Şimdi Ara

GÜVENDİM AMA...(levox hırsızdır!) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
3.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun intikam istiyorsan gün gelir sende yaparsın ama istemiyorsan allah'a havale et derim ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_İllusionist

Geçmiş olsun intikam istiyorsan gün gelir sende yaparsın ama istemiyorsan allah'a havale et derim ben

İntikam almak bu yapılanı başka kişiye yapmak değil, yine aynı kişiden bir şekilde charın acısını çıkarmak ile olur.

Sana tekradan g.o diyorum, bu oyunda kartakont isimli charım ile daha önce ben dahil 3 kişi ortaktık ve soyuldu, daha sonra maximumdemega'i dizdim ve bu sefer sadece 1 kişi ile ortak olarak kaldım.Bu ortaklarım en iyi arkadaşlarımdı, artık onlar mı soydu yoksa onların makinasında virüs mü vardıda böyle oldu bilmiyorum ama dersimi aldım.Sende acı bir şekilde dersini almışsın.Bence yeniden char dizme, onun yerine sende sana güvenen ve seninde güvenebileceğin biri ile ortak olmaya çalış.

• quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

quote:

Orjinalden alıntı: The_İllusionist

Geçmiş olsun intikam istiyorsan gün gelir sende yaparsın ama istemiyorsan allah'a havale et derim ben

İntikam almak bu yapılanı başka kişiye yapmak değil, yine aynı kişiden bir şekilde charın acısını çıkarmak ile olur.

Sana tekradan g.o diyorum, bu oyunda kartakont isimli charım ile daha önce ben dahil 3 kişi ortaktık ve soyuldu, daha sonra maximumdemega'i dizdim ve bu sefer sadece 1 kişi ile ortak olarak kaldım.Bu ortaklarım en iyi arkadaşlarımdı, artık onlar mı soydu yoksa onların makinasında virüs mü vardıda böyle oldu bilmiyorum ama dersimi aldım.Sende acı bir şekilde dersini almışsın.Bence yeniden char dizme, onun yerine sende sana güvenen ve seninde güvenebileceğin biri ile ortak olmaya çalış.

Bana güvenip ortak olacak birini bulmak isterim. Bulana kadar da Edana'da kasacağım. Herkese yorumları için teşekkürler.

@The_İllusionist
    İntikam alma gibi bir niyetim yok. Bıraktım Allah' ından bulsun

• her sabah kalkınca şimdi girer oynar pk yaparım diyorum ama aklıma levox un şerefsizliği geliyo

bende levox a ortak oldum. Hatta 60 yaptım ama böyle kötülük yapmadım :S
  • bırak böylelerine yorum yapma aynısı benimde başıma geldi ilk charım hacklenmişti
  • çok yazık olmuş kardeş.. inşallah en kısa zamanda toparlarsın kendini

benimde bu forumdan tanıştığım bir arkadaşım oldu ortak olduk o bana yardımcı oldu ben ona.. tanıyanlar vardır,
    BelieveMe (sanırım hala öyle adı)

buaralar pek fazla görüşemiyorum ama herzaman güvendim ona. asla yüzümü kara çıkarmadı.

Allah herkese öyle ortak nasip etsin

Samet keşke knightı bırakmasaydın kasardık ne güzel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiberdono -- 7 Ocak 2008; 17:21:48 >
  • ahh kanser :(

herkese yorumları için teşekkürler

öyle forumu didiklerken buldum bu konuyu çok özlüyorum eski günleri
  • Yazık olmuş, ama hala oynuyorsun galiba...
  • çok geçmıs olsun yaptığı terbiyesizliktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.Eroğlu

Yazık olmuş, ama hala oynuyorsun galiba...

oynamıyorum.

ama şimdi konuya rastlayınca dedim ki; keşke okullar olmasa. şuan hemen bir mage açar sırf o ewil maceralarını yaşamak için kasarım.

ama cz de adam yokken nasıl kasılacak ki..
  • dost kazıgı fena koyar
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrEdAtoR20

İşte iyiler kazanamıyor malesef. Bende çok kez yardım ettim. Ortakta oldum. Evet 2 kere hacklendim ama kimin hacklediğini nasıl hacklendiği hakkında bilgim yoktu. Yargısız infazda yapmak istemiyorum kimseye. Sustum sadece. Ahiret gününü bekledim her ne kadar oyun olsa bile bir oyun için gerçek hayatı değersiz kılan o 2 kişinin yakasına yapışmak için. Ondan sonra tekrar kastım pek bi asosyal olmadım gerçi. Normal düzeyde idim zaten okadar abartılacak kadar itemlarım yoktu. Şu an banlı (iyikide banlı sınavım var aman şimdilik açılmasın). Bana güvenenlerin ise yüzünü kara çıkartmamaya çalışıyorum. Şimdi soruyorum. İlla size kötülük yapıldı diye başkasınada yapmak zorunda mısın? Knight için demiyorum bunu genel olarak konuşuyorum. "Ezik gördüler" lafını gördüm sslerde. İşte abicim zaten baştan kaybetmişsin. İtem alsan ne yazar çalsan ne yazar bu zihniyetle ilerlediğin sürece. Hayatlarında oyuna bu kadar çok değer veren önemseyen insanların iç yüzleri genelikle böyle oluyor (yanlış anlaşılmasın genellikle böyle).

Geçmiş olsun. Adına çok üzüldüm. Sağlık olsun. İlahi adalet elbet yerini bulur...

İyilik Süper Hep İyilik Yapın

• Kardeş geçmiş olsunda sanada yuh yani birde üstüne item kitleme şifreni vermişssin insan inat eder vermez naparsan yapsın şerefsiz
  • yorumlar için çok teşekkürler.

malesef ki durum böyle oluyor genelde.

şimdi aldı charımı da ne oldu ? kim bilir neler yapıyor ..

ama şuan beraber devam etseydik, kim bilir neler yapıyor olurduk ..
  • Böyle oldugu daha iyi olmus bence arkadaşım.Belki de ilerde sen o chara daha buyuk yatırımlar yapmış olacaktın ve daha fazla üzülecektin.İnsanların kötü yüzünü erken göstermesi bi bakımdan daha iyi.Bu sana umarım iyi bir tecrübe olmuştur.Boşver takma kafaya dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nett0x1c

Böyle oldugu daha iyi olmus bence arkadaşım.Belki de ilerde sen o chara daha buyuk yatırımlar yapmış olacaktın ve daha fazla üzülecektin.İnsanların kötü yüzünü erken göstermesi bi bakımdan daha iyi.Bu sana umarım iyi bir tecrübe olmuştur.Boşver takma kafaya dostum

ne geldiyse başıma zaten iyi niyetten geldi.

yakın zaman önce ronark a başlamıştım orda da 1-2 kişiyle aynı olaylar yaşandı ama meğersem hep aksiliklerden dolayı. item aktaracaktık oyundan tanıştığım birine verdim itemleri meğersem internet gitmiş.

girdiğinde çok darıldığını söyledi. tekrar aktarma yapmam gerektiğinde de yardımcı olmadı. ama suçlamamıştım yine iyi düşünmüştüm.

kenex le de buna benzer olay olmuştu ona da itemleri trade ye basar basmaz oyundan düşmüştü meğersem güncelleştirme yapmış pc

valla benden çok o korkmuş.

bu forumda güveneceğim nadir adamlar var

1. si kenex, 2. si KeNaN Aslan ve 3. sü IRomst3r ...

yine herkese güvenirim, salaklık bizimkisi

ama bu 3 üyenin yeri başka :P

• quote:

Orijinalden alıntı: KaNs3R

quote:

Orijinalden alıntı: nett0x1c

Böyle oldugu daha iyi olmus bence arkadaşım.Belki de ilerde sen o chara daha buyuk yatırımlar yapmış olacaktın ve daha fazla üzülecektin.İnsanların kötü yüzünü erken göstermesi bi bakımdan daha iyi.Bu sana umarım iyi bir tecrübe olmuştur.Boşver takma kafaya dostum

ne geldiyse başıma zaten iyi niyetten geldi.

yakın zaman önce ronark a başlamıştım orda da 1-2 kişiyle aynı olaylar yaşandı ama meğersem hep aksiliklerden dolayı. item aktaracaktık oyundan tanıştığım birine verdim itemleri meğersem internet gitmiş.

girdiğinde çok darıldığını söyledi. tekrar aktarma yapmam gerektiğinde de yardımcı olmadı. ama suçlamamıştım yine iyi düşünmüştüm.

kenex le de buna benzer olay olmuştu ona da itemleri trade ye basar basmaz oyundan düşmüştü meğersem güncelleştirme yapmış pc

valla benden çok o korkmuş.

bu forumda güveneceğim nadir adamlar var

1. si kenex, 2. si KeNaN Aslan ve 3. sü IRomst3r ...

yine herkese güvenirim, salaklık bizimkisi

ama bu 3 üyenin yeri başka :P

Eğer ''Niyet'' in iyi ise gerisi önemli değil bence arkadaşım.Bu arada benim de 3-5 ismim var güvenebileceğim 1-ANTOR 2-(Brea)Kenex kardeşim konunu takip ettim ve seni çok taktir ettim kutlarım.3-ClassRouGe (Baran) isimli arkadaşımıza da güvenirim.4-0 Rh + de fena değil 5-Romster de postlarına bakınca oldukça olgun birine görünüyor.

• bunun gibi bir olay yaşamadan kimse bilemez öncelikle geçmiş olsun.bende aynı arkadaş gibi güvendiğim birinden ronarkta kazık yemiştim o olaydan sonra artık kimseyle samimi dialoglara girişmedim çünkü iyi niyeti suistimal edicek çok adam var . bu oyunu oynarken bence duygularını falan işin içine hiç katmıcaksın.
  • @KaNs3R
    @nett0x1c

Güveniniz beni çok mutlu etti. Teşekkürler.
  • Geçmiş olsun hocam her işte bir hayır vardır
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.