Bildirim
HAKKARİ ÜNİVERSİTEsini kazandım (ssli) BURDA OKUNUR MU ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hocam siz trol müsünüz, bi mezuna kaldım diyosunuz bi mf 50k yaptım diyosunuz bi zaza dili kazandım diyosunuz -
Hocam o konuları kuzenim açmış. Siliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: riseofstar
Hocam siz trol müsünüz, bi mezuna kaldım diyosunuz bi mf 50k yaptım diyosunuz bi zaza dili kazandım diyosunuz -
Memleket manyak dolu ak
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aptal herif
Kalitesiz troll
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Troll derken? Kuran-ı Kerim üzerine yemin ederim ki troll değil ve sonuç bana ait. Allah'ın izniyle burada okuyacağım.quote:
Orijinalden alıntı: miyoglobin
Kalitesiz troll -
Hocam başarı hikayenizi dinlemek isterdik keşke konu açsanız, zaza dili ve edebiyatı ilerde çok değerlenir, tebrik ederim tekrardan, Hakkari Türkiyenin Parisidir zaten.
Doğruya doğru Paris denilecek kadar gelişmiş bir yer değil ancak belediyemiz her gün gelişiyor. Birkaç yıla Türkiye'nin büyükşehirleri arasında yerini alacak deniliyor. Teşekkür ederim.quote:
Orijinalden alıntı: kararsızbirixx
Hocam başarı hikayenizi dinlemek isterdik keşke konu açsanız, zaza dili ve edebiyatı ilerde çok değerlenir, tebrik ederim tekrardan, Hakkari Türkiyenin Parisidir zaten. -
UPPPPPPPPPPPPPPPPPP -
Up
Myp ile GTÜ ne geçiş yaparsınız hocam gidin -
Hakkari zaza dili edebiyatı harika bölüm
Geçen sene Sorbonne ile pakt imzaladılar.
Bölüme ordan devam edeceksin hadi yine şanslısın
-
Kimse de dememiş ki İibf'de Zaza Dili ve edebiyatının ne işi var
Arkadaşlar gene uyarıyorum sakın çocuk filan yapmayın insanoğlunun ırkının bitmesini sonu ermesini stiyorum artık nedeni ise işsizlik arttı buda demek tir ki canlı bombalar çoğalacak acılar çoğalacak zaten kıtlık geliyor gelcek İ iyi görmüyorum o yüzden gelecek Nesrin acı çekmememesi için tüm erkek ler kısırlaştırılmalı biran önce zaten çocukda gereksiz bişey hiç de sevmem yok mama al yok bey haydi ordan sen kimsinde sana bez ALAYIM sana bez alacağıma gier Club da disko da tekila vodka Redbull içerim kızlar la daha iyi -
Bu kafayı nasıl yaşayabilirim hocamquote:
Orijinalden alıntı: Fuow
Arkadaşlar gene uyarıyorum sakın çocuk filan yapmayın insanoğlunun ırkının bitmesini sonu ermesini stiyorum artık nedeni ise işsizlik arttı buda demek tir ki canlı bombalar çoğalacak acılar çoğalacak zaten kıtlık geliyor gelcek İ iyi görmüyorum o yüzden gelecek Nesrin acı çekmememesi için tüm erkek ler kısırlaştırılmalı biran önce zaten çocukda gereksiz bişey hiç de sevmem yok mama al yok bey haydi ordan sen kimsinde sana bez ALAYIM sana bez alacağıma gier Club da disko da tekila vodka Redbull içerim kızlar la daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X