Şimdi Ara

LTİ VARKEN MAT DENEMELERİ DAHA KOLAYDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle düşünen tek ben miyim ? Lti varken deneme çözdükten sonra bu kadar yorgun olmuyordum ama şimdi savaştan çıkmışım gibi hissediyorum :D Yığılma falan olcak diyen arkadaşlar da var ama bence aksine herkes daha çok zorlanacak

• ulan en başından beri bunu anlatmaya çalışıyordum bir linç yemediğim kalmamıştı

sınavda apotemi gibi soru mu geldiğini zannediyordunuz tabi ki daha zorlaştı
  • Bu aynı şey fen için de geçerli bence fizikte , kimyada , biyolojide kalkan konular fosforcu tayfanın işine gelen kek net getiren konulardı ki sırf bu yüzden bu konulara erkenden çalışan bir tayfa da vardı
  • serokut S kullanıcısına yanıt
    Hocam kolay olcak denmesinin sebebi siyasi sebepler kalkan konular değil..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • başta kalkan konulardan dolayı kolay çıkacak çöp oldu diyen azımsanmayacak kadar insan vardı
  • lti kaldırılınca açığı boru gibi tyt mat soruları ile dolduruyorlar. ama lafa gelince kOnUlAr aZalTılDı aĞlmAyın eğĞ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gel alnından öpeyim seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok zor geometri sorusu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lti soruları bilen adam için gerçekten kekti şimdi salak saçma logaritma sorusunu serpiştiriyor, binom koyuyor, geometri soru sayısını arttırıyorlar beynim patlamış şekilde bitiriyorum denemeleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de eskiden çözerken lti bir moral sağlıyordu çünkü zevk alıyorsunuz bir süre sonra , şimdi kalkınca o boşluğu dolduramadım trigonometri biraz zevk veriyor o kadar , iğrenç logaritma dizi sorularında bahsetmiyorum bile

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.