Şimdi Ara

Gurmeler Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesleğim nedeniyle çok sık seyahat ediyorum ve geçenlerde Çin'e gitmek zorunda kaldık bir proje yüzünden.Şimdi bana ohh ne güzel geziyorsun birde şikayet ediyorsun diyebilirsiniz ama benim kadar yemek odaklı yaşayan bir insan için Çin kabus demek..Gerçi bu kabus çok uzun sürmedi çünkü Amerika'da hastası olduğum Hooters Çin'de de bir şube açmış.Sam Amca saolsun :) Hamburgeri ne kadar seviyor olsamda yanında damak tadı açısından tatlı içecek sevmiyorum.O açıdan hamburgerin yanında bira servisi yapan mekanlara bayılıyorum ama Türkiye'de bu kültür ne zaman şekillenir yerleşir hiç bilmiyorum.Var mı şöyle sosuyla etiyle aklımızı alıp yanında biramızı içebileceğimiz bir burgerci.Hayır yani bizim Allahın Çinlisinden ne eksiğimiz var?

• Hooters mı
  • Türkiye'de daha alkol kültürü gelişmemiş. (tek gelişen rakı kültürü. zaten öyle bir mekan açılsa orayı yıkarlar. muhafazakar kesim sağolsun)
  • Valla ben de hiç rastlamadım böyle bir mekana. keşke olsa.
  • Manoda bira servisi var eti gayet lezzetli fiyatlar normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    Mano ya gitme fırsatım hiç olmadı ama 29 ekim de tatiliz.Bayramı arkadaşlarla caddebostanda kutluyacağız uğramak için bundan güzel bir fırsat yok.
  • zerkef Z kullanıcısına yanıt
    taksimdekine gidin derim diğer yerleri pek beğenmiyorum ama caddebostandakine de gitmedim
  • Çekmeköy Alemdağ da var chambaz salih öneririm Angus eti ve bira.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün gittik arkadaşlarla ve ottoman burger biharikaymış.baharatlı patatesleride öyle..caddebostandaydık biz tabi ama yolum taksime düşünce bir de ordaki mano burgeri deniyeceğim.
     Gurmeler Buraya
  • Mano Burger deki burgerler atıştırmalık değildir doymalıktır.çok lezzetli hamburgerler yapan ender mekanlardan biri.garsonlarda güler yüzlü geçen hesapla birlikte akide şekeri ikram ettiler.:)))
  • burger house var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.