Şimdi Ara

Güvenli kitap siparişi verebileceğiniz internet mağazaları neler? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
14
Favori
92.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş.com.tr ile kitapbulan.com , ikisinden de 1'er kere alışveriş yaptım. 49TL'lik Brandon Sanderson - Kralların Yolu kitabını aldım, 1 tane kendime 1 tane hediye olarak.
    İki sitede 1iş günü içinde kitağları kargoya verdi. Tavsiye ediyorum
  • enucuzkitabevi var hem elden hemde internetten sipari? verdi?im güvenilir bir site ve sahipleri kaliteli insanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talha..metin

enucuzkitabevi var hem elden hemde internetten sipari? verdi?im güvenilir bir site ve sahipleri kaliteli insanlar.

150 Tl üstüne kargo bedavaymış Hiç mantıklı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KalisXax

arkadaş.com.tr ile kitapbulan.com , ikisinden de 1'er kere alışveriş yaptım. 49TL'lik Brandon Sanderson - Kralların Yolu kitabını aldım, 1 tane kendime 1 tane hediye olarak.
    İki sitede 1iş günü içinde kitağları kargoya verdi. Tavsiye ediyorum

Arkadaş UPS ile çalışıyor ve kitapları bubblebag's koyuyor. Ben de memnun kaldım.
    Kitapbulan da tasarım olarak arkadaş'ın kopyası gibi.
  • ben çok memnunum http://www.pttkitap.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurayalp

[size=3]Listede bulunan internet mağazaları ile ilgili detaylı görüşlerinizi yorum veya mesaj olarak iletirseniz konuya ekleyebilirim.
    Kabalcı ( www.kabalci.com.tr )
    Kabalcı Yayınevi'ne ait olan bu site internetten kitap alışverişlerinde birçok okurun güvenini çoktan kazanmış. Özellikle firmanın ürünü müşteriye ulaştırma hızı takdire şayan bir davranış. Aradığınız kitaba hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde ulaşabileceğiniz bir site.

kabalcı nın sitesine girmeyin ve sakın alışveriş yapmayın çünkü sitede truva atı var.Eset uyarı verip siteyi blokluyor bende denemek için eseti kaldırıp norton kurdum gene truva atı var dedi o yüzden sakın ha kredi kartı bilgilerinizi girmeyin siteye. lütfenn...Resimi inceleyin lütfen

[[simage]
    Güvenli kitap siparişi verebileceğiniz internet mağazaları neler?
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bybursa -- 26 Ağustos 2014; 0:48:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bybursa

quote:

Orijinalden alıntı: ugurayalp

[size=3]Listede bulunan internet mağazaları ile ilgili detaylı görüşlerinizi yorum veya mesaj olarak iletirseniz konuya ekleyebilirim.
    Kabalcı ( www.kabalci.com.tr )
    Kabalcı Yayınevi'ne ait olan bu site internetten kitap alışverişlerinde birçok okurun güvenini çoktan kazanmış. Özellikle firmanın ürünü müşteriye ulaştırma hızı takdire şayan bir davranış. Aradığınız kitaba hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde ulaşabileceğiniz bir site.

kabalcı nın sitesine girmeyin ve sakın alışveriş yapmayın çünkü sitede truva atı var.Eset uyarı verip siteyi blokluyor bende denemek için eseti kaldırıp norton kurdum gene truva atı var dedi o yüzden sakın ha kredi kartı bilgilerinizi girmeyin siteye. lütfenn...Resimi inceleyin lütfen

[[simage]
    Güvenli kitap siparişi verebileceğiniz internet mağazaları neler?
    [/simage]

Ben GDATA kullanıyorum. Herhangi br uyarı almadım. Siteden daha önce alışveriş yaptım. Sorunsuz taksitle yaptım alışverişi. Güzelce bir kutuya koymuşlar. B
    Kredi kartımla ilgili bir sıkıntı yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Azrubel

ben çok memnunum http://www.pttkitap.com/

Kitapları kutuya koymak için 2 TL istiyor bu site.
    bu 2 tl'yi vermeyenlerin kitabını ne ye koyup yolluyor acaba
    Bubblebag kullanıyor mu kitapları yolarken yoksa normal kargo poşetine sallıyor mu?
    Bir de sadece PTT ile mi yolluyor?

• Aşağıdaki haber bazen neden nadrikitap kullanmanın en mantıklısı olduğunun yanıtı aslında.

quote:

Ünlü romancımız Yaşar Kemal’in "Teneke" adlı romanından uyarlanan operanın İtalya’nın Milano kentindeki La Scala’da sahnelenmesinin yankıları sürüyor.

İlk baskısı 1955’te yapılan "Teneke"nin Milano’daki promiyerine eşi ile birlikte Yaşar Kemal de katıldı. Ancak kimsenin aklına, "Bu Teneke, hangi Teneke’ydi" diye sormak gelmedi. Çünkü Yaşar Kemal’in romanı, yeni baskılarında yayınevlerinin veya editörlerin tercihlerine göre sürekli değiştirilmişti. Üstelik bundan Yaşar Kemal’in haberi bile yoktu.

BİLKENT Üniversitesi’nde doktorasını tamamlayan akademisyen Leyla Burcu Dündar, Yaşar Kemal’in ve eşi Ayşe Baban’ın da yardımıyla, 1954’te Cumhuriyet Gazetesi’nde tefrika edilen, 1955’te Varlık Yayınları tarafından ilk baskısı yapılan romanın (ilk baskı hikáye formatında) elli yıllık serüvenini takip etti. Bugünlerde İtalya’nın Milano kentindeki La Scala’da opera olarak temsil edilen "Teneke"nin elli yıllık serüveni, Türkiye’nin zihniyet dünyasındaki değişimi de seriyor gözler önüne.

Ararat, Cem, Milliyet, Tekin, Toros, Görsel Yayınları derken Yaşar Kemal’in "Teneke" isimli eseri, diğer kitaplarıyla birlikte 1995’te Adam Yayınları’nda, 2004’te ise Yapı Kredi Yayınları’ndadır (YKY). Bu arada kitap 23. baskıyı yapmıştır. İlk baskıdan başlayarak "Teneke"yi inceleyen ve "Ararat Yayınevi ile YKY’nin yayımladığı bu iki metnin arasında önemli farklar vardı" diyen Leyla Burcu Dündar, şöyle sürdürüyor sözlerini:

"Göze çarpan ilk değişiklik, metnin hatırı sayılır ölçüde Türkçeleştirilmiş oluşuydu. Ayrıca YKY’nin uyguladığı kendine has imlá kuralları, okuru metnin orijinalinden hayli uzak düşürüyordu: Yerel söyleyişlerin ’düzeltildiği,’ anlamı daha açık kılmak amacıyla sözcüklerin değiştirildiği, yer yer anlamın tamir edilemeyecek ölçüde bozulduğu, Yaşar Kemal’in sıkça başvurduğu ikilemelerin ’tekleme’ye indirgendiği, kimi sözcüklerin yerine yenisi konmaksızın atıldığı, hiçbir imlá kılavuzuna uymayan türlü hatalar yapıldığı, coğrafi referansların değiştirildiği, fiillerin zamanına müdahale edildiği türlü örneklere ek olarak, bir de tamamen atlanan birkaç cümle söz konusuydu." (Varlık Dergisi, Sayı 1189)

Dündar, yayınevi editörleri tarafından yapılan kimi müdahalelerin yerinde olduğunu kabul etmekle birlikte, bunların yazara haber vermeden yapılmasındaki yanlışlığa işaret ediyor. Kimi değişikliklerin ise tamamen keyfi olduğunu hatırlatan Dündar, bütün bunlar karşısında Yaşar Kemal’in büyük bir şaşkınlık içine düştüğünü söylüyor: "Yaşar Kemal gibi ünlü bir yazarın yapıtının bu şekilde değişime uğratılması, editörlüğün kurumsallaşamamış oluşunun göstergesi. Editörlerin kendilerinde bu rahatlığı bulmaları da aynı şekilde yapılan işin standartlaşmamış oluşundan kaynaklanıyor bence. Yaşar Kemal, kitabının yarım asır boyunca şekilden şekle sokulduğunu öğrendiğinde -bu ülkeyi çok iyi tanıyan biri olduğu halde- hayrete düşmüştü. İtalyanların hayreti çok daha büyük olurdu sanırım."

Bu durumda, baştaki sorumuzu tekrarlayabiliriz: La Scala’da sahnelenen "Teneke," hangi metni esas alarak çevrilen "Teneke"ydi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

quote:

Bubblebag kullanıyor mu kitapları yolarken yoksa normal kargo poşetine sallıyor mu?

bugüne kadar aldığım hiçbir kitapta sorun olmadı çok şükür, bubble bag kullanıyor 2 tl'de alınmadı. Zaten kitapların 10 tl üzeri ise kargo ücreti de alınmıyor biliyorsundur. Evet PTT ile geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azrubel -- 26 Ağustos 2014; 14:28:57 >

• Bu zamana kadar sadece okuoku.com dan alışveriş yaptım ve hiç sıkıntı yaşamadım. Her şeyiyle başarılı ve diğer sitelere göre daha uygun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İdefix, kitapyurdu, DR, kabalci, ilknokta varken hic fantezi arayisina girmemek lazim. Tamam bazilariniz, bilinmeyen bir kitap sitesi kurmus veya reklamini yapiyor olabilir.

Ama bu bahsettigim siteler de tamamen kurumsal ve herhangi bir sorunda yardimci olan siteler.

Ha atiyorum xxx.com kargo ucreti almiyor dersiniz, guvenilirse alinabilir. Ama zaten en ucuz fiyati ve kargo ucretini en dusuk tutan site DR. Genelde 25 veya 50 lira uzerine kargo ucretsiz

• quote:

quote:

quote:

bugüne kadar aldığım hiçbir kitapta sorun olmadı çok şükür, bubble bag kullanıyor 2 tl'de alınmadı. Zaten kitapların 10 tl üzeri ise kargo ücreti de alınmıyor biliyorsundur. Evet PTT ile geliyor.

Bilgileri şöyle netleştirelim. Sitede yazdığına göre
    25 TL'ye kadar kargo 2 TL. Üsüne kargo bedava.
    PTT kargo ile çalışıyor. Kitapları hava babarcıklı poşet içinde yolluyor. Kutu istenirse 2 TL talep ediyor.
    Taksit imkanı yok.
    Doğru mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

İdefix, kitapyurdu, DR, kabalci, ilknokta varken hic fantezi arayisina girmemek lazim. Tamam bazilariniz, bilinmeyen bir kitap sitesi kurmus veya reklamini yapiyor olabilir.

Ama bu bahsettigim siteler de tamamen kurumsal ve herhangi bir sorunda yardimci olan siteler.

Ha atiyorum xxx.com kargo ucreti almiyor dersiniz, guvenilirse alinabilir. Ama zaten en ucuz fiyati ve kargo ucretini en dusuk tutan site DR. Genelde 25 veya 50 lira uzerine kargo ucretsiz

İdefixe zaten artık d&r ye ait şu anda. D&r ye satıldıktan sonra fiyatlar dengelendir.
    Bubble bag kullanmıyor.
    D&R' yi sık sık kullanıyorum ama Yurtiçi ile çalışmasına sinir oluyorum. Benim adresime en yakın olan şube, ertesi gün teslim etme durumu söz konusu. Aynı gün teslim yapmıyor.
    Arkadaş'a mutlaka bakın. Satışlar Ankara'dan. Adresiniz İstanbul'dan ziyade Ankara'ya yakınsa ve UPS'in bulunduğu bir merkezde yaşıyorsanız daha hızlı gelecektir. Birçok üründe Arkadaş'ün fiyatlarının daha makul olduğunu görüyorum.
    Bubblebag kullanıyor ve tanına kredi kartlarına 6 taksit yapıyor peşin fiyatına.

• quote:

Orijinalden alıntı: DewilDragon

Bu zamana kadar sadece okuoku.com dan alışveriş yaptım ve hiç sıkıntı yaşamadım. Her şeyiyle başarılı ve diğer sitelere göre daha uygun.

Kredi kartıyla mı yapıyorsunuz havale ile mi?
    Havale indirimi olmayan bir site burası.
    Kredi kartı ile yapılan peşin alışverişlerde puan oranından haberdar mısınız?
    UPS ile mi çalışıyor sadece?
  • quote:

quote:

Bu zamana kadar sadece okuoku.com dan alışveriş yaptım ve hiç sıkıntı yaşamadım. Her şeyiyle başarılı ve diğer sitelere göre daha uygun.

Ben bütün alışverişleri kapıda ödeme ile yaptım. Kapıda ödeme ile çalışan sadece ups var ve 6 tl fark alıyor kapıda ödeme olunca.

• quote:

quote:

quote:

Ben bütün alışverişleri kapıda ödeme ile yaptım. Kapıda ödeme ile çalışan sadece ups var ve 6 tl fark alıyor kapıda ödeme olunca.

Yanıt için teşekkürler.
    6 lira ciddi fark Kapıda ödeme ile kitap almaktansa gidip kitapçıdan almayı tercih ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yanıt için teşekkürler.
    6 lira ciddi fark Kapıda ödeme ile kitap almaktansa gidip kitapçıdan almayı tercih ederim.

Bir kitap için o 6 lira kitabın kitapçıdaki fiyatına denk getiriyor ama benim gibi toplu alışveriş yapanlar için de çok önemli olmuyor.

Bir de söylemeyi unutmuşum 75 tl üzeri kargo bedava. Bu benim dediğim 6 lira kapıda ödeme farkı. Kargo fiyatı ise 5 tl. Kredi kartı ile ödemede yurtiçi ve mng kargo da var diye biliyorum.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.