Şimdi Ara

ADMİN,MODERATÖR... NEDİR.NASIL OLUNUR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
7.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: istanbulali

askerlik yapmış olmak şartmı???

tabiki

1-TC VATANDAŞI OLMAK
    2- ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ OLMAK VE 26 YAŞINDAN GÜN ALMAMIŞ OLMAK
    3-X1800XT EKRAN KARTI SAHİBİ OLMAK
    4-ANGARALI OLMAK
    5-ÇOK İYİ MAKARNA YAPMIŞ OLMAK
    4-KURU FASULYENİN SEDECE ETLERİNİ YEMEMİŞ OLMAK
    5-SIRF FPS TESTİ YAPMAK İÇİN 500 DOLARLIK EKRAN KARTI ALMIŞ OLMAK

• quote:

Orjinalden alıntı: asdasd32
    ya bu nette avare avare dolaşmak sıktı. profosyonelce bişeyler yapmak istiyorum..arkadaşım -sözl.. de mod gibi bişey. uyeleri banlıyop,topic siliyo,kaldırıyo,taşıyo falan..anlatıyo da çok guzel bişii,,hırs yaptım bende olmak istiyom..

ben internette dolaşmaktan sıkıldığımda oyun oynuyorum,müzik dinliyorum,film-dizi izliyorum,photoshopla uğraşıyorum,bilgisayara virüs sokup peşinden koşturuyorumyani bilgisayarla yapacak ve sorumluluk istemeyen birçok şey var...
  • nasıl yapacam free foru. anlatırmısın...oldugunu biliyorum..yaptım da bitane..ama bu dediklrimi yapamıyorum.. cunku bi forum forumun içinde olan topic lerden veriyo ordan kendileri yonetio..senin dedigin nasıl bişi.anlatırmısın...
  • yok oyle deil kontrol panali olmasi lazim orda pmden sana link atarim birazdan ok ?sonra türkce o free forumu yapilan yerde yardimda bulabilrisin tabiki burdaki değerli arkadaslarimizdanda alabilirsin atiyom simdi pm. benim pek fazla bilgim yok forumla ilgilenmiyorum ben yapmak istemem ama bi süre adminlik falan kosturduk program falan ekledim film falan ekledim bir süre sonra bos iş olacagini anliyorsun :)
  • Kaderde varsa siz hiç talepte bulunmasanız da o gelir sizi bulur. Aynen bende olduğu gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Kaderde varsa siz hiç talepte bulunmasanız da o gelir sizi bulur. Aynen bende olduğu gibi.

+1
  • vay anasını sayın seyirciler.. peki siz yoneticiler birbirinizi tanıyomusunuz. msn de sohbet falan ediyonuz mu... yaa bu ***** çok geveze şunu banlayalım..şuna uzaklaştırma cezası verelim diye aranısda sohbet ediyonuz mu?
  • quote:

Kaderde varsa siz hiç talepte bulunmasanız da o gelir sizi bulur. Aynen bende olduğu gibi.

Ya da benim gibi zorlayacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 29 Haziran 2007; 22:47:12 >
  • quote:

vay anasını sayın seyirciler.. peki siz yoneticiler birbirinizi tanıyomusunuz. msn de sohbet falan ediyonuz mu... yaa bu ***** çok geveze şunu banlayalım..şuna uzaklaştırma cezası verelim diye aranısda sohbet ediyonuz mu?

tabiki birbirimizle sürekli iletişim halindeyiz.herhangi bir kopukluğun olmaması ve adaletli kararlar almak adına sürekli fikirlerimizi paylaşır görüşlerimizi belirtiriz
  • saolun daha önce bi yoneticiyle bukadar uzun konuşmamıştım.. bu mertebenin uyeden ustun ve en düşük mertebesi admin mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

quote:

Ya da benim gibi zorlayacaksınız

aaaaaaa Allah var sen zorladin hakkattende yagcilik gibi düşünme işini iyi yapioyrsun ben seni takip ediyom bide fx kardeş iyi işler yapiyo. bide ermanpacman abi
  • bu forumda kac yonetici,kaç admin,kaç mod,kaç editor var.. boyle bi istatislik var mı?
  • yuh olm bilanço cikartalim sana
  • fazla detaya inmeden yüzeysel sorular olursa yanıtlamamız daha kolay olur
  • gecenlerde bizim bir arkadasımız var bizim topic de bıze bir sorunu olduğunu yazdı yazıyı okurken yarbay dı cevap verdiğimde dh admini oldu bu nasıl oldu kafam karıstı valla bu nasıl oldu?
    saygılar
  • pardon ablacım mı desem..dedim gitti valla yuzeysel soracam bidaa.
  • tereyağı kokusu bu topikden mi geliyordu ya.. ben de hazır ekmek kızartmışken kullanayaım bari, kim yağ yakıyorsa göndersin bana..
  • bir sorum daha var.. siz bu işten para alıyomusunuz. çunku surekli pc başında olmalısınız. çalışamazsınız dolayısıyla... evet/hayır..
  • quote:

pardon ablacım mı desem..dedim gitti valla yuzeysel soracam bidaa.

Resime bakıp ablacım dedin ama, keşke kullanıcı adına tıklayıp profilinede baksaydın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.