Şimdi Ara

güvenilir mıdır ve alinirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sanalpazar.com/Asus-X550vc-xo017h-Intel-I5-3230m-2.6ghz-8gb-750g-Gt720__isp19030049
    Merhabalar ilk once. 1500 1600 lira gibi bi butcem var ve en uygun ve iyi bu bilgisayarı buldum. Sizce site güvenilir mıdır ve bu fiyata alinirmi diğer sitelerde daha pahalı. Bide bu fiyatlarda onerebilceginiz bi bilgisayar varmıdır ? Oyun ve internet amaçlı kullanicam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lenovo z510 ile aralarında pek bi fark göremedim sizce lenovomi asus mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolgarslan -- 3 Haziran 2014; 22:35:28 >
  • Hocam ben lenovoyu öneriyorum karar sizin tabiki

• Performans olarak aralarında pek bi fark yok benimde kanım lenovoya ısındı. Başka bu fiyatlarda onerebileceginiz PC varsa söyleyin lutfen

• Dell 7537 vardi herhalde msi cx61 vatan pc de var stokda az kaldi
    Hocam kac saat pc oyun oynarsiniz birde high mi medium mu oynarsiniz onu da yazabilirmisiniz

• HIGH medium fazla takıntim yok. Kasmasin rahatça oynuyum yeter. Oynuyacagim günde en fazla 4 6 saat yaz tatilinde çalışırsam o kadarda oynuyamiyacagim. Msoi cx61 e de baktim ama bunun ekran kartı daha iyi sanırım.

• Hocam aralarinda en iyi ekran kartina sahip lenovo i5 olanlari serisine gore ram kapasitesine gore 1600-1800 degisiyor .Lenovoda isinma problemi yoktur diye biliyorum .Bu ekran karti ile cogu oyunu medium duzeyde oynatir (gt740 m) ramde guclu olunca (6gp ve uzeri) kasma yasamazsiniz.

• Sağosun tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolgarslan -- 5 Haziran 2014; 0:14:10 >
  • uA.161 kullanıcısına yanıt
    Hocam k.bakmayin ama her konuda girip site adresi ve model yazip cikiyorsunuz eger yardimci olmak istiyorsaniz.modeli birazcik anlatin bizde faydanalim arkadaslarda faydalansin (dostca bir istek ?)

• Şuan zaten lenovo z510 u arastiriyoyorum fakat bataryasının çıkarılmaması kotu olmuş. Sürekli şarjda oynasam bi sıkıntı yasarmiyim ?

• Hocam belli bir süre sonra kullanima gore 3-4 seneye batarya ölebilir . Lenovo batarya konusunda saglam kullanan arkadaslardan biliyorum .Ama sizon icin problem olmaz az oynucaktiniz sanirim

• Normalde bataryadan oynarım ama baktım şarjı azalıyor gişe takip oynarım. Daha çok oyun değilde internette takiliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.