Şimdi Ara

güvenilir gpu sıcaklığını gösterecek program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

x1950 pro ile ilgili ısınma problemim var. Hardware sensors monitor kullanarak sıcaklığı 94 derece ölçtüm, fakat oyunun içindeyken sıcaklığı gösterme ya da sıcaklığı kayıt altına alma özellikleri olmadığından bazı durumlarda daha da yüksek olduğundan şüpheleniyorum. gpu-z arka planda açık kalırsa oyunun donmasına sebep oluyor, kullanamıyorum. rivatuner hata verip kapanıyor. başka aklınıza gelen program var mı sıcaklığı bana oyunun içinde de gösterecek veya arka planda kaydını tutacak? Fan hızını da ölçebilirse memnun olurum.

Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.

• Everest i deneyiniz
  • Eski bir kart soğutucusunu çıkarıp temizleyin ve termal macun yenileyin.
  • @suleymangonca,
    bahsettiğiniz programı indirdim, oldukça da işime yarayacak gibi görünüyor fakat sıcaklık ve fan durumunu gösteren kutucuğu daima üstte olarak ayarlasam bile oyunda da görünmesini sağlayamadım. ayrıca sürekli olarak günlük tutması da(dolayısıyla en fazla kaç dereceye çıktığını görmem) mümkün değil gibi görünüyor. eğer sizin programla ilgili deneyimleriniz varsa ve yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

@hapocod,
    bahsettiğiniz işlem aklımda zaten, teşekkür ederim. bilgisayar o kadar tozlu bir ortamda ki daha kötüsü olmadığına şükrediyorum haftasonu arctic silver seramique ile halledeceğim umarım.
  • Afterburner adlı program var o gün içinde min ve max i gösteriyor.ancak sizin kartı desteklermi bilmiyorum bi indirim deneyin.Everest günlük tutmaz anlıktir.ama afterburner günluk en alt ve en üstü belirtiyor
  • Ne yazık ki çalışmıyor. Yine de teşekkür ederim.
  • Oyundayken sıcaklığı takip edebilirsin Ati Tray Tools'un OSD özelliği sayesinde.

http://forum.donanimhaber.com/m_19721128/tm.htm
  • hw monitor kullanın maksimum sıcaklık değerini görebilirsiniz... oyun esnasında sadece arka planda çalışşın.....oyundan çıktığınızda maksimum ısı değerini görürsünüz .......

http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html
  • ati tray tools sorunumu çözdü, yardımcı olan herkese teşekkürler tekrar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.