Şimdi Ara

Gürültülü ortamda nasıl çalışıyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ösymdekituvaletpompası kullanıcısına yanıt

Sanki beni anlattınız hocam. Hem dgs hem yks hazırlığı içerisindeyim. Yks hayalim ama olmazsa mecburen asla istemediğim dgs den gireceğim. Çocuk sesine artık tahammül edemiyorum, hayvan sesi olsun 7/24 ama yeter ki çocuk bağırması, ağlaması, sürekli at koşturur gibi koşturmaları olması diyorum. Zaten psikolojik olarak çok sağlam değilim birde üstüne bu eklenince cidden yaşamayan bilmez. Keşke böylelerine böyle insanlar denk gelse. Tek temennim bu dönem dersimi engellemesin biran önce kurtulayım dersten de bu saçma sapan şeylerden de.

• dolmalikbiber D kullanıcısına yanıt

Hocam bizim evde tv yok, üst kattan gelen tv sesi zaten arada geliyor, adamın kulağı duymuyormuş son ses açıyor ben de sayesinde aşağıda hangi kanalı izlediğini duyuyorum. Ben de arada müzik sesi açıyorum bastırsın diye ama bir yerden sonra sinirime de engel olamıyorum bunca şey arasında doğru düzgün çalışmamı etkiliyor diye. Gece yatarken bile normalde sessiz ortamda daha rahat ederken son zamanlarda sırf at koşturur gibi bu pisliklerin seslerini duymamak için klasik müzik vs açıp dinliyorum. Gürültü önleyiciye bakacağım şimdi teşekkür ederim hocam.

• Oldschool00 kullanıcısına yanıt

Bizim ev o kadar sessiz ki ama üstteki hayvanlarla aynı yerde yaşıyormuşsçasına gürültü dolu. Hocam son zamanlarda zaten iyice bunalmış, tükenmiş gibiydim. Bütün sorunların üstüne bu da eklenince sanki son noktaya geldim taştım gibi oldu. Mesajınız için çok sağ olun. ''uğraşıyorum bir şeyler başarmaya çalışıyorum. Bomboş oturmaktan daha iyidir.'' bunu düşünmek, duymak bile iyi geldi şuan biraz.

• yeryüzündebirdamla Y kullanıcısına yanıt

Estağfurullah hocam bir nebze katkim olduysa ne mutlu bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldschool00 -- 10 Kasım 2020; 12:58:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben böyle durumlarda beyaz ses kullanıyorum.Açıyorum vantilatörü,alıyorum 2. kademeye sorun kalmıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynısı suriler içinde geçerli, ay başı üreme özelliğine sahipler

• yeryüzündebirdamla Y kullanıcısına yanıt

Hocam size uyarsa herkes uyuduktan sonra geceleri çalışın. Gece 12 sabah 8 arası pek ses olmaz. Kulaklık meselesi umarım sizde işe yarar. Ben parktaki çocuğun sesini bastırmak için ders çalışırken müzik açıyordum yüksek ses, onun üstüne konu anlatım videosunu açıyordum cam kapalıyken hala ses geliyordu siz düşünün   ama bende normal oyun kulaklığı var

• Hocam bir link falan bırakabilirseniz çok güzel olur aradım ancak bulamadım. Umarım bahsettiğiniz reel vantilatör değildir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklık takın, ardından sözsüz arkada sakinleştirici bir müzik açın. Spotify kullanıyorsanız maksimum konsantrasyon adlı bir liste var oradan bulabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carl Chryniszzswics kullanıcısına yanıt
    Baya gerçek vantilatör :) Gerçekten etkili

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.