Yerine, zamanına, durumuna ve adamına göre değişir.
10 yaşında falanım bizim evin karşısındaki parkta top oynuyoruz mahalledeki çocuklarla . Emir diye bi çocuk vardı 5-6 yaşında 6 ay önce taşınmışlardı.Hergün sokaktaydım o da yanımda oluyodu genelde kardeşim gibiydi yani.Birgün top oynuyoruz yine işte benden 1 yaş büyük bi eleman var.Boyu benden biraz daha uzun ama incecik bişey baktım emir e vuruyo falan top oynarken sürekli.(O zamanlar da 10 yaşındaki çocuklar için kalıplı ve baya güçlüydüm, Kendime güvenim tamdı).Bir vurdu iki vurdu çocuğa sinirlendim bi daha çelme takınca.2 kolunu tuttum kafa atma pozisyonundayım bağıra bağıra ne vuruyosun çocuğa diyorum.Kavga etmek gibi bi niyetim yoktu orda hıyar bi kafa attı.Benim burnumdan şarıl şarıl kan akıyor.Arkadaşım dedi lan burnuna bişey oldu.Kanları gördüm , burnumu elimle bi yokladım harbi yamulmuştu yani söve söve eve doğru koştum.Bi yandanda nasıl ağlıyorum eve geldim şarıl şarıl kan durmuyo.Hastaneye gidene kadar kanadı , buz falan koyduk tabi.hemen film çektirdik doktor kırılmadı dedi.Damar kesilmiş mi ne öyle bişey demişti ama burnum 6 senedir o halde yamuk değilde tam laz burnu oldu sokakta görseniz garanti karadenizli dersiniz.Benden bu kadar
1kişiyse dalarım tabiki.
Yazmaya üşeniyom
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme