Şimdi Ara

ADMİN,MODERATÖR... NEDİR.NASIL OLUNUR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
7.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaMKaN

quote:

Orjinalden alıntı: gun

quote:

Orjinalden alıntı: ask all your friends

forum sahibi cimbomludur hoca, pek heveslenme. fenerbahçelileri kapıdan içeri sokmuyor bunlar. haberin olsun. ne zaman feneri bıraktım dersin o zaman düşünürler benden söylemesi. asla takımını terketme!

Kimden duymuş isen takılmış sana ...

Yoksa sen tanıyo musun sitenin sahibini?

• pmden bana ulaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theycantmeasureheart -- 2 Temmuz 2007; 19:19:24 >
  • ya şimdi aklıma takıldı bu modlar gece 3 de 4 de 5de de online oluyo mu? gece vardiyası var mı bu işte de?
  • var tabii burada varmı bişey söyleyemicem kaldıki bazı konulaqr sabaha kadar sılınmıyor olmayada bilir ama çoğu sitede nöbetçi mod ve adminler olur
  • Dağılsın herkes yok bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Always0007 -- 3 Temmuz 2007; 0:53:24 >
  • Adminlik, Modluk(ikisine X diyeceğim) göze güzel, forslu gibi görünür ama aslında çok zor iştir. Zamanında iki gün içerisinde bıkmıştım Counterda modluk yaparken. Herkes forumda rahat rahat takılırken, X ler her mesajı inceler, düzene bakar, onlarla uğraşmaktan uğraşmak istedikleri şeyi yapamazlar. Bende bazen düşünürüm "nasıl olurum ben acaba?" diye ancak, sonra derim "yok oğlum uğraşılmaz bunlarla" deyip cayarım.
  • Bilgilendirici ve hoş sohbet bir konu olmuş.
  • övünmek gibi olmasın hep ilginç,dikkat çekici ve hoş..... topic ler açarım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mohican

övünmek gibi olmasın hep ilginç,dikkat çekici ve hoş..... topic ler açarım..

Bu sıralar yeterince ilginç topic var. Sen enerjini boşa bırakma 4 gün kadar dinlen.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

quote:

Bu sıralar yeterince ilginç topic var. Sen enerjini boşa bırakma 4 gün kadar dinlen.

• quote:

quote:

• Enerjini boşa harcama yazacaktım, bırakma yazmışım. Şimdi farkediyorum, benim de dinlenme zamanım gelmiş adminlerin dikkatine...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Enerjini boşa harcama yazacaktım, bırakma yazmışım. Şimdi farkediyorum, benim de dinlenme zamanım gelmiş adminlerin dikkatine...

eğer dinlenmeye falan çekileceksen ben bakarım yerine

adminlerin dikkatine
  • Ben de istiyordum ama kısmet işte...
  • adminlerden ricam forum sahibine iletsinlerde biraz yenilik yapılsın..taşdevri.com olucak yakında burası
  • güzel konuymuş hoşunma gitti upluyorum sohbete devam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.