Şimdi Ara

Guti Gidiyor (Lig Tv)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=101555

Adami bitirdiler. 2 hfta snra fernandes icn de ayni sey olursa kmse sasirmasn

• Adam harcamada bizim Beşiktaş'ın üstüne klüp yoktu, bir kere daha bunu kanıtladık. Teşekkürler herkese!

Guti Gidiyor (Lig Tv)
  • Gidebilir hacı yapacak birşey yok bu kadar abartmayın . Guti gider başkası gelir.
  • Bu adamı bile harcadılar yazıklar olsun!
  • VELİ KAVLAK bin kat daha iyi guti den
  • Guti ile yollar ayrıldı. Onu harcayan medya ve yönetim şimdi kına yakın...
  • belliydi zaten beyler, şaşırıyor musunuz siz yoksa ? bari fernandes'e yapılmasa aynısı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En başta yönetim hatalı..Sonra Carvalhal yanlış yaptı..2-3 ay boyunca 18 dişina itti ..Ee Guti zaten hep evde oturan biri değil malum..Oysa maç kadrolarına almış olsaydı takım için çok daha iyi olacaktı..Takımdan da kopmamış olacaktı Guti.
  • Oynadığı dönemlerlerde de sıkıntı olan her gece dışarı çıkıp eğlenmesi sergilediği kötü performanstan sonra iyice göze batmaya başladı. Medya da bunu iyice gözümüze sokmaya başlayınca ister istemez ipler gerildi. Burda hem yönetimin hem de Guti'nin hata yaptığı yerler var.

Yönetim hatası Guti'yi köşeye çekip uyarmaması
    Guti'nin hatası performansı kötüye gitmesine rağmen kendine çeki düzen vermemesi. Twitter da cabası
  • yeter demirören
  • Bir gün de Demirören Gidiyor (Lig Tv) diye bir başlık görsek de rahatlasak!
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Bir gün de Demirören Gidiyor (Lig Tv) diye bir başlık görsek de rahatlasak!

Eskiden futbolcular geçici Beşiktaş kalıcı denilirdi, Bu söz Demirören saltanatı kalıcı olarak değişecek sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Bir gün de Demirören Gidiyor (Lig Tv) diye bir başlık görsek de rahatlasak!

kulüp batana kadar göremezsin bu başlığı
  • Quaresma
    2010-2011 : 39 maç 11 gol 16 asist
    2011-2012 : 12 maç 0 gol 6 asist
    TOTAL : 51 maç 11 gol 22 asist

Simao
    2010-2011 : 20 maç 8 gol 5 asist
    2011-2012 : 15 maç 3 gol 2 asist
    TOTAL : 35 maç 11 gol 7 asist

Guti
    2010-2011 : 37 maç 11 gol 14 asist
    2011-2012 : 3 maç 1 gol 0 asist
    TOTAL : 40 maç 12 gol 14 asist

Guti alemci yeaaa
    Guti disiplinsiz yeeaa
    Guti yatmaya gelmiş yeeaaa
    İstatistikler de yalan söylüyor yeaaa

Guti gidince Beşiktaş daha bir takım olacak,
    Simao daha çok koşacak,
    Quaresma daha çok takım oyunu oynayacak,
    Almeida daha çok gol atacak,
    Tek sorun Guti, o gidince her şey güzel olacak.

Bu takımın sorunu belli ;
    1-YD
    2-Carvalhal
    3-Medya gazıyla oyuncu harcayan, şımarık taraftar profili.

• quote:

Orijinalden alıntı: bl@ckh@wk

Quaresma
    2010-2011 : 39 maç 11 gol 16 asist
    2011-2012 : 12 maç 0 gol 6 asist
    TOTAL : 51 maç 11 gol 22 asist

Simao
    2010-2011 : 20 maç 8 gol 5 asist
    2011-2012 : 15 maç 3 gol 2 asist
    TOTAL : 35 maç 11 gol 7 asist

Guti
    2010-2011 : 37 maç 11 gol 14 asist
    2011-2012 : 3 maç 1 gol 0 asist
    TOTAL : 40 maç 12 gol 14 asist

Guti alemci yeaaa
    Guti disiplinsiz yeeaa
    Guti yatmaya gelmiş yeeaaa
    İstatistikler de yalan söylüyor yeaaa

Guti gidince Beşiktaş daha bir takım olacak,
    Simao daha çok koşacak,
    Quaresma daha çok takım oyunu oynayacak,
    Almeida daha çok gol atacak,
    Tek sorun Guti, o gidince her şey güzel olacak.

