Şimdi Ara

PRONET Mİ BAŞKA ALARM SİSTEMLERİ Mİ ( (TAVSİYE BEKLİYORUM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evime alarm taktırmak için PRONETİ çağırdım keşif yaptılar aylık 100 tl abone ücreti ile sistemi wi-fi olarak bağlayabileceklerini söylediler..referans buldum bir arkadaş vasıtasıyla %20 indirm yapıyorlarmış her ay 80 TL merkez kontrollu şekilde wi-fi bir alarm sistemi kuracaklar sizce fiyat güzel mi....Başka bir arkadaşımda adını hatırlamadıpım bir markadan alarm taktırdı merkezden denetimi yok sadece bağımsız alarm sistemi 500 tl miydi neydi...Pronetin kurduğunda ev 1. kat olduğu için her yerinde manyetik sensor ve pır kamera olacak...

özellikle bana söylenen kablolu alarm sistemlerinde kabloları kesip alarm sistemini devre dışı bırakabiliyorlarmış... ne yapsam daha iyi olur bilgi verirseniz sevinirim

• Pronet iyidir.Bir çok büyük firmayla çalışıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

Pronet iyidir.Bir çok büyük firmayla çalışıyorlar.

iyi olduğunu biliyorumda başka firmaların aylık abonelik ücreti yok merkez takipi yaptırmassak....PRONET te sürekli 80 tl verilecek aylık
  • Pronet iyidir.
    İşyerimizde kullanıyoruz aylık 55$ gibi bir ücret ama memnunuz artıları çok fazla işyerimizi 1 dk erken açsak veya 1 dk geç kapatsak hemen uyarı araması geliyor
    Bilgilendirmeleri,direk polis bağlantıları falan çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanEvliyaoglu

Pronet iyidir.
    İşyerimizde kullanıyoruz aylık 55$ gibi bir ücret ama memnunuz artıları çok fazla işyerimizi 1 dk erken açsak veya 1 dk geç kapatsak hemen uyarı araması geliyor

yani değer mi diyorsunuz 1. kattaki ev için PRONET aylık ücret ile abonelik yaptırmaya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

quote:

Orijinalden alıntı: OzanEvliyaoglu

Pronet iyidir.

yani değer mi diyorsunuz 1. kattaki ev için PRONET aylık ücret ile abonelik yaptırmaya ?

Ben evimde kullanmıyorum ,gerekte duymuyorum ama işyerii için gerekli olduğundan bulunduruyorum.
    Ev için bence alarm sistemi çok gerekli birşey değil hele ki aylık ücretli bir sistem.

• KARDEŞ GİT 1 LİRAYA JAPON PAZARINDAN ALARM AL 80 LİRAYA YAZIKTIR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aslında bende ev için kurulan alarm sistemine aylık sabit ücret vermeye karşıyım sonuçta az bir rakam değil...şikayet sitelerinde okudum girmek kolay çıkmak çok zor diyorlar herkes icralıkmış...

ve sanırım vazgeçtim yardımlarınız için çok teşekkür ederim
  • Merhaba, bence ev ve işyerine alarm bağlatmak için üç seçenek var şu anda :

1) Kale Kilit, pronet, tepe gibi firmalara aylık kiralama bedeli ödeyerek yıllarca alarma sahip olmadan güvenliğinizi sağlarsınız. Bunların iyi yanı izleme hizmeti sunmaları (çünkü alarm çalıp çalıp duruyor, kimse de sallamıyor genelde, önemli olan size alarmın çaldığı bilgisinin gelmesi) ve alarmın bozuk olup olmadığını da görebilmeleridir (çin malı dandik alarmları aldınız mı çalışmıyor doğru düzgün, siz korunuyorsunuz sanırken aslında alarm yerli yersiz çalıyor ya da hiç çalmıyor.)

