Şimdi Ara

Güvenlik Kameralarının bağlandığı DVR kartlar için Home Security Yazılımı İçin !YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde DVR2000 4 video girişli PCI kart var fakat yazılımı kullanıssız. Elinde bu kartlar için daha kullanışlı yazılım olan arkadaslardan yardım bekliyorum!

• hidden camera control 1.1. sadece hereket olduğunda herekete geciyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: smbdy

hidden camera control 1.1. sadece hereket olduğunda herekete geciyor...

bu dediğin bu kartlarda işe yaramıyor. çünkü ben bu kartlardan birçok yere taktım. ama sanıyorum ki arkