Şimdi Ara

Gürcistanda okumak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Gürcistana gitmeyi planlıyorum üniversite için hatta babam arkadaşlarıyla gitti okulları gezmişler her şey çok iyi hoştu ama içimi bir korku bürüdü ırkçılık ve polisleriyle ilgili gürcistanda yaşayanlar arkadaşlar veya gidip orda kalanlar yardımcı olursa sevinirim sizce Gürcistana gitmelimiyim yoksa başka ülkeler mi araştırmalıyım

• Ne işin var gürcistanda heallam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :D önceden konulmuş hedef bro ve gitmek istiyorum gürcistana gittik diyelim gürcüce ingilizce ve zamanla rusca bide anadil türkçe 4 dilin cepte uluslararası diploma veriyolar bunlar işin diger kısmıda gitmek istiyorum kısaca
  • Başka yer mi yok dostum gidecek ? Eğer bütçeniz yeterliyse Amerika ya da İngiltere'de okumanı öneririm. Kısıtlı ise Rusya ya da Çin iyidir. Özellikle Çin'i öneririm. O dil ile yüksek kazançlar sağlayabilirsin ileride.
  • Gürcistan'a hiç gittiniz mi bilmiyorum ama ben geçenlerde gittim pek beğenmedim . Türkiye'de özel bir üniversite yazın Gürcistan yerine .
  • Bro gürcistanı sevmemenin nedeni bi söylesen bide çin hakkında kısa bi bilgi verirsen nedir ne degildir hangi üniversiteleri iyidir
  • Neden begenmedin böyle biraz açıklasan bide begenmemeden öte çok degişik şeyler anlattılar polisleriyle ilgili falan ondan biraz gürcistan konusunda geri adım attım ama tam orda kalmış yaşamış birisi böyle detaylı anlatsa süper olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatayda universite okumak nasıl
    8 yıl önce açıldı
    Brezilya'da üniversitede okumak.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konu güncel yok mu yardımcı olacak bilgilendirecek arkadaşlar
  • Dostum ben gürcistanda okuyorum , buraya istanbuldan geldiğim halde beni çok etkilemedi ortamı insanları vs. Burada herşey güzel okumak isteyene her şekilde güzel. FTR okuyorum medical universty. Seneye gelmek isteyen olursa yardımcı oluruz.
  • gamarcoba beyler

bi ara savaş vardı belki hala olaylar vardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.