Merhaba arkadaşlar geçen hafta eve hırsız girdi. Şimdi klasik olacak ama biz böyle bir milletiz abi başımıza gelmeden önlem almayız. :) Şimdi bu işin ehillerinden ricam 1 kamera ve 1 kayıt cihazı almak istiyorum. Peki hangi kamera ve hangi kayıt cihazını almalıyım. Hangisinde daha hızlı stabil kayıt ve kaliteli görüntü alabilirim. Bunun için kamera ve kayıt cihazının hangi özelliğine bakmalıyım. Tavsiye edeceğiniz cep yakmayan ama bildiğiniz kaliteli markalar var mıdır? Şimdiden tavsiyeler için hepinize teşekkur ediyorum. Hırsızsız günler diliyorum. :)
Kameralar yada kamera 520 TVL ve gece görüşlü ise merceğin on camın onunde olmasına dıkkat et gece parlama yapmasın.Kayıt cıhazında onemlı olan goruntuyu hangı formatta kayıt ettıgı h.264 tercih edilebilir. HDD boyutu 500 gb 4 kamera 26-27 gun kayıt yapar kayıt cıhazları mınumum 4 ludur ve ıkının katları seklınde artar 4-8-12-16-32 sızı uygub olanı secıp alırsınız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme