Şimdi Ara

Güvenlik Duvarı Açılmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows Güvenlik Duvarını açmaya çalıştım olmadı. İlk olarak denetim masasından açmaya denedim açılmadı. (Hata Kodu: 0x80070005) Daha sonra gelişmiş güvenlik duvarından açmaya kalkıştım ve bu hata geldi 0x6D9.
    Hizmetlerden denedim ama Hizmetlerde Windows güvenlik duvarı YOK. Sizce ne yapmalıyım da güvenlik duvarını açmalıyım?

• Bilgisayarında muhtemelen casus yazılım var o engelliyordur.
    Malwarebytes kurup sistem taraması yap bulduklarını sil ve pc ni kapat aç tekrar dene..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KiLLeR34 K kullanıcısına yanıt
    Sistem dosyaları hasar görmüş olabilir.İşletim sistemi CD/DVD'sini sisteme takıp Başlat/Çalıştır/cmd yazarak Komut İstemi'ni açın.Aşağıdaki komutu girin ve enter'e basın:
    sfc /scannow
    İşlem bittikten sonra sistemi yeniden başlatıp tekrar Güvenlik Duvarı'nı açmayı deneyin.Başarılı olmazsa güvenlik duvarı içeren internet security programlarından birini kurun.Sisteminizde güvenlik duvarınızın olmaması güvenlik bakımından bir eksikliktir.Ama bu eksikliği kapatacak çok fazla miktarda program mevcut.KIS, Comodo Internet Security..vb
  • Format attım sorunumu çözdüm. Başka problem daha var. Bilgisayar durduk yerine kendi kendine kapanıyor? ne yapmalıyım?

Edit: Bilgisayarı compile formatladım, şu an hiç bir sorun yok. Bilgisayarı durduk yere kapatan sebep VİRÜS MÜŞ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiLLeR34 -- 9 Temmuz 2014; 11:39:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.