Şimdi Ara

Hatayda universite okumak nasıl (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
14.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hadi ya kötümüymüş o kadar ya. Aslında tıpta Anadolu üniversitelerinde kendi çaban önemli diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gezdim en fazla 3-4 suriyeli gormusumdur.Hatayi begendim medeni bir sehir.Mesela bir kiz kot sortla geziyordu kimse donup bakmadi bile ama boyle hayvan dolu sehirlerde icine duserler,gozleriyle taciz ederler.

• biologia21 kullanıcısına yanıt
    Evet o kadar dine sahip insan yaşıyor. Teşekkürler :)

• Hocam bakma bu trollere ben de Hatay'lıyım. Ne terör var ne bir şey arada sırada saldırılar elbet oluyor fakat o İzmir'de bile oluyor. Ayrıca suriyeliler gözünü korkutmasın buradakiler niye böyle bilmiyorum fakat göz göze gel hemen güzlerini yere çevirirler öyle olaycı tipler değiller fakat yine de sevmiyorum ayrı mesele. ayrıca sınır diye de hiç korkma o sınır gibi görünen yer reyhanlı,altınözü falan komple köy ve suriye ile arada koca koca dağlar var. Suriye'ye komşu diye aklına cidden saçma sapan şeyler gelmesin. karşılaştırmıyor fakat reyhanlı olayının altında terörden ziyade farklı sebepler var içine burada girmem doğru olmaz o kadar sınır olmasına rağmen reyhanlı patlamasını dışarıda tutarak söylüyorum en beklenen yerde bir kere bile terör saldırısı olmamıştır. İnsanlarına gelecek olursak hepsi sıcak insanlar ve büyük bir kısma üzülerek söylüyorum cahil insanlar siyasi olarak söylemedim bunu. Ve ayrıca merkeze yerleşeceksen Kampüs çevresi Esentepe,Cumhuriyet,Esenlik,Kanatlı dışında başka mahallere taşınmanı tavsiye etmem. Suriyeli çok ve Asi'nin diğer tarafındaki Habibi-Neccar semti öok pis olmuş.

Ama dediğim yerlerden birine taşınırsan gerçekten çok güzel yerler her 500 metrede bir parklar var dediğim semtler merkeze yürüyerek 5-6 dakika falan Antakya'nın bir ucundan öteki ucu yürüyerek en fazla 1 saattir zaten. avmler idare ider, zaten yemeklerini söylemiyorum gelince anlarsın. şöyle sağlam bir kilo aldırmadan göndermeyiz seni. Ayrıca köyleri çok güzel haftasonları atlar arkadaşlarla gezersiniz,kahvaltıya gidersiniz. Arsuza,Çevliğe denize gidersiniz yani anlayacağın öyle korkulacak ve zaman geçirilmeyecek bir şehir değil bir sürü tarihi mekan var bir sürü yemek var 4 senede keşfedersen dua et ben hala keşfedemedim.

bu arada ne kadar çok hataylı var la bu forumda :D

• quote:

Orijinalden alıntı: TheOrder11

quote:

Orijinalden alıntı: Dofuber

Hocam hataylı değilim ama 17 senedir buralardayım anne baba mesleğinden dolayı şaşırdım senin hataylı olduğunu görünce merkezden misin

Evet hocam merkezdeyim

nerdesin başkan esentepeden selamlar :D
  • birde2017dedeneyelim B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :) Bir kötü yorum duymadım ama ailem resmen tam zıttı düşünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: allonsyalonsoo

Teşekkür ederim :) Bir kötü yorum duymadım ama ailem resmen tam zıttı düşünüyor

okut hocam bunları :)
  • birde2017dedeneyelim B kullanıcısına yanıt
    okutucam teşekkürler :)

• Facebooktan okulun tıp öğrencileri grubunu falan bul.

Eğitim konusunda kesin bilgiyi onlar verir.

• Hatay güzel memlekettir. Doğma büyüme İskenderunluyum. Ayıptır söylemesi küçük İzmir derler buraya. Sosyal aktivite istersen bolca var hiç kafanı yorma. Yemeklere zaten diyecek yok. 1+1 eve 600 vereceğine 3+1 orta halli bir evi 500 e bulabilirsin. Hatay tam bir mozaik gibidir. Müslümanı Hristiyanı Süryanisi dinsizi.. Her kesime hitap ediyor burası yani. Maraşta yaşadığın için sıcaklık problemide olmaz. Soğuk iklimde yaşasan sorun olurdu çünkü burda yanüğrük.
  • okuma her an kafana havan topu düşebilir.
  • allonsyalonsoo A kullanıcısına yanıt
    kampüs civarında evler 40-50 m2 civarıdır hep öğrencilere kiralamak için, hatta yeni binalar yapıyor tek katta 12-15 arası sözde stüdyo daire hesabına. bir ara bir tane almayı düşündüm ben de, 70k fiyatı var ama 150k ev ile aynı kira geliri var. öğrenciye kitleniyor kiralar yani.

kampüs civarı öğrenci semtidir denebilir. inci sitesi var kampüs civarında, sanırım orda da öğrenciler çok kalıyor.

Tehlike sınır kapılarında, merkezi çok farklı değil civar şehirlerden, tehlike açısından...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weing

Hatay güzel memlekettir. Doğma büyüme İskenderunluyum. Ayıptır söylemesi küçük İzmir derler buraya. Sosyal aktivite istersen bolca var hiç kafanı yorma. Yemeklere zaten diyecek yok. 1+1 eve 600 vereceğine 3+1 orta halli bir evi 500 e bulabilirsin. Hatay tam bir mozaik gibidir. Müslümanı Hristiyanı Süryanisi dinsizi.. Her kesime hitap ediyor burası yani. Maraşta yaşadığın için sıcaklık problemide olmaz. Soğuk iklimde yaşasan sorun olurdu çünkü burda yanüğrük.

iskenderun ile hatay merkez farklı şehirler resmen
  • Hatayı ben en başında yaptım aynı evi senle paylaşarak

• Weing W kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler :) iskenderun sahili nasıl peki rahatca denize girebilir misin

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Bende satin almayi dusunuyorum guvenlikli oyle evler bulabilir miyim?

• sanjayra S kullanıcısına yanıt
    Saka misin

• quote:

Orijinalden alıntı: allonsyalonsoo

Saka misin

git bi araştır bakalım sınırda pyd var
  • kardeşim bizzat hataylıyım özelden istediğini sor bakma şu trollere mkü gayet güzel tertemiz bir üniversite sen bana sor
  • allonsyalonsoo A kullanıcısına yanıt
    İskendeurun sahili güzeldir ama denize giremezsin. Denize girmek için Arsuz tarafı çokça tercih ediliyor. Sadece kum olup ücretsiz olan çok yer var. Ayrıca Arsuz plajı da full kum ve kalabalıktır. Giriş ücreti 20 lira :)

Edit; Ayrıca o kafana top düşer vs. diyenlere aldanma. Ben 20 yıldır burdayım daha böyle birşey yaşamadım. Akşamları rahatça çıkıp dolaşabilirsin. Serseri ekibi yok denilecek kadar azdır. Hangi mahallelerde gezmesini öğrendikten sonra tabi :) Esentepe gibi bir yerde gece dışarı çıkmaya kalksan donuna kadar alırlar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weing -- 13 Temmuz 2017; 14:6:59 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.