Şimdi Ara

Güvender 21*50 Mat2 Denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Güvender 21*50 Mat2 Denemelerini çözen var mı? 2 Hafta önce formulun denemelerini çözüyordum netlerim en kötü 25ve en iyi 35di. Güvenderi çözüyorum şimdi ilginç bi şekilde fırlama var netlerimde. 44e kadar çıktım, elimdeki tek kaynak da bu. Dersane sonucuyla filan da karşılaştıramıyorum çünkü sınavlara girmedim bi süre. Siz ne düşünüyosunuz fazla mı kolay yoksa ayarında mıdır?

• valla moralin bozulur mu bilmiyorum ama onun mat1 ağırlıklı olduğunu düşünüyorum ve başka alternatifim kalmadığı sürece onu çözmüyorum yani birazcık kolay gibi çok güvenme ona derim
  • aynen bende onu çözüyorum, bana sınavda buna yakın gelir gibi geliyor yani bazı soruları fazla kolay olabilir ama sonuçta o tür sorular lysde de gelecektir mutlaka bir kaç tane.

tam ayarında olmasada, yani biraz kolay kaçsada sınavın buna oranla çokta zor geleceğini sanmıyorum
  • bi de tabi bendeki eski basım yeni basım'ı bilmiyorum onu da söyliyim de
  • Ben de almayı düşünüyorum.Ama gerçekten de geçenlerde baktım sorularına mat 1 soruları biraz fazla gibi.Problem bile vardı.
  • Valla gelen problem soruları da sağlam geldi. Şimdlik 4 deneme çözdüma ama. Mesela logaritma çok kolay derdim, ilk 3 denemedeki logaritmalar baya zor geldi. Onun haricinde integral ve türev soruları çok kolay. İntegralden bir tane zorlayıcı soru hatırlıyorum. Ama dediğiniz gibi kolay. İşlemden filan çok basit sorular var bazen. Lys tadında değil. Her neyse siz ne önerirsiniz elimde körfezin fotokopileri var şimdi ona da dokunmaya korkuyorum zor olduğu için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 ayt geo sorusu
    4 yıl önce açıldı
    Fem Simetri Matematik 1
    9 yıl önce açıldı
    ayt matematik 15 net
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.