Şimdi Ara

Güvenli kitap siparişi verebileceğiniz internet mağazaları neler? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
14
Favori
92.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

NT kitap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Seçtiğim 19 kitap için en uygun fiyat veren 3 site
    ilknokta.com : 295,60
    hemenkitap: 274,25
    okuoku.com: 279,23

idefix dr ve hepsiburadaya bakmadım.Muhtemelen dr ve idefix bunlardan cok daha pahalı olacaktır bir ihtimal hepsi burada daha ucuzdur onu da inceledikten sonra mesajı güncelleyeceğim

Hocam D&R a bak bence. Geçen haftaki siparişimde 115 liralık toplam, diğer sitelerde 145 liraya felan denk geliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Ozan

quote:

idefix dr ve hepsiburadaya bakmadım.Muhtemelen dr ve idefix bunlardan cok daha pahalı olacaktır bir ihtimal hepsi burada daha ucuzdur onu da inceledikten sonra mesajı güncelleyeceğim

Hocam D&R a bak bence. Geçen haftaki siparişimde 115 liralık toplam, diğer sitelerde 145 liraya felan denk geliyordu.

Valla dr ye bakmadım hepsiburada da aradığım kitaplar zaten yok ama hemen bakıyorum dr.Sanmıyorum orda da olacağını popüler kitaplar değil çünkü listemdeki

• İdefix cinslik yaptı ya perşembe öğlenden beri temin edilen sipariş gönderilmiyor normalde bugün elimde olması gerekiyordu yola bile çıkmadı daha pazartesi gönderilip salı elime geçer tam 1 hafta sürcek.
  • quote:

quote:

quote:

Valla dr ye bakmadım hepsiburada da aradığım kitaplar zaten yok ama hemen bakıyorum dr.Sanmıyorum orda da olacağını popüler kitaplar değil çünkü listemdeki

Hocam bende çok satanlar yada popüler kitaplar takılmıyorum zaten Herneyse bazı yayınevleri yüksek indirimde belki 1-2 kitap vardır o yayınevlerinden onun için demiştim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bende çok satanlar yada popüler kitaplar takılmıyorum zaten Herneyse bazı yayınevleri yüksek indirimde belki 1-2 kitap vardır o yayınevlerinden onun için demiştim.

lknokta.com : 295,60
    d&r : 286 tl
    idefix:327

Şu şekilde fiyat çıktı hocam hemenkitap toplamda iyi ama idefix de ki indiripler güzel tolkien serisi falan baya uygun şu aralar

• ugurayalp kullanıcısına yanıt
    KitapStore.com (http://www.kitapstore.com/Magaza/) tüm yayınevlerine ait kitapları indirimli olarak satın alabileceğiniz ve kısa sürede elinize ulaşabileceği bir internet sitesi. Bilge Kitap Kulübü, 35 senedir aktif faaliyetini sürdüren, ülkemizin en etkin kitap dağıtım şirketlerinden biridir. 2002'de siz kitap severlere daha iyi hizmet verebilmek için KitapStore.com'u kurulmuştur. @ugurayalp

• ilknokta ve kitapzen tavsiye ederim.

• 2 kere alışveriş yaptım sıkıntısız şekilde,www.645dukkan.com .
  • Ptt Kitap hem çok uygun hem de bana göre çok güvenli.
  • Updullah
  • D&R son siparişimi yarım iş gününde kargoya vererek takdirimi kazandı, kesinlikle tercih edebilirsiniz.
    Ama birçok karşılaştırma ile piyasanın en uygun fiyatlarını kitapokusak.com'da gördüm, 9 kitaplık bir sipariş verdim bugün. Sonucu nasıl olacak bakalım.
    Bu konu da çok yararlı olmuş, teşekkürler.
  • Liste düzenlenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurayalp -- 14 Ocak 2014; 5:10:37 >
  • benwww.hesaplikitapli.com'dan satın alıyorum incelermisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CengizBozdemir

benwww.hesaplikitapli.com'dan satın alıyorum incelermisiniz.

Daha önce hiç bu siteden siparişte bulunmadığım için bir şey diyemeyeceğim. Siz tecrübelerinizi yorum olarak bırakırsanız ana sayfaya ekleyebilirim.
  • Bu bölüm çok yararlı olmuş teşekkürler
  • bende alışverişlerimiwww.kitapyolda.com ' dan yapıyorum inceleyebilirsiniz
  • Gökhan Küçük G kullanıcısına yanıt
    Siteyi biraz inceledim fiyatlar D&R dan filan biraz daha pahalı. Site hakkındaki görüşlerinizi yorum olarak yazarsanız ana sayfaya ekleyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurayalp

Siteyi biraz inceledim fiyatlar D&R dan filan biraz daha pahalı. Site hakkındaki görüşlerinizi yorum olarak yazarsanız ana sayfaya ekleyebilirim.

DR de şuan geçici bir indirim var kitapyurdu her zaman fiyatlar böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

quote:

Orijinalden alıntı: ugurayalp

DR de şuan geçici bir indirim var kitapyurdu her zaman fiyatlar böyle.

Kitapyurdu'nu biliyorum ben Kitapyolda için konuşmuştum :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.