Şimdi Ara

Güvenlik için bıçak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rocky bayboğa

quote:

Orijinalden alıntı: Psman

quote:

Falçata tasıyodum bi ara ne olur ne olmaz diye annem babam gordu aldılar aslında almaları yanlıs değil miydi hala dusunuyorum sonucta ben kendimi korumak amaçlı tasıyodum

Hocam kasımpaşada oturuyorum hep hırsızlık gasp oluyor burda ne olur ne olmaz diye tasıyordum yanlıs mıydım sizce de ? Bir kişiye bile göstermişliğim olmadı ama bana çekilmedikçe asla çekmem burda gerçekten lazım diye dusunuyorum ama

Hocam bildigin kagit kestigin falcata degil ki? Duvara bastirinca kiriliyor ucu. Ne yapacaksin onunla adam mi kesicen biber gazi al onu tasi. Sok aleti al yada. Polis bi yakalarsa basina bela alirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Falçata tasıyodum bi ara ne olur ne olmaz diye annem babam gordu aldılar aslında almaları yanlıs değil miydi hala dusunuyorum sonucta ben kendimi korumak amaçlı tasıyodum

Hocam kasımpaşada oturuyorum hep hırsızlık gasp oluyor burda ne olur ne olmaz diye tasıyordum yanlıs mıydım sizce de ? Bir kişiye bile göstermişliğim olmadı ama bana çekilmedikçe asla çekmem burda gerçekten lazım diye dusunuyorum ama

Hocam bildigin kagit kestigin falcata degil ki? Duvara bastirinca kiriliyor ucu. Ne yapacaksin onunla adam mi kesicen biber gazi al onu tasi. Sok aleti al yada. Polis bi yakalarsa basina bela alirsin.

Yok hocam çelikti arkadasta da vardı kırılandan değil aslında polis yakalarsa işten dolayo demeyi dusunuyordum çunku okuldan sonra kolileme işinde çalısıyordum osmanbeyde yakalansam da sorun olmazdı belki Belki de tasısam gelir bela bulurdu beni tasımıyorum basıma bişey gelmedi hala çok sukur anne sözu dinlemek lazım

• mstftrl M kullanıcısına yanıt
    Ben malım gidip kama alıp serserilik yapıcam tanımadığın kişiler hakkında konuşma benim nickime bak ilgilendiğim şeyleri belki tahmin edersin.Bu forumda da bir çok kişiye yardımım dokundu.Hem az mantık yürütürsen anlarsın serseri adamın buralarda ne işi olur serseri adam anca kelebek bıçak muşta ve zincirden anlar
  • Bendensin boşver gel konuma

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=101148400&p=1#101636165

• yıllarca çakı taşıdım her modelini. hiç bi zaman koruma bakımından faydasını görmedim. sen sanıyo musun ki birine çıkarıp saplıcaksın o bıçağı... yok öyle bişey. birden fazla kişilerse onlarda da vardır emanet zaten. yoksa da polis çevirmesinde polis alır. arkadaşın ister. bikaç haftadan fazla üstünde durmaz o çakı benden söylemesi :) beladan uzak durmaya çalışcan.
  • Bıçak sana sorun yaratır. Çeksen saplayabilecek misin? Boşuna başına bela alırsın. Ayrıca sen çekersin o da çeker,sen saplayamazsan o saplar senin başın ağrır. Katlanabilen(teleskbik) joplar var. Boyurları küçük olanından al,bir şey olacağından değilde olursa da sabaha kadar döversin
  • Hocam elektroşok ve kama bulunduruyorum arada bizim sultangazi tehlikeli semt. Surmene kamaları güzel geliyor bana

• Bıkmadınız dimi bu konulardan ? Bıçak muşta vs koruma için ta-şın-maz . biber gazı veya şok aletlerinden alıcaksın bi durum olursa kullanıp kaçıcaksın

• Hakliyken haksiz duruma dusersin turkiyede

• tavsiye için sağol sanırım vazgeçtim.Yasal olarak pek uygun değilmiş
  • 3 kişi etrafınızı çevirdi...bıçak mı kullanıcan...apaauahahahaa

fazla film izlemişsin anlaşılan ama bu filmin sonu kötü biter...

• LeeOrAfk L kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben bu işin yasal olarak tarafını araştırmadım muştayı felan biliyordum ama mantıken kendini savunmak için birşey olmaz için düşündüm hatırlattığın için sağol
  • O gösterdiğin savunma amaçlı değil öldürme amaçlı bıçak. O ne la öyle. Tırtıklı falan shdksjakjfd

• charisma10 C kullanıcısına yanıt
    Ben 3 kişi etrafımı çevirdi ne yapıcam diye birşey sormadım. ....puhahhahahah....

• quote:

Orijinalden alıntı: PsikologBenX

Ben 3 kişi etrafımı çevirdi ne yapıcam diye birşey sormadım. ....puhahhahahah....

saf arkadaşım...diyelim çevirdi bıçak mı kullanıcan ...bu kafa yapısını değiştir..geceleri kendin dolaş sabahları kız arkadaşınla..ok...
  • charisma10 C kullanıcısına yanıt
    Ben bıçak kullanıcam diye birşey demedim ama oldu diyelim ve kaçamadım yumruklamı saldırıcam çıkarırım bıçağı kendimi savunurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektro36

En güzeli biber gazı hocam , çok etkili yasal bir sıkıntısı da yok

Yanıcı,yakıcı,patlayıcı gaz bulundurmak yasaktır(Okul)

• quote:

Orijinalden alıntı: PsikologBenX

Ben bıçak kullanıcam diye birşey demedim ama oldu diyelim ve kaçamadım yumruklamı saldırıcam çıkarırım bıçağı kendimi savunurum

dayanamaz yanlışlıkla kavga olmadan gösterirsen bıçağı başına neler gelir anlatayım mı detaylı..
  • Goz korkutmak istiyorsan kelebek alacaksin bu kadar basit

• En temizi elektro şok.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.