Şimdi Ara

HAKKARİ ÜNİVERSİTEsini kazandım (ssli) BURDA OKUNUR MU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
2
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Halkının çok yardımsever ve misafirperver olduğunu duydum. Hakkari nasıl bir şehirdir? Bu bölüme gitmek istediğimde hep önüme engeller çıktı, okuyup napacaksın dendi ancak vazgeçmedim. Çok şükür ki 2. girişimde kazanabildim. Allah herkese istediğine ulaşmanın, başarının zevkini nasip etsin inşAllah.

HAKKARİ ÜNİVERSİTEsini kazandım (ssli) BURDA OKUNUR MU ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olishernandez -- 30 Ağustos 2020; 16:25:17 >

• Hocam siz trol müsünüz, bi mezuna kaldım diyosunuz bi mf 50k yaptım diyosunuz bi zaza dili kazandım diyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: riseofstar

Hocam siz trol müsünüz, bi mezuna kaldım diyosunuz bi mf 50k yaptım diyosunuz bi zaza dili kazandım diyosunuz
    Hocam o konuları kuzenim açmış. Siliyorum.
  • riseofstar kullanıcısına yanıt
    Memleket manyak dolu ak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aptal herif

• Kalitesiz troll

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyoglobin

Kalitesiz troll
    Troll derken? Kuran-ı Kerim üzerine yemin ederim ki troll değil ve sonuç bana ait. Allah'ın izniyle burada okuyacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gata'da tıp okunur mu?
    13 yıl önce açıldı
    Mimarlık hala okunur mu?
    5 yıl önce açıldı
    Muğla İİBF'de okuyan var mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam başarı hikayenizi dinlemek isterdik keşke konu açsanız, zaza dili ve edebiyatı ilerde çok değerlenir, tebrik ederim tekrardan, Hakkari Türkiyenin Parisidir zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: kararsızbirixx

Hocam başarı hikayenizi dinlemek isterdik keşke konu açsanız, zaza dili ve edebiyatı ilerde çok değerlenir, tebrik ederim tekrardan, Hakkari Türkiyenin Parisidir zaten.
    Doğruya doğru Paris denilecek kadar gelişmiş bir yer değil ancak belediyemiz her gün gelişiyor. Birkaç yıla Türkiye'nin büyükşehirleri arasında yerini alacak deniliyor. Teşekkür ederim.
  • UPPPPPPPPPPPPPPPPPP
  • Up

• Myp ile GTÜ ne geçiş yaparsınız hocam gidin
  • Hakkari zaza dili edebiyatı harika bölüm
    Geçen sene Sorbonne ile pakt imzaladılar.
    Bölüme ordan devam edeceksin hadi yine şanslısın

• HAKKARİ ÜNİVERSİTEsini kazandım (ssli) BURDA OKUNUR MU ?

• Kimse de dememiş ki İibf'de Zaza Dili ve edebiyatının ne işi var

• Arkadaşlar gene uyarıyorum sakın çocuk filan yapmayın insanoğlunun ırkının bitmesini sonu ermesini stiyorum artık nedeni ise işsizlik arttı buda demek tir ki canlı bombalar çoğalacak acılar çoğalacak zaten kıtlık geliyor gelcek İ iyi görmüyorum o yüzden gelecek Nesrin acı çekmememesi için tüm erkek ler kısırlaştırılmalı biran önce zaten çocukda gereksiz bişey hiç de sevmem yok mama al yok bey haydi ordan sen kimsinde sana bez ALAYIM sana bez alacağıma gier Club da disko da tekila vodka Redbull içerim kızlar la daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuow

Arkadaşlar gene uyarıyorum sakın çocuk filan yapmayın insanoğlunun ırkının bitmesini sonu ermesini stiyorum artık nedeni ise işsizlik arttı buda demek tir ki canlı bombalar çoğalacak acılar çoğalacak zaten kıtlık geliyor gelcek İ iyi görmüyorum o yüzden gelecek Nesrin acı çekmememesi için tüm erkek ler kısırlaştırılmalı biran önce zaten çocukda gereksiz bişey hiç de sevmem yok mama al yok bey haydi ordan sen kimsinde sana bez ALAYIM sana bez alacağıma gier Club da disko da tekila vodka Redbull içerim kızlar la daha iyi
    Bu kafayı nasıl yaşayabilirim hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.