Şimdi Ara

Gürcistan gezisi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda Gürcistan'a giden arkadaşlardan bilgi almak istiyorum, aracımla geçiş yapacağım, eskiden araç için trafik sigortası istenmiyordu, güncel durumda sigorta yapılması gerektiğini okudum, eğer öyleyse ne şekilde yaptırmak uygundur? Lari'yi nereden almak mantıklı? Gürcistan'a gitmeden Türkiye'de alıp gitmek mi yoksa orada almak mı? Giriş çıkışta nelere dikkat etmek lazım? Ne alınır? Nereden almak lazım? Bilgi ve tecrübelerini paylaşacak arkadaşa şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araç sigortası istiyorlar . Sınırı geçtikten sonra zaten sigorta ofislerini göreceksin onlar biraz pahalıya yapıyor mutlaka pazarlık yapın . Biraz ilerde daha uyguna yapıyorlar. Sigortasız polise yakalanırsan şehir merkezinde cezası var. Para çevirme işlemini hopa da yapabilirsiniz içerde daha düşük kurdan bozmaya çalışıyorlar. Gürcistan’da nereye gideceksiniz ? Tiflis güzel uzak gelmezse oraya geçin . Türk restaurantları var hassasiyetiniz varsa oraları tercih edebilirsiniz.

Gürcü vatandaşları hopaya alışveriş yapmaya geliyorlar gümrükten geçerken adetli aldıkları şeyler fazla olunca sizden rica edebilirken benim yerime bunu geçirirmisim felan şeklinde hiç o işlere bulaşmayın içerisinde ne olduğu belli değil sonra uğraşır durursunuz. Gürcü polisleri çok soğuk kanlılar fazla takılmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehliask -- 25 Haziran 2024; 1:49:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.