Bu takımın sorunu belli ;
    1-YD
    2-Carvalhal
    3-Medya gazıyla oyuncu harcayan, şımarık taraftar profili.

Gutinin gollerinin yarisi penaltidan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler tamam Guti'yi hepimiz seviyoduk ama takımın kötü durumuna Guti'ye bağlamayalım şimdi alakası yok. Guti olsada birşey değişmezdi, hatt daha kötü olurduk. Çünkü Guti gerçekten formsuzdu ve orta sahada savaşan oyuncuların sayısının azalması daha kötü sonuçlar doğurabilirdi...

Guti'ye ben geçen sene tapıyodum. Hala aşırı bir sempati duyuyorum. Ama kabul etmek lazım, futbol hayatının sonuna geldi artık bu adam. Geçen sene ilk yarıdaki gibi oynayamaya devam etmesini hepimiz dilerdik ama ikinci yarıda bir düştü, bidaha düzelemedi... Ayrıca oynasa bile bu sezon sonu büyük ihtimal futbolu bırakıcaktı. 35 yaşına geldi artık...

Gitsin, kendisi için gitsin. Burda kalıp medyanın kendisi üzerindeki oyunları ile, kadroya alınmayışı falan filan ile insanların gözündeki o "Real Madrid Efsanesi" imajını silmesin... Hafızalarımızda "Beşiktaş'ın bir hayal kırıklığı" olarak değilde "Real Madrid'in Efsane Kaptanı" olarak kalsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

Beyler tamam Guti'yi hepimiz seviyoduk ama takımın kötü durumuna Guti'ye bağlamayalım şimdi alakası yok. Guti olsada birşey değişmezdi, hatt daha kötü olurduk. Çünkü Guti gerçekten formsuzdu ve orta sahada savaşan oyuncuların sayısının azalması daha kötü sonuçlar doğurabilirdi...

Guti'ye ben geçen sene tapıyodum. Hala aşırı bir sempati duyuyorum. Ama kabul etmek lazım, futbol hayatının sonuna geldi artık bu adam. Geçen sene ilk yarıdaki gibi oynayamaya devam etmesini hepimiz dilerdik ama ikinci yarıda bir düştü, bidaha düzelemedi... Ayrıca oynasa bile bu sezon sonu büyük ihtimal futbolu bırakıcaktı. 35 yaşına geldi artık...

Gitsin, kendisi için gitsin. Burda kalıp medyanın kendisi üzerindeki oyunları ile, kadroya alınmayışı falan filan ile insanların gözündeki o "Real Madrid Efsanesi" imajını silmesin... Hafızalarımızda "Beşiktaş'ın bir hayal kırıklığı" olarak değilde "Real Madrid'in Efsane Kaptanı" olarak kalsın.

ekleme: bir real madrid efsanesi ve kaptanı olarak; sadece türkiye sınırlarında büyük bir takım olabilirmiş olan fernabehçe'nin kaptanı ile karşılaştırılıcağına, gitsin yemin ediyorum. büyük ölçüde biz beşiktaşlıların suçu bu kimsenin değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

Gutinin gollerinin yarisi penaltidan

Her şeye bir kılıf bulacaksınız yani ?
    "Quaresma'nın gollerinin yarısı da dandik takımlara, Delgado da atıyordu o takımlara" "Simao'nun golleri de penaltıdan" dememiz lazım şu mantığa göre.

Quaresma atabilseydi (Helsinki maçındaki gibi dağa taşa vurmasaydı) o kullansaydı madem penaltıları da.
  • Guti değilde Fernandes giderse gerçekten yazık olur bence çok iyi bir oyuncu Fernandes
  • istanbul gecelerinden ve yattığı yerden beşiktaşı yılda 2,5 m euro sömüren bir adamı savunuyorsunuz..
    değişim demirörenden değil taraftardan başlamalı..

gutiye gelince de kibarcasını söyleyeyim defolsun gitsin, bundan sonra nerede hangi şehirde gece alemlerine takılırsa takılsın, beşiktaştan uzak dursun yeter.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.