nasıl degerlendirirsiniz memnun musunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
gazi veya deu tıpta okuyan yok mu
-
-
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sbü tıp daha iyi , bağlı oldugu hastaneler top 1 , top 5 , top 10 . Kampüsü de kadıköyde deniz kenarında , ulaşımı da rahat 👍
Sayın hocam gazi ve deüyü soruyor
b*ku çıktı artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayısalci_ -- 5 Ağustos 2023; 21:44:26 >
neyi kıskanacam istersem 2 kere kazanırım o fakülteyi
tanıtmak istiyorsan da aç bir konu sen de rahatla biz de rahatlayalım
Ya sbü bilgini mictin hadi uza başlıktan.
Deü gazi karşılaştırması izlemek istiyoruz. Kavga etme sbü bilgilerini buraya boşalt ve uza lütfen. Arkadaşım için ben de takip ediyorum bu başlığı.
Önce en iyisi hangisi biliceksin , sonra istediğini tercih edersin . Burda işim yok gücüm yok sanki sizinle uğraşıyorum
Önce gidiceksin benim yks de yaptıgım (sınavım kötü geçti ayrı mesele ) sıralamayı yapacaksın ya da En kötü en azından bi ilk 5 k ya giriceksin . Sonra ingilizceni akademik düzeye çıkarıcaksın ondan sonra seninle sbüyü 2 kere kazanır mısın oturup tartışırız
5k ya girdim zaten de bu sbünün en iyi olduğuna kim karar veriyor onu pek cözemedim
Ulan beni 9 gün banlayanlar bu adamı görmüyor mu acaba
Ya sanki durum bu olsa susçan. The Killing Road (s.a.v.)'e dil uzattın sen hala başarı laga lugası yapma.
İnsanda ar olur utanma olur bu kadar laf yedikten sonra hala aynısını yapan utanmaz bir köçeksin sen. Bu forumdaki herkes varlığından tiksiniyor olm. Bu foruma utanmadan her girdiğinde sana laf eden onlarca kişiyi hatırla. Gece yastığa kafanı nasıl koyuyorsun olm git ve kendi varlığın adlı probleme çözüm bul anana babana yazık bu küfürleri hak etmiyorlar.
O sizin ya da senin terbiyesizliğin , bilgi verdim bir postta bana siz karşıt yorumlarda bulundunuz . Yazdığım şey sbüyü de düşünmesi gerektiğiydi troll olan sen ve senin gibiler
Ben sana takığım oğlum. Senin gibi insanlar bir şeyler konuşalım diye girdiğim forumu benim için kirletiyor. Senin düşüncene saygım 0. Sen benim için çok ses yapan bir cırcır böceğisin. Bogaziciefsane denen arsız nasıl banlandiysa yarın bir gün sen de banlacaksın ve buradaki herkes keyiflenecek. Yüzüne tükürsek elhamdülillah diyecek tiynette bir adamsın yokluğun bana keyif verecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickolangelo -- 5 Ağustos 2023; 22:8:56 >
ulan bu kafasız götü arşa ermiş herif hala banlanmadı mı? vallahi de billahi de forum yönetimi ölmüş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dünden beri 6 kere reportladım bi sik olmuyor şimdi bu mesaj için ben yicem ban
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F156B1391 -- 5 Ağustos 2023; 22:55:28 > -
Up , gazi deu okuyan varsa konuya bekleniyor . Ben de belki kendi okulumdan bahsederim daha bilgilendirici olur öğrenciler için 👍
bak çocuk kendi okulundan bahsetmek istiyorsan s git sbü hamidiye diye tek bir konu aç, açılan her alakasız üni karşılaştırmasına yerden bitme ot gibi peydahlanma. milletin asabını ve forum zevkini bozma.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben Gazi Tıptayım hocam.
Bu arada sürekli SBÜ Hamidiye güzelleyen arkadaş, Gazi Tıp'ta sınıfta kalıp iyi not almakta zorlanan, sürekli partileyen arkadaşlarım daha kolay geçelim ve partilemeye devam edelim diye SBÜ'ye geçtiler, burada sınıfta kalanları da devamlı davet ediyorlar oraya. Hiçbir şekilde SBÜ'yü aşağılamıyorum, iyi doktorluğun okulun yanı sıra kişinin kendi gayretine bağlı olduğunu düşünüyorum ama Gazi Tıp ve DEÜ Tıp ekoldür, ciddi anlamda bilim yaparlar ve kültürleri vardır, ülkenin değerli eğitim kurumlarıdır. Göz göre göre insanları yanlış tercihlere yönlendiriyorsun, amacın okulun sıralamasını yükseltmek. Böyle bir hedefin varsa milleti manipüle etmek yerine okulun gelişmesine katkıda bulun bence.
Ya sbü bilgini mictin hadi uza başlıktan.
Deü gazi karşılaştırması izlemek istiyoruz. Kavga etme sbü bilgilerini buraya boşalt ve uza lütfen. Arkadaşım için ben de takip ediyorum bu başlığı. |
neyi kıskanacam istersem 2 kere kazanırım o fakülteyi tanıtmak istiyorsan da aç bir konu sen de rahatla biz de rahatlayalım |
Sayın hocam gazi ve deüyü soruyor b*ku çıktı artık |
Ben sana takığım oğlum. Senin gibi insanlar bir şeyler konuşalım diye girdiğim forumu benim için kirletiyor. Senin düşüncene saygım 0. Sen benim için çok ses yapan bir cırcır böceğisin. Bogaziciefsane denen arsız nasıl banlandiysa yarın bir gün sen de banlacaksın ve buradaki herkes keyiflenecek. Yüzüne tükürsek elhamdülillah diyecek tiynette bir adamsın yokluğun bana keyif verecek. |
dünden beri 6 kere reportladım bi sik olmuyor şimdi bu mesaj için ben yicem ban |
5k ya girdim zaten de bu sbünün en iyi olduğuna kim karar veriyor onu pek cözemedim |
Ya sanki durum bu olsa susçan. The Killing Road (s.a.v.)'e dil uzattın sen hala başarı laga lugası yapma. İnsanda ar olur utanma olur bu kadar laf yedikten sonra hala aynısını yapan utanmaz bir köçeksin sen. Bu forumdaki herkes varlığından tiksiniyor olm. Bu foruma utanmadan her girdiğinde sana laf eden onlarca kişiyi hatırla. Gece yastığa kafanı nasıl koyuyorsun olm git ve kendi varlığın adlı probleme çözüm bul anana babana yazık bu küfürleri hak etmiyorlar. |
Ulan beni 9 gün banlayanlar bu adamı görmüyor mu acaba
|
bak çocuk kendi okulundan bahsetmek istiyorsan s git sbü hamidiye diye tek bir konu aç, açılan her alakasız üni karşılaştırmasına yerden bitme ot gibi peydahlanma. milletin asabını ve forum zevkini bozma.
|
Benzer içerikler
- psikolojik karın guruldaması
- 1 paragraf sorusu kaç dakikada çözülmeli
- günde 10 saat ders çalışmak
- eskiden lise kaç yıldı
- elit karma video çözüm
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X