Şimdi Ara

Hatayda universite okumak nasıl (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
14.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    üzdün şuan çok korkarım akrepten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allonsyalonsoo A kullanıcısına yanıt
    Öğrenci evlerinin oralarda bar bol, ama rahatsız olunacak kadar değil. Terör merör yalan, dağ mahallesinde suriyelilere laf atmassan birşey olmaz. Şehrin önemli caddelerinde suriyeliler pek olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: allonsyalonsoo

üzdün şuan çok korkarım akrepten

Akrebin evlerde ne işi var sjsjsjsj daha hiç akrep görmedim 20 yıldır :)

• kingocd kullanıcısına yanıt
    peki güzel mi şehri beğeniyor musun?

• TheOrder11 kullanıcısına yanıt
    haha yok di mi ya lütfen hiç yok de

• Kardesim hatayin komsuluk iliskilerinden tut insanlarina kadar hicbirini hicbir yerde bulabilecegini sanmiyorum. Yemeklerinin ustune tanimam, sehir ucuzdur kampus guzeldir. 19 senedir hataydayim 19 yasindayim. Her gordugu insana dua eden nineler mevcuttur yazarsan pisman olmazsinn

• quote:

haha yok di mi ya lütfen hiç yok de

Ya tabiki de var.kurak yerlerde bulunması normal degil mi? Ama evde ne işi olacak.veya kampüste :)))

Hocam ne akrebi ya bizim okul kampüse yakındı kaç kere tarla yollarından kaçtık 1 kere bile ne akrebe ne yılana rastlamadım merkezde zaten öyle bir şey yok
    Küçük bir şehir, yarım milyon nüfusu var ama 2 saat yürüsen şehirde bitiyor, görüyorsun her yeri. Yine de yemekleri, insanı(suriyeli olmayanlar) ve kültürü şehiri güzel yapıyor bence.
    Tabii ben biraz daha üst kesime yakındım, hem üniden(aile akademisyen) hem de kolejimden. Yani pek de anlayamam gelirsenki halini. Yine de yaşanabilir olduğunu düşünüyorum.

not: gelirsen sıcak havada Asi'ye yaklaşma.
  • TheOrder11 kullanıcısına yanıt
    Bana da garip geldi ya

• Dofuber D kullanıcısına yanıt
    hah hocam sağol ya korktum resmen

• kingocd kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

• Jin123 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam herkes halkı çok övüyor maşallah

• quote:

İstisna insanlar illa ki vardır. saray caddesi, sümerler, harbiye, gumusgozeden bahsediyorum. gelirsen anlayacaksin zaten bahsettigim bolgeleri. Buradaki insanlarin hakkini vermek gerekir

• quote:

İnsanlari gectim de yemekleri dusun sen yemekleri . Bi kagit kebabi, bi kaytaz boregi, bi mangalimiz vardir bizim herkes bilmez, bi donerimiz kebomuz kupamız oruğumuz daha neler neler. Bayilacaksin

• herkes şehrin kültürü ve yaşamı hakkında bilgi vermiş özellikle tıp fakültesi hakkında bilgisi olan varsa lütfen arkadaşlar :(

Uppppp
  • Jin123 kullanıcısına yanıt
    haha ya süpermiş zaten yemek kültürümüz benzer ya bi de yani helal kesim falan nasıl olacak o her dinden millet varsa

• dolphinlerce kullanıcısına yanıt
    Sende mi tıp kolaymış diyorlar ama

az önceki 13k kaderini paylaşan ben slm
    yeterli düzeyde eğitim verebilen fakülte mi acaba döküman,kadavra,maket vs yeterli mi bunlara okuldaki işleyişe ve derslere üniversite kampüsü nasıl inan o kadar bilgi açlığım var ki inşallah öğrenebiliriz bi anlatan hataylı çıkacaktır..

ps:hatay yemeklerini yazdıkça herkes ağzım sulanmadı değil gece gece
  • Hatay'da yaşayan biri olarak bende yazayım. Yukarıdaki şeylere çok şaşırdım öncelikle akrepti böcekti şuydu buydu doğma büyüme buralıyım daha hiç denk gelmedim o tarz şeylere.

Hocam Suriyeli konusunda takıldığın yerler çnemli. Gece çıkıcam içerim eğlenirim dersen Saray Caddesinde takılacaksın ki o taraflarda Suriyeliye pek denk gelmezsin. Atatürk-Cumhuriyet caddesi taraflarında genelde rastlarsın onada alışıyo insan bir süre sonra.

Biraz çevrene ve bulunduğun yerede bağlı olarak Hatay'ın büyük kısmı her türlü görüşe saygı gösterir; dil, din, ırk ayrımını zor görürsün. Eğer o tarz birşeye girişirsende dışlanırsın hatta.

Kampüs merkezden uzak biraz imkan olarak nasıldır bilmiyorum ama gidenlerden duyduğum kadarıyla tıp fakültesi o kadar da güzel değilmiş. Hocaları biraz savsaklıyormuş doğru kelime buysa. Dersle gelmeyecek, işi çıkan hoca öğrencilerini 2 saat bekletmiş, 2 saatin sonunda gelmiyecrğim diye haber göndermiş. Başka üniversitelerden buraya gelen arkadaşlarım memnun değiller MKÜ Tıptan tekrardan üniversite değiştirmeyi planlıyorlar hatta.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.