Şimdi Ara

Gururunla dayak yemek mi yoksa kaçmak mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birisiyle dayak yiyeceğeni bile bile kavga etmek mi mantıklı yoksa kaçmak mı böle bişe başıma gelmedi ölesine soruyorum

• Duruma bağlı.Öyle iki cümleyle bir olayı kategorize edemezsin
  • artislik yapacam diye kaburgalarımı kırdırtamam
  • gururunla kaç .
  • Eğer teke tek ise gururla dayak yemek
    Ancak karşıda en az 4 kişi varsa kaçmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sondakikahaberi

artislik yapacam diye kaburgalarımı kırdırtamam
  • Duruma göre değişir,ama ben kaçmam 4 kişi olsun bıcaksız olsun sopasız olsun kendime güveniyorum hepsine birer sol indirirsem içimde kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: trk.

gururunla kaç .

Forum kapanabilir.
  • 4 kişiyse dövüş en azından bi bahanen olur teke tekse çaktırmadan anlaşmaya çalış yoksa kaç teke tekde dayak yemek kadar rezil bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel_

4 kişiyse dövüş en azından bi bahanen olur teke tekse çaktırmadan anlaşmaya çalış yoksa kaç teke tekde dayak yemek kadar rezil bişey yok

Kardeşim 4 kişiye direnen teke tekde kolay dayak yemez ama adamına göre değişir.Sende bi yerde haklısın
  • erkekliğin 10 da 9 u kaçmaktır ama her zaman için geçerli değil
  • gurur murur saçmalık..acı çekmek yerine kaçıp küçük duruma düşmeyi tercih ederim..kalmadı artık öyle cesur,yiğit ayakları..gerçekçi olalım biraz.
  • gururla dayak yemek diye birşey yoktur
    dayağı yedin mi herkes dalga geçer, eğer koruyacağın birşey varsa eline birşey geçecekse onun için dayak yenir yoksa sebepsiz yere kaçmamak gerizekalılık
  • o anki sinire de bağlı, eğer birisi damarına öyle bi basmışsa kaçtığın zaman sinirden ağlarsın ama serserinin teki artistlik yapıyorsa hiç bulaşmam kardeş devam eder giderim.
  • karşıda 3 kşiden fazla warsa bu artislğe değl salaklığa benzer
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlyone

gururla dayak yemek diye birşey yoktur
    dayağı yedin mi herkes dalga geçer, eğer koruyacağın birşey varsa eline birşey geçecekse onun için dayak yenir yoksa sebepsiz yere kaçmamak gerizekalılık

katılıyorum.
  • çaktırmadan vurup kaçmak
    geçen hafta oldu aynen bana ,
    tek başıma eve gidiyordum,
    karşıdan 6 tane zibidi tipli liseliler geliyordu hepsinin boyu benden uzun 1-2 sini indirsem diğerleri pataklar
    sağ taraftan gidiyordum karşıdan gelen gözüne kestirdi beni tip tip bakıyordu en soldaki oğlan anladım birşey yapacağını,
    omuz attı biliyorum bir şey desem hepsi birden üstüme çullanacak
    hiçbir şey demeden bir anda yumruğumla suratına patlattım oğlanın azını döktüm hemen topuk arkadamdan 3 kişi kovaladı ama yakalayamadılar
    içimde kalmamış oldu en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bul3nt -- 15 Aralık 2010; 14:59:55 >

• kaçmadık ne oldu güzelece dayak yedik dişi burnu dağıttık üstüne bide azar işittik artı kavga benim değil sonra kaçanlar arkamızdan biz kaçtık salak kaçamadı dediler kaçmadık diye suçlu biz olduk .gerçekten salakmışım böle adamara güvenmişim biz 7 kişiyiz adamlar 4 kişi hepsi kaçtı .4 e 1 iyibi dayak yedim çok feci koydu bana yolda okadzr kişi var biri bile ayırmadı.(izlemek güzel oluya tamam az izle sonra ayır).yine olsun yine kaçmam ama bide kavgaya gittigim adamı iyi seçerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dağınık

kaçmadık ne oldu güzelece dayak yedik dişi burnu dağıttık üstüne bide azar işittik artı kavga benim değil sonra kaçanlar arkamızdan biz kaçtık salak kaçamadı dediler kaçmadık diye suçlu biz olduk .gerçekten salakmışım böle adamara güvenmişim biz 7 kişiyiz adamlar 4 kişi hepsi kaçtı .4 e 1 iyibi dayak yedim çok feci koydu bana yolda okadzr kişi var biri bile ayırmadı.(izlemek güzel oluya tamam az izle sonra ayır).yine olsun yine kaçmam ama bide kavgaya gittigim adamı iyi seçerim

adam içini dökmüş beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

quote:

Orijinalden alıntı: dağınık

kaçmadık ne oldu güzelece dayak yedik dişi burnu dağıttık üstüne bide azar işittik artı kavga benim değil sonra kaçanlar arkamızdan biz kaçtık salak kaçamadı dediler kaçmadık diye suçlu biz olduk .gerçekten salakmışım böle adamara güvenmişim biz 7 kişiyiz adamlar 4 kişi hepsi kaçtı .4 e 1 iyibi dayak yedim çok feci koydu bana yolda okadzr kişi var biri bile ayırmadı.(izlemek güzel oluya tamam az izle sonra ayır).yine olsun yine kaçmam ama bide kavgaya gittigim adamı iyi seçerim

adam içini dökmüş beyler

Başlığı görünce işte bu benim konum dedim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.