Şimdi Ara

GÜVENLİK KAMERA SİSTEMİ HAKKINDA BİLGİ RİCA EDİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ARKADAŞLAR İŞYERİME 4 ADET GÜVENLİK KAMERASI YERŞLEŞTİRİP VE EVİMDEN İZLEMEK İSTİYORUM EVLE İŞYERİ ARASI YAKLAŞIK KUŞ UÇUŞU 300 METRE , ÇATILAR BİRBİRİNİ GÖRÜYOR ANCAK EV İŞYERİ GÖRMÜYOR ALT KAT OLDUĞU İÇİN, AYRICA SİSTEMİN KAYIT YAPMASINI İSTİYORUM. ( EVDE DE İŞYERİNDE DE BİLGİSAYAR VAR)
    BU KONUDAKİ ÖNERİLERİNİZİ VE BİLGİLERİNİZ BENİMLE PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM
    İYİ GÜNLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gardaş -- 27 Ocak 2005, 0:43:46 >

• arkadasim bi arkadasimizda ayni senin gibi bir dusunce ile yola cikti bir sistem yapti ama tam olarak bilmiyorum nasil bise oldugunu sana aklimda kalani ile anlatayim. evdeki pc sine telefoncu olmasi lazim bir kart aldi 2 cikisli sonra yaklasik 400 metre uzakliktaki bufesine takti kamerayi vede cayir cayir kayit yapiyordu pc si ama haftada bir kayitlari siliyordu hdd doldugu icin.

not : 24 saat kayit yapiyordu.

bu arada bildigim bir fabrikanin guvenlik sistemide ayni senin anlattigin gibi calisiyor. sistemin nasil calistigini , hangi parcalarin takilmasi gerektigini , parcalarin fiyatlarini arastirivereyim .
  • gardaş mesaj gönderdim sana umarım yardımcı olur.
  • bilg. takılan güvenlik kartaları var onların sekizlisi olması lazım onlardan alıcaksın her camera için ayrı ayrı kablo çekmen gerekir buda sana ek maliyet getirecektir fakat görüntüde hiç bir şey olmaz merak etme caemeraları kurduktan sanra ayarlarında larımda kayıt falan var onlarıda kullanırsan hdd nin de çobuk dolmasını engellemiş olursun çok kulaanışlı bir sistem ve sesli uyarıda verebiliyor buda senin işine çok işine yarayabilir tahminimce.
  • arkadaşlar işe başladık şimdilik iyi gidiyor
    sonuçları sizinle paylaşmaya çalışcağım yardımlarınız için teşekkür ediyorum
    herkese iyi günler
  • iyi olur dostum, banada laz1m asl1nda.. paylas1rsan cok makbule geçer
    kolay gelsin
  • leadtek in ürettiği 4 girişli video kartlar var cctv kameraları bunlara giriyosun max 4 kart takıp 16 kameraya kadar tek bilgisayarda kayıt yapabilirsin kart başına bir tane ses girişi var stereo onu iki kanala ayırıp mono olarak iki farklı yerin sesini kayıt edebilirsin hdd in dolduğunda en eski kaydın üstüne kayıt yapar ve yapmaya devam eder evindeki bilgisayara programı yükleyip tek seferde bi kamera olmak üzere (4 kamera izlenmek istendiğinde tel hattınnın kapasitesi yetmediğinden takılmalar oluyor) görüntüleri evinde izleyebilirsin ağdan da işyerindeki pc lerden izleyebilirsin ortamda hareket yokken harcadığı hdd alanı yok denecek kadar azdır kendi sıkıştırma teknolojisi var diğer formatlara çevrilebilinirmi onu bilmiyorum alarm fonksiyonu da mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.