Şimdi Ara

Hatayda universite okumak nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
14.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mustafa Kemal üniversitesi düsünen var mı? Nasil bir yer hatay? Sınır olduğu için ailem biraz korkuyor. Olaylar oluyor mu yaşayan, yazmayi düsünen lütfen yazsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hataylıyım.Suriyelilerden önce suriyelilerden sonra oldu burası.İnsanları çok iyi.
    Mesela çarşıya gidiyorsun her 10kişiden 7si suriyeli.Trip de atıyorlar.Ters ters de bakıyorlar.Açıkçası hatayı pok ettiler.
    MKÜ güzel fakat şehir merkezinden uzak.Özellikle sahil taraflarından geliyorsan hataydan çok hoşlanmazsın :)
    Yani okunabilecek şehirler arasında yer alır fakat ilk sıralardan uzaktır :)
  • Hataylıyım.Suriyelilerden önce suriyelilerden sonra oldu burası.İnsanları çok iyi.
    Mesela çarşıya gidiyorsun her 10kişiden 7si suriyeli.Trip de atıyorlar.Ters ters de bakıyorlar.Açıkçası hatayı pok ettiler.
    MKÜ güzel fakat şehir merkezinden uzak.Özellikle sahil taraflarından geliyorsan hataydan çok hoşlanmazsın :)
    Yani okunabilecek şehirler arasında yer alır fakat ilk sıralardan uzaktır :)
  • hocam bence hatayın 2 büyük dezavantajı var 1. suriyeli nüfusunun çoğunlukta olması 2.'si şehrin merkezinden geçen asi nehrinden lağım suyu akması.kampüs şehir merkezine 25 dakika uzaklıkta öğlenleri 1.5 dakikada bir akşamları 2 dakikada bir özatlar geçer en son özat 22.00'da geçer.
    ev kiraları suriyelilerden dolayı patladı 1+1 eşyalı apart 600 tl civarı 3+1 normal evler 1000 tl aşağı yukarı.
    samandağ-arsuz-harbiye gibi güzel ilçeleri var,tarihi olarak gezilebilecek çok yer var yemek kültürü çok iyidir zaten.

şimdi aklıma pek bir şey gelmedi yazacak sorun varsa sor yardımcı olayım krdş
  • TheOrder11 kullanıcısına yanıt
    13k dayim. Yani yazilacak pek bir sey yok gibi maraşta yaşiyorum yani suriyelilere uzak degilim. Ama tehlike acisindan ailem biraz sorun cikariyor. Terör olaylarından korkuyorlar. Öyle olaylar oluyor mu? Sehir merkezinden ne kadar uzakta?

• Babam orda çalışıyor. Sınır olmasında korkun olmasın hocam öyle olaylar falan olmuyor. Her çeşit insan var pek çok toplumun karıştığı bir yer. Yemekleri de güzel .

• quote:

Orijinalden alıntı: Dofuber

hocam bence hatayın 2 büyük dezavantajı var 1. suriyeli nüfusunun çoğunlukta olması 2.'si şehrin merkezinden geçen asi nehrinden lağım suyu akması.kampüs şehir merkezine 25 dakika uzaklıkta öğlenleri 1.5 dakikada bir akşamları 2 dakikada bir özatlar geçer en son özat 22.00'da geçer.
    ev kiraları suriyelilerden dolayı patladı 1+1 eşyalı apart 600 tl civarı 3+1 normal evler 1000 tl aşağı yukarı.
    samandağ-arsuz-harbiye gibi güzel ilçeleri var,tarihi olarak gezilebilecek çok yer var yemek kültürü çok iyidir zaten.

şimdi aklıma pek bir şey gelmedi yazacak sorun varsa sor yardımcı olayım krdş

Dofu senin hatayda ne işin var :)
  • bizzat hataylıyım kardeşim sor mküyüde bilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muğla İİBF'de okuyan var mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: allonsyalonsoo

13k dayim. Yani yazilacak pek bir sey yok gibi maraşta yaşiyorum yani suriyelilere uzak degilim. Ama tehlike acisindan ailem biraz sorun cikariyor. Terör olaylarından korkuyorlar. Öyle olaylar oluyor mu? Sehir merkezinden ne kadar uzakta?

Hocam seni korkutmak istemem ama 2 3 gün önce silahlı çatışma oldu kampüsün orda.Ama böyle 10 yılda 1 olur anca.Hatta bırak 10 yılı ilk defa duyuyoruz.Yani fazla endişen olmasın.Terör olayları çok azdır burda.Teröristleri bile saygılıdır a:SD:Ad:
  • Dofuber D kullanıcısına yanıt
    baban asker mi senin
    Hocam hataylı değilim ama 17 senedir buralardayım anne baba mesleğinden dolayı şaşırdım senin hataylı olduğunu görünce merkezden misin
    Yasadigim yerde ev fiyatlari da oyle garipseyemem yani tehlikeli bir yer mi ailem sorun cikariyor da? Özat otobüs mü bi de hocam

• katusha_ kullanıcısına yanıt
    yok krdş öğretmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dofuber

Hocam hataylı değilim ama 17 senedir buralardayım anne baba mesleğinden dolayı şaşırdım senin hataylı olduğunu görünce merkezden misin

Evet hocam merkezdeyim
  • ben de doktor mustafa gençay da okumuştum 2 yıl xD
  • allonsyalonsoo A kullanıcısına yanıt
    geçenlerde bir terör olayı oldu ondan önce en son reyhanlı patlaması olmuştu 5 sene önce.tehlike olarak türkiyenin herhangi bir şehrinden daha fazlası yok suriyeliler ilk geldiğinde olaylar oluyordu artık azaldı.

evet hocam özatlar kampüs-merkez arası ulaşımı sağlayan dolmuşlar.
    O silahli saldiri artik her yerde oluyor malesef. Ogrenci mahallesi gibi mahalle var mi?

Aynen artik her yerdeler malesef. Ama ailemin gozunde cok tehlikeli yer işte. Kampüs nasil peki guzel mi?

• Am3+ kullanıcısına yanıt
    Haha evet yemeklerine bayiliyorum iyi bari hocam sevindim

• Hocam nasil ortami guvenilir mi teror olaylari oluyor mu? Apartlari altinda bar varmis hep oyle mi?

• %95'i suriyeli

esadı rejimi bum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.