2) Diğer seçenek de iyi bir alarm sistemi alarak, onu yine bu firmalardan birinin alarm izleme hizmetine bağlatmak

3) Son seçenek de yine iyi bir alarm sistemi almak, ama bunun alarm çalması halinde sizi arayan modelinden almak

Bana kalırsa en ekonomik olan çözüm sonuncu seçenek. Yale'nin premium alarm sistemi var sizin de dediğiniz gibi, hem kablosuz olduğu için istediğiniz gibi rahatça kendi başınıza monte edebiliyorsunuz ve hiçbir kablo vs. geçmediği için görüntüyü bozmuyor. Hem 3 numaraya kadar arama seçeneği olduğu için alarm çalınca sırayla sizi arıyor ve bilgi veriyor. Hem de bir dünya markası olan Yale'nin kalitesi, garantisi ve güvencesiyle satılıyor. Setin için yalancı siren dahi çıkıyor ki bu da hırsızlara karşı önemli bir uyarıcı oluyor, sizin daireyi seçmemeleri için. Fiyat olarak da çok pahalı değil, kiralama işine girseniz kablosuz olarak ayda 70-80 tl veriyorsunuz, 8-9 ayda bunun parası çıkıyor zaten, üstelik ürün de sizin oluyor, bir de 10 seneye vurun bu hesabı, işin içinden çıkılmaz. İncelemek isterseniz :http://www.hirdavatfirs...REMIUM-B-HSA-6400-.html Ben pek şikayet edeni duymadım bu üründen açıkçası.

Tabi ki uğraşamam ben deyip kiralama seçeneğini seçen de olabilir. O da bence gayet güvenli kesinlikle, ama tabi tamamen ekonomik durumunuza bağlı bu seçim. Ama kesin çin malı bilinmedik markaları almayın, hiç taktırmayın daha iyi. En azından alarmım var diye rahat hareket etmezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimarin -- 13 Kasım 2013; 12:00:28 >

• Güvenlik sistemleri üstüne 500 saatten fazla tecrübesi olan birisi olarak söylüyorum...

Normal güvenlik sistemi kursanız bile bu özellikle mevcut.(Tam ne vaad ettiklerii bilmiyorum ama az çok tahmin ediyorum.)

Güvenlik sistemi paneline telefon hattını bağlarsınız belirlediğiniz numaraları arar. (Polis, senin telefonun vs. vs.)

PIR sensörü zaten takacaksınız. Cam kırılma sensörü takarsınız. Üç beş çeşit daha sensör var onlardan takarsınız.

Alarm sistemi için Sabotaj sistemi kurdurusunuz dışarıdan bir etkiyle devre dışı bırakılmaya çalışıldığında yine polisi arar.

Yani herhangi bir olay olduğunda alarm sistemi zaten polisi arar. Extra ücrete gerek yok.

Bu dediğim özellikler adi çin mallarında bile mevcut ama ömürleri kısa.

Param çok diyorsan ve evde ciddi anlamda değerli eşyalarım var diyorsan( Altın falan değilde iş ile alakalı proje vs vs.) pronet gibi şirketlerden almanda yarar var.

Daha fazla sorun varsa yardımcı olurum.

• Selam, ben kale güvenlik'te çalışıyorum. Merkez bağlantılı sistemimizin aylık standart paket fiyatı 29.90tl dir. detaylı bilgi için bana ulaşabilirsiniz. 0507 813 15 04 Mert Cizrelioğlu
  • merak ettiğim makina mı polisi arıyor ve ne diyor polise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evimizdeki hırsız Pronet, dolarla sözleşme yapıyorlar ve 24 ay tahahaütlü. ilk abone olduğumda dolar 2,10 lardaydı şimdi 2,75 ve sözleşme bitmesine tam 12 ay kaldı. Sözleşme süresi bitmeden iptal edersen de cezası yüksek. Eve hırsız girse beyaz eşyalar hariç götüreceği en değerli şey 100 TL etmez gel görki eve hırsız girdikten sonra o anki heyecanla takdırdık şimdi evime her ay Pronet hırsız gibi girip, 150 TL mi çalıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.