Şimdi Ara

Güvenderin rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar femder. De güvender sınavına girdm ve adamların bana verdklerı numara başkasına ait zaman denemesi numarası tabikide benm sonuç çıkmadı bilgilermle girdiğimde o çocuğun no su çıkıyor. Bugun feme gittim anlattım durumu ve konuşalım şubeyle tekrar okuturuz belki dedi ama hiç umudum yok açıkcası . Sizce napmalıyım türkiye geneli sonucumu merak ediyorum yarın gidip orayı birbirine katayımmı ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardm edebılecek yokmu 128 yapmıstım sıralamayı cıddı anlamda merak edıyorum...

• ben olsam müdüre pilav ısmarlar zemzemle sulandırılmış yunan rakısı ile yemekte kafasina vururdum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git karistir broo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maklube rüşvet et sıkıntı kalmaz

• Allah belalarını verdı zaten ampul kafalıların bıde ben vermeyım dıorum oluru yokmudur...

• kardes bende körfezde girdim sınava.ama korfeze kayitli degilim.ve bıze numara fılen vermediler.YGS sonucumu tc ile ogrenmeye calisiyorum sonuç çıkmıyor.tam bir kepazelik.10 lira yazık olmasa bari.babama durumu anlattim simdi babam karsilasmis ordan dersaneye gidip bi sekilde ogrenecek sonucumu

• Sıkma canını puanını yaz buraya benzer puan alan kesin vardır ordan görürsün sıralamalı, benim girdiğim gerizekalı dershanede tödere sonuçları göndermemişti Ankara'ya kaldım öyle sonuç belgesiz sıralamayı puana göre kendim çıkarttım.
  • Aynen sonuçlar acıklandımı acıklanmadımı belli değil!

• çok mu önemli boşver sen zaten kontrol etmişindir sınavına bak sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 5 Mart 2014; 16:47:00 >
  • Arkadaşlar sonucumu tc ile öğrenemiyorum ben de. Sınav sonucu bulunamadı yazıyor.
    455 ile kaçıncı olurum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://hizliresim.com/eo5yqb
    Buna göre hesapla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.