Şimdi Ara

Guvender Yayinlari yasaklandimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
18.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Guvenderin lys fizik ve kimyasini almayi dusunuyordum ama bikacyerde guvender yasaklandi vs seyler gordum bilgi sahibi olan varmi? Ona gore alternatif yayinlari dusuneyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Güvender Yayınları Yasaklı Mı?

Güvender Yayınları, 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminden sonra birçok tartışmanın odağı haline geldi. Bazı kaynaklar, yayınevinin Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı olduğunu iddia ederken, resmi bir yasaklama kararı bulunmamaktadır.

Yayınevinin sahibi Mustafa Güvender, FETÖ ile herhangi bir bağlantısı olmadığını defalarca dile getirdi ve iddiaları asılsız olarak nitelendirdi. Ancak bazı kişiler, Güvender Yayınları'nın kitaplarının FETÖ ideolojisini yaydığını savunmaya devam ediyor.

Bu tartışmaların ardından Güvender Yayınları'nın bazı kitapları Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından okullarda yasaklandı. Ancak bu yasak, yayınevinin tüm kitaplarını değil, yalnızca FETÖ ile bağlantılı olduğu düşünülen belirli kitapları kapsıyordu.

Sonuç olarak, Güvender Yayınları resmi olarak yasaklanmış bir kuruluş değildir. Ancak bazı kitaplarının MEB tarafından okullarda yasaklanması, FETÖ ile bağlantılı olduğu yönündeki iddiaları gündeme getirmiştir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bizim okulda tüm sınıflara yasaklı kitaplar listesi almışlar.Güvender fem zirve körfez bunlardan uzak dur.Yurttada kitapları topladılar(yasaklı olanları)
  • Dostum yasakliysa eger neden butun internet siteleri hala satiyor oralardan toplanmadi kitapcilarda vs, meb mi asin demis listeleri?

• Normalde yasaklı mı bilmiyorum.Ama okullarda kullanımı yasak.Eğer bana güvenemessen bir okula gidip sorabilirsin :)
    Listeleri meb dağıtmış
  • Tamam tesekkurler ne kadar iyi yayin varsa patladi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [AYT] ENDEMİK TURKİYE GENELi
    5 yıl önce açıldı
    guvender ygs kimya konu anlatimli
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.