Şimdi Ara

Ankaralı kardeşlerim gazi üniversitesinde okunur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Ankaralı kardeşlerim gazi üniversitesinde okunur mu

(En Son Oy Tarihi: 3.7.2022)
Giriş
  • Biraz yardımcı olup aciklarsaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz daha konuyu acsan iyi edersin. Mesela hangi bölüm? Ne konuda yardim istiyosun? Neler senin önceliğin?

• Endüstri mühendisliği bölümü hakkında,sonra kampusu nasil vesayre bu gibi özellikler

• Hocam sana soyle soyliyim, annem babam gazi cikisli biri isletme biri iktisat. Dayim da gazi tip. O zamanlar dokuluyomus okul simdiki halini sen dusun

• Iyide bu nasil tabir oldu be kardeşim inan hiç bi fikrim yok şimdi kafam karışık

• dostum mühendislik konusunda Gaziye pek yanaşma derim bir Ankaralı olarak
  • Puan olarak iyi gibi ama neden öyle dedinki kardeşim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gazi üni hakkında
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Endustri muhendisligi tam burslu tutan unileri arastirmani tavsiye ederim.gaziye yetiyorsa bulabilirsin...

• Istanbulda tam burslu tutan bir çok yer var da nedenini açıklar mısın kardeşim

• evet bilgisar ve elektronik bölümleri hakkında

• Gazi gayet türkiyenin önde gelen üniversitelerinden. Siyasi olarak bakmayın benim arkadaşlarım makina okuyor çok memnun siyasi olaylar zaten iibf oluyo tavsiye ederim

• ankaradaki en antipatik üniversite gazi 1-2 kez sınava girdim de hiç üniversite havası yok mühendislik fakültesini de görmüstüm saçma sapan bi yerdeydi adı var eğitimi var fakat aradığını verecek türden bi okul mu değil mi emin değilim

• Bence mühendisliği gayet güzel, siyasi olaylar felanda yok mühendislikte. Ama merkezi kampüsü dışında gerisi küçük ve çok güzel değil.
  • Hocam bir ankaralı olarak ve gazi mühendislik fakültesinin içini sürekli görmüş biri olarak (konferanslar v.s yüzünden) kesinlikle tavsiye etmiyorum. Nedenlerini aşşağıda sıralayacağım;
    1)Kampüs rezalet kızılayla tandoğan arasında mekan olarak güzel ama bi hacettepe bi odtü nün 10 da 1 i bile deil. Şöyle anlatayım müh. Fakültesi binası geçen seneye kadar yıkılıyordu ama şimdi restore etmişler yinede dışarı çıkıp hava alacağın doğru düzgün geniş bir yer yok heryer beton yığını ağaç sayısı bir elin parmağını geçmez ve önündeki vakıf lisesinin bile futbol sahası varken ünide oda yok. İçerisi konferans salonları fln aşırı küçük demem o ki geleceksen kampüsden hiç birşey bekleme

2) Hocaları rezil kendilerini birşey sanan ama adam akıllı birşey bilmeyen göbeği 2 metre önden giden hocalar görürsün prof olmalarına bakma çoğu kişinin alttan bir sürü dersi kalıyor ve 5-6 yılda bitiremiyorlar.

3)Kardeşim Ankaradan bahsetmek gerekirse güzel şehirdir okulun tek avantajı kızılaya 10-15 dklık yürüme mesafesinde olmasıdır.Anıtkabirimiz vardır. Pek öyle milli park fln bekleme genelde piknik yerleri vardır ama tek tük. Ankaranın Merkezi ikiye ayrılır birisi Ulus Diğeri Kızılay... Ulus daha çok geceleyin pisliklerin olduğu pavyonların olduğu gündüzleride soluk insanların bulunduğu leş gibi çöplerin koktuğu kötü bir merkezdir. Tek avantajı gençlik parkına yakın olması. Kızılay ise ulusa göre çok daha moderndir elittir birkaç istisna hariç Genelde öğrencilerin takıldığı olgunlar karanfil sokak vardır. Genelde gençler içki içip pes fln atarlar kızılay tam anlamıyla genç yeridir aradığın her kitabı bulursun.

#Evet hocam ankara böyle imkanın varsa tutuyorsa odtü veya hacettepe düşün derim ikisininde kampüsler harika ve sosyal yaşam olanakları çok iyidir.

Dipnot=Gazinin iibf bölümlerinde sağ-sol davaları devam ederken müh. fakültesinde böyle şeyleri pek takan olmaz. Ama yinede dikkatli olmak lazım kurtçu bıyıklı sivri burun ayakkabı giyen kişileride görme olasılığı az da olsa vardır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.