Şimdi Ara

Şehremini lisesinde okumuş/okuyan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk tercihte burayı kazandım. Nasıl bir yer ? İkinci yerleştirmeye gireceğim inşallah Pertevniyal ve Vefa için.

• Gitmedim ve görmedim ama o okulun iyi olduğu kulislerde konuşulanlar arasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

Gitmedim ve görmedim ama o okulun iyi olduğu kulislerde konuşulanlar arasında
    güzel okul yeride güzel pişman olmassın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abdurrahman HacıKerimoglu

Gitmedim ve görmedim ama o okulun iyi olduğu kulislerde konuşulanlar arasında

Kulis mi ? Neyse sağol.

@Deathulazam,

Bilmiyorum açıkçası orada gönlüm yok. Pertevniyal ve Vefa'yı daha çok istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPinkFloyd

güzel okul yeride güzel pişman olmassın

Alıntıları Göster
    son süper lise mezunlarındanım benden sonra anadolu lisesi oldu.
    Okul eğitimi iyidir, başarıları vardır. Derslere güzel çalışırsan başarılı bir şekilde mezun olur istediğin üniversiteye gidebilirsin. benim zamanımda dünya üçüncüsü olmuştu masa tenisinde. basketbol heleki futbolda güzel başarıları vardır.

fizik, matematik, geometri derslerinde çok sağlam öğretmenleri vardı. diğer derslerde de var gerçi ama bu dersler benim için daha bir önemliydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: jamais-vu

Okul eğitimi iyidir, başarıları vardır. Derslere güzel çalışırsan başarılı bir şekilde mezun olur istediğin üniversiteye gidebilirsin. benim zamanımda dünya üçüncüsü olmuştu masa tenisinde. basketbol heleki futbolda güzel başarıları vardır.

fizik, matematik, geometri derslerinde çok sağlam öğretmenleri vardı. diğer derslerde de var gerçi ama bu dersler benim için daha bir önemliydi.

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BFEC10673

quote:

Orijinalden alıntı: jamais-vu

Teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Ateistlerin okulu læ o

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

Ateistlerin okulu læ o

hass bæ
  • Bende beşiktaş anadoluyu kazandım umarım pertevniyal yada vefa olur ikinci tercihte aynı okula girersek dhli olması iyi olur okulda oyp kaçtı hocam senin?
  • Zamanında hedefim oraydı.Az puanla kaçırmıştım.Ama gezmiştim orayı 180 öğrenci almasına rağmen 80 tane öğretmeni vardı.Her türlü imkanı var okulun.Sportif başarılarını anlatmaya gerek yok.Basketbolda dünya 1. Liği var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6B729B06B

Zamanında hedefim oraydı.Az puanla kaçırmıştım.Ama gezmiştim orayı 180 öğrenci almasına rağmen 80 tane öğretmeni vardı.Her türlü imkanı var okulun.Sportif başarılarını anlatmaya gerek yok.Basketbolda dünya 1. Liği var.
    Ben oradan mezunum. Ama benim zamanımda "kazanmak" diye bir şey yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muRTah

Ben oradan mezunum. Ama benim zamanımda "kazanmak" diye bir şey yoktu.

Alıntıları Göster
    ben şuanda orda okuyorm 2 yıl oldu çok güzel okul temiz vs arkadaşlık ortamı on numara hocalar mütiş tek kötü yanı müdür sabahları ve törenlerde susmuyo minimum 10dk konuşur yaz kış dinlemez

• quote:

Orijinalden alıntı: XeeZ

İlk tercihte burayı kazandım. Nasıl bir yer ? İkinci yerleştirmeye gireceğim inşallah Pertevniyal ve Vefa için.

Aynen. Şehremini'yi kazandım. Pertevniyal ve Vefa için 2. Tercih yapıcam

Forumdan birilerinin olması hoş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lilocahit

quote:

Orijinalden alıntı: XeeZ

İlk tercihte burayı kazandım. Nasıl bir yer ? İkinci yerleştirmeye gireceğim inşallah Pertevniyal ve Vefa için.

Aynen. Şehremini'yi kazandım. Pertevniyal ve Vefa için 2. Tercih yapıcam

Forumdan birilerinin olması hoş.
    Kaç puanla girdiniz oraya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

468.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

468.

Alıntıları Göster
    Ben de 469 ile girdim. Gönlüm Pertevniyal ve Vefa'da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BFEC10673

Ben de 469 ile girdim. Gönlüm Pertevniyal ve Vefa'da.

Alıntıları Göster
    Fazla fark yokmuş aramızda. Ben de 2sinden bi tanesini istiyorum. Umarım olur
  • quote:

Fazla fark yokmuş aramızda. Ben de 2sinden bi tanesini istiyorum. Umarım olur

Alıntıları Göster
    Pertevniyal kabataş vs buralara yetmiyor mu puanın.Şehremini lisesi eskiden güzeldi 2 tane arkadaşım oaradan mezun biri şu anda ing öğretmeni ;) özel ders ve kurslarda eğitim veriyor.Azim ve istek çok önemli.
    Edit: Tabi üniversite bitti 4 yıl :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk3r.s -- 25 Temmuz 2010; 21:27:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilk3r.s

Pertevniyal kabataş vs buralara yetmiyor mu puanın.Şehremini lisesi eskiden güzeldi 2 tane arkadaşım oaradan mezun biri şu anda ing öğretmeni ;) özel ders ve kurslarda eğitim veriyor.Azim ve istek çok önemli.
    Edit: Tabi üniversite bitti 4 yıl :)

Alıntıları Göster
    güzel liselerden biri. pertevniyal içn şansını dene ama olmazsa da üzülme
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

güzel liselerden biri. pertevniyal içn şansını dene ama olmazsa da üzülme

Alıntıları Göster
    Bir arkadaşım orada okudu.Yalnız bu sene orada güçlendirme çalışması yapılacağı için bu sene orada eğitim almayacaksınız.Başka okulda eğitim alacaksınız.Bunun haberini v eriyim...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.