Türkçe: 35 Matematik: 32 Sosyal: 30 Fen: 30 YGS'ye göre zor mu oluyor bu tür denemeler? YGS'de daha iyisi yapabilir miyim? Tecrübeli arkadaşlar yorum getirsin lütfen. Boğaziçi-Turizm istiyorum.
Özel üniversiteye gitmek istemiyorum. İnşallah yüksek yaparım gerçeğinde. Yoksa tikilerin arasında boğulurum ben.
Bu mu köüt? YGSden max yapacağın bu olsun, önemli olan LYS. Bu netlerin çok aşağısında yapan arkadaşların LYSleri neredeyse fulleyerek güzel ünivlere girdiler. YGSyi ne sanıyorsunuz siz
quote:Orijinalden alıntı: Quentin Costa Bu mu köüt? YGSden max yapacağın bu olsun, önemli olan LYS. Bu netlerin çok aşağısında yapan arkadaşların LYSleri neredeyse fulleyerek güzel ünivlere girdiler. YGSyi ne sanıyorsunuz siz Arkadaşım ben ilk bölüm istiyorum. O da ilk bölümden alıyor.
quote:Orijinalden alıntı: burakkcbyk Artist lan bu. Benimkiler: 38-34-27-16 diye sıralı.( 115 neti var. asıl artist sensin lan
quote:Orijinalden alıntı: UnLimiteD. quote:Orijinalden alıntı: burakkcbyk Artist lan bu. Benimkiler: 38-34-27-16 diye sıralı.( 115 neti var. asıl artist sensin lan Peki Nete göre yerleştiriyorlar zaten.