yöneticiler ve adminler sizin profilinizi inceledikten sonra ortak bir karara varırlar ve yönetiliğiniz onaylanır ya da reddedilir.Admin nedir, admin siteden sorumlu ve sitenin idaresini üstlenen kişidir. moderatör nedir sitenin idaresini yapan kişidir.bu kavramlar hakkında detaylı bilgiye arama yaparak ulaşabilirsiniz

peki ben bişiy sorucam..
    diyelimki ben mod başvuruluğu yaptım...kabuL edilmedi tekrar başvuru yapma hakkım var mı?
    Şimdiden teşkler..

• quote:

Orjinalden alıntı: ok now

quote:

admin veya moderatör olmak için üyelik tarihiniz, post miktarınız, Yaşınız, cinsiyetiniz, diliniz, dininiz önemli değildir.Moderatör olmak için ilgili olduğunuz, uzman olduğunuz alanda paylaşımlar yaparsınız, foruma katkıda bulunursunuz ve kendinizi hazır hissediyorsanız yöneticilerden veya adminlerden bir tanesine özel mesaj göndererek veya şikayet et butonunu kullanarak bizlere ulaşıp, derdinizi anlatırsınz.ondan sonra yöneticiler ve adminler sizin profilinizi inceledikten sonra ortak bir karara varırlar ve yönetiliğiniz onaylanır ya da reddedilir.Admin nedir, admin siteden sorumlu ve sitenin idaresini üstlenen kişidir. moderatör nedir sitenin idaresini yapan kişidir.bu kavramlar hakkında detaylı bilgiye arama yaparak ulaşabilirsiniz

peki ben bişiy sorucam..
    diyelimki ben mod başvuruluğu yaptım...kabuL edilmedi tekrar başvuru yapma hakkım var mı?
    Şimdiden teşkler..

başvuru yapma sayısında bir kısıtlama bulunmamaktadır.kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman başvurabilirsiniz

• vay be ne konu açmışım uyelerden çok yoneticiler yazdı valla...DH tarihinde bi ilk...
  • ilk..
  • Bende bi başvuru yapayımda adet yerini bulsun

Nasıl olsa ne kısıtlama var ne birşey

Şu Admin , veya Moderatör olma merakını anlamadım gitti... Makam sevdası gibi birşey galiba...
  • Sanırım oyun bölümlerine ''Kıdemli Yarbay'' rütbesi verilmiyor.
  • quote:

quote:

quote:

peki ben bişiy sorucam..
    Şimdiden teşkler..

başvuru yapma sayısında bir kısıtlama bulunmamaktadır.kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman başvurabilirsiniz

kendini hazır hissetmek ne demek sen hazır olsanda onlar kabul etmezse hep hazırda mı bekleniyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: muratsevdin

quote:

quote:

quote:

peki ben bişiy sorucam..
    Şimdiden teşkler..

kendini hazır hissetmek ne demek sen hazır olsanda onlar kabul etmezse hep hazırda mı bekleniyor?
    saygıdan tabii.

• Tüm iş muhtarda bitiyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.