Şimdi Ara

GÜVENDİM AMA...(levox hırsızdır!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109
Cevap
0
Favori
3.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saol
  • Yüzyüze görüşmeden char ortaklığı yapmamayı fazlasıyla öğrendim. Tekrar char kasacağımı zannetmiyorum. Eğer ki ortak arayan 59 lvl char sahibi bir arkadaş varsa REEL DEN GÖRÜŞMEK ŞART olarak ortak olabilirim. Her ay bronze premium alabilirim. rapperaktif@hotmail.com İstanbul / Beşiktaş ve ya İstanbul / Gültepe. Yanlış anlamayın sakın . Benden zarar gelmez..

Diyeceksiniz ki hadi ya bu kim in mi cin mi kimin nesi diye;
    Dedim ya reel den görüşelim diye =) sadece char değil normal arkadaşlık içinde

Mesajlarınızı bekliyorum.

En kısa zamanda veda videosu yapacağım.

Herkese Teşekkürler...
  • levox yazınca bi an garip oldum adım levo ya benim herzaman bi hak korkusu olmuştu birinin bişeyini kaybetsem direk alırım lan bi yanlış anlaşılma olmasın diyodumben ne zamandır oyun u bırakmıştım şu sıralar oynuyodum guild wars oynuyodum tavsiye ederim cok güzelde 20 olduktan sora zor kısmı baslıyo herkez 20 yi çok kez atlamıs ne yaparsan yap onları gecemiyosun bende sıkıldım bu yüzden basladım
    forever gınayt
    herneyse zaten gw deki asasımda bi posion war sadece broder tosaimi ne silebiliyomuş gıcık kaptım
    nese şu sıralar bleach izliyorum herkeze tavsiye ederim ama biraz fazla kan var kötü etki yapmasın

• istersen ortak olabiliriz ist kartala oturuorum
  • bu adamı asıp sallandırmak lazım.

Sanada büyük gecmis olsun cok üzüldüm vallaha.
  • Geçmiş olsun kardeş bu benim için de bi ders oldu biri benden bir yıldır kastığım 85 lvl charı(knight online da deil) sadece bakıp çıkcam diye istemiştim bende neredeyse verecektim ama bi düşüneyim dedim.artık anladım ki kimseye güven olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igneox -- 4 Ocak 2008; 22:27:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: juniorbrs

sana helal olsun kardes terbiyeni bozmamıssın okadar kötülüğe rağmen. allah onun rızkından cıkarır bunları sen ıcını rahat tut bide bu oyunda babana bile güvenme

1 yerde üstünü çizmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: TBMM

quote:

Orjinalden alıntı: juniorbrs

sana helal olsun kardes terbiyeni bozmamıssın okadar kötülüğe rağmen. allah onun rızkından cıkarır bunları sen ıcını rahat tut bide bu oyunda babana bile güvenme

1 yerde üstünü çizmiş

item açma şifresini verdim. istersen üstünü çizmediğimi yollayayım ?
    @alperen9okcu

bilgi verirsen düşünürüm

• En Güzelini Yapmışsın Hakimlerin Hakimi Allaha Havale Etmişsin
  • şimdi hangi servera başliyim kararsızım...

• quote:

Orjinalden alıntı: Sefid.dL

şimdi hangi servera başliyim kararsızım...

ßen ßununla İlgili Topic Açmıştım Link Bulursam Koyarım Buraya
    Akaraya Adımını Atma Derim Akara Acayip Güçlü Bir Server Yani Hep Pro Playerlar Geçti Sende Pro Olabilirsin Ama İtem Ve Lvl Bakımından Geri Kalmışsındır Akaranın İlk Ayında 70 lvl Charlar Çıktı Bunlardan Biride Bizdik Bizim Arkadaş Çevremiz Geniş Birde Cafeci Olduğumuzdan Dolayı 1 Ay İçinde Epey Bi Exp Kastık Sonra Charımız Hacklendi Ben Warrior Açtım İtem Yaptım Pot Yaparak Gb Flan Yaptım Giga Shell Set Flan Oluşturdum Onu YTL İle Sattım Sonra Dayım Arkadaşından Priest Aldı 72 lvl Şimdi Onla Oynuyoruz Ortaklaşa

• item kitlemeyi vermeseydin keşke ama nese.. geçmiş olsun..
    oyunu bırak bence , o kadar para vermiş char almışsın , şimdi char kassan o para olsaydı flan dersin üzülürsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: AbsinT

quote:

Orjinalden alıntı: Sefid.dL

şimdi hangi servera başliyim kararsızım...

ßen ßununla İlgili Topic Açmıştım Link Bulursam Koyarım Buraya
    Akaraya Adımını Atma Derim Akara Acayip Güçlü Bir Server Yani Hep Pro Playerlar Geçti Sende Pro Olabilirsin Ama İtem Ve Lvl Bakımından Geri Kalmışsındır Akaranın İlk Ayında 70 lvl Charlar Çıktı Bunlardan Biride Bizdik Bizim Arkadaş Çevremiz Geniş Birde Cafeci Olduğumuzdan Dolayı 1 Ay İçinde Epey Bi Exp Kastık Sonra Charımız Hacklendi Ben Warrior Açtım İtem Yaptım Pot Yaparak Gb Flan Yaptım Giga Shell Set Flan Oluşturdum Onu YTL İle Sattım Sonra Dayım Arkadaşından Priest Aldı 72 lvl Şimdi Onla Oynuyoruz Ortaklaşa

işte bende ortak arıyorum yazdım ya bende. en son ihtimal kascam. artık kasamam. bir ardream char hiç te fena olmaz

• Oynadığım charlar

Warrior : 3 Ay ardream warrior oynadım Pathos IPyr3xiaI
    Priest : 5 ay oynadım. Pathos PriestKaan
    Mage : Bayağı oynadım. Pathos KaNs3R
    Rogue : Oynadım 1 ay filan ama daha çok arkadaşlarımın charıyla Pathos bLackdaw3L Diez Sivsilek..

Kendimi övmek gibi olmasın ama her character ile iyi oynarım..
  • gecmıs olsun msn acık buyur
  • saol
  • cidden çok üzüldüm murat SS lerin hala duruyor eslantı dağıttığınız
  • saol kardeşim eyvallah...
  • İşte iyiler kazanamıyor malesef. Bende çok kez yardım ettim. Ortakta oldum. Evet 2 kere hacklendim ama kimin hacklediğini nasıl hacklendiği hakkında bilgim yoktu. Yargısız infazda yapmak istemiyorum kimseye. Sustum sadece. Ahiret gününü bekledim her ne kadar oyun olsa bile bir oyun için gerçek hayatı değersiz kılan o 2 kişinin yakasına yapışmak için. Ondan sonra tekrar kastım pek bi asosyal olmadım gerçi. Normal düzeyde idim zaten okadar abartılacak kadar itemlarım yoktu. Şu an banlı (iyikide banlı sınavım var aman şimdilik açılmasın). Bana güvenenlerin ise yüzünü kara çıkartmamaya çalışıyorum. Şimdi soruyorum. İlla size kötülük yapıldı diye başkasınada yapmak zorunda mısın? Knight için demiyorum bunu genel olarak konuşuyorum. "Ezik gördüler" lafını gördüm sslerde. İşte abicim zaten baştan kaybetmişsin. İtem alsan ne yazar çalsan ne yazar bu zihniyetle ilerlediğin sürece. Hayatlarında oyuna bu kadar çok değer veren önemseyen insanların iç yüzleri genelikle böyle oluyor (yanlış anlaşılmasın genellikle böyle).

Geçmiş olsun. Adına çok üzüldüm. Sağlık olsun. İlahi adalet elbet yerini bulur...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.