Şimdi Ara

Hatayda universite okumak nasıl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
14.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40BA8EBB1 -- 2 Eylül 2017; 17:56:32 >
  • TheOrder11 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40BA8EBB1 -- 2 Eylül 2017; 17:56:37 >
  • allonsyalonsoo A kullanıcısına yanıt
    Hatay'da gece parası çalınan veya darp edilen görmedim. Tecavüze uğrayan veya din yüzünden dayak yiyen görmedim. Bazı Suriyeliler sanki biz mülteciymişiz gibi bakıyor arada ve etrafa çok zarar veriyorlar o var bir tek. Terör saldırıları büyük şehirlere ve doğuya göre çok çok az. Bir 2013'te Reyhanlı'da bir olay olmuştu. Onun da olayı farklı biraz. Zaten konuştuğum Antakya, Samandağ ve İskenderun için. Reyhanlı, Yayladağı gibi sınır tarafında ve tabiri caizse daha yobazların yaşadığı yerde öğrencinin işi olmaz. Yüzde doksan olmasa da en güvenli yerlerden biri ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirtenger

Tabii ki de yemeklerimiz şahane ama göreceği EĞİTİM ŞAHANE Mİ? KESİN BİLGİN VAR MI

Yukarıda belirttim bazı şeyleri zaten şakasina öyle dedim

Benim tanıdıklarim var ama dişte memnunlar.Tıpın da iyi olduğunu soylüyorlar.

Hocam şöyle bir şey var adamin puanı iyi yerlere yetmiyor ki bu soruları soruyor.En düşük ünilerde en iyisi mkü bence?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheOrder11 -- 12 Temmuz 2017; 18:4:35 >
  • TheOrder11 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40BA8EBB1 -- 2 Eylül 2017; 17:56:41 >
  • Havalimanı merkeze çok uzak üniversite de aynı şekilde. İskenderun a gitmiş Kahramanmaraşlı biri olarak söylüyorum çok kötüydü sokaklarda motosiklet ile dolananlar var :/

• quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Havalimanı merkeze çok uzak üniversite de aynı şekilde. İskenderun a gitmiş Kahramanmaraşlı biri olarak söylüyorum çok kötüydü sokaklarda motosiklet ile dolananlar var :/

Yapma yav demek sokaklarda motosikletlerle dolaşanlar var

Baya ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeptus -- 12 Temmuz 2017; 18:54:19 >
  • O zaman ne kötü neden yazma dedin

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40BA8EBB1 -- 2 Eylül 2017; 17:56:44 >
  • allonsyalonsoo A kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40BA8EBB1 -- 2 Eylül 2017; 17:57:0 >
  • eğitime kötü demiyorlar ama kendi çaban önemli zaten

• Öyle bi HATAY'a düşmeyin derim.

• İskenderun Teknik Uni ye git. Soran olursa İTÜ dersin ne güzel

• Nicki Nick kullanıcısına yanıt
    Şaka mı ciddi mi

• Kampüs serinyolda 1 tane bile suriyeli yok orda kampüsün ortamı güzel antakyaya 20 dakika serinyolda boğma rakı bulmana yardımcı olabilirim

Antakya merkez güzel 2 tane avm var alışveriş kısmında sıkıntı yok eski antakyada çok güzel cafeler var AVMdeki rummani yemek mağazasından tavuk döner menü ye mutlaka Suriyeliler var ama abartıldığı gibi değil göz teması bile kuramazlar senle normal halkta arapça bilir konuşur onları suriyeli sanma yaşanabilir bir yer güvenlik endişen olmasın ülkeye bütün canlı bomba vs burdan girer ama buraya ellemezler varsa kafana takılan şeyler sor

• EVLERİM HEPSİ TARANTULA AKREP DOLU . KOYLERDEN BAHSETMİYORUM BİLE DEDİGİM SEY SEHIR İÇLERİNDE BİLE GEÇERLİ HATTA MK ÜNİNİN ORDA YILANLAR AKREPLER HAVADA UCUSUYOR. YEMEKLER EFSO. İNSANLAR SYRİAN.

BAK NET SOLUYORUM AKREP VAR HER EVDE

• Awendel kullanıcısına yanıt
    ciddi misin ya

• quote:

Orijinalden alıntı: allonsyalonsoo

ciddi misin ya

hangi konuda bro ??

• Awendel kullanıcısına yanıt
    akrep konusunda

• quote:

Orijinalden alıntı: allonsyalonsoo

akrep konusunda

Evet hemde nasıl bilmiyorum bana mı denk geldi ama gittigim 10-15 evde de hepsinde ya cok buyuk orumcekler yada akrep vardı kahvaltıya gittik arkamazıdaki masanın altında yılan vardı boceklerı saymıyorum bile bocek korkun varsa hayatının en kotu yılları seni bekliyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.