İnşaat İTÜ de veya ODTÜ de okunur mu
-
-
itüde okuyorum inşaattan benim bölümüme yatay geçişle gelen birçok kişi var yani bölüme gelip de durmayan insanlar var
-
Odtü inşaattayım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kaçıncı sınıfsınız hocam okulun avantajları nedir inşaatta
Hangi bolumdesin hocam
mat müh
-
bence okunmaz.
-
İlgin varsa okursun işsiz kalma gibi bir durum da olacağını sanmıyorum bu üniversitelerde
Hocam senin bolum hep ilgimi cekiyo ya endustrideyim bende nasıl memnun musun
okunur 5 sene okul 1 sene uzatsan 6 sene muhtemelen 6-10 sene arası tekrar popülerleşir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Odtü inşaat
Binaları yeter
Bende işsiz kalınacağını düşünmüyorum bu üniversitelerden mezun olununca ama inşaat genel olarak zor bir bölüm gerek çalışma şartları gerek işsizlik vs
işin zor dostum inşaat sektörü gerçekten son 20 yılın en kötü halinde ama uğraşıp didinip ırak rusya kazakistan türkmenistanda iş kovalayabilirsin güzel de kazanırsın.
-
Evet son zamanlarda inşaat sektörünün durumu pek iç açıcı değil ama bu durum hep sürmeyecek tekrar eski haline dönecektir çünkü inşaat gibi bir sektörün kaybolması ve bitmesi imkansız.
sana tavsiyem -bu bölümü bitirirsem işsiz kalır mıyım?,atanabilir miyim mezun olunca? vs.- gibi sorulara cevap aramak yerine kendi ilgi alanlarına ve çalışma şekillerine göre seçim yapman yoksa Türkiyede tıp ve sağlık bölümleri hariç bütün bölümlere işsiz gözüyle bakılıyor.
ben 1. sınıfım ama bölümü araştırarak ve bilerek geldim yani şu ana kadar gördüğümden memnunum. hocaların dediğine göre bu sene bölümü köklü bir şekilde güncellemişler. matematiği iyice pure'dan applied'a kaydırmışlar ve yazılımın ağırlığını artırmışlar. tabi yine de asıl yapmak istediğin alana 3. 4. sınıfta seçtiğin seçmelilerle geçiyorsun. endüstriden bizim bölüme geçen biriyle tanışmadım ama endüstriye yakın olan işletmeden bizim bölüme geçen var. ayrıca ilginç bir şekilde bizim bölüme itü içinden yatay geçişle gelen veya çap yapan baya kişi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonesovile -- 17 Ekim 2021; 10:34:37 > -
İnşaat hiç bir yerde okunmaz müfredatı güncelledilerse nasıl olur bilmem ama kadir kurunun (itü inşaat mezunu) youtube kanalında kendini hikayesini anlattıgı videoya bakabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-170AEC836 -- 17 Ekim 2021; 11:51:8 >
bizim arkadaş odtü de okuyo çok memnun
-
Biraz arastırcam cap yaparım belki yada yandal bakalım
rusça fransızca falan öğrenip projeye doymamış ülkelerde 6 7k dolar maaşla gidebiliyorsun inşaat büyük ülkeler için biter ama yeni developmenting phaseda olan ülkelerde uzun seneler sürecek özellikle eski fransız sömürgeleri biçilmiş kaftan bu iş için senegalde fransız şirketler 6k euroya işe almıştı bir tanıdığımı
-
hayalim ama sıralamam yetmicek :( 244k seneye de çekemem itü ye
Benzer içerikler
- kayseri dershane fiyatları
- ayt edebiyat nasıl çalışılır
- kunduz mu doping hafıza mı
- psikolojik karın guruldaması
- bitmeyen kartuşlu yazıcı tavsiyesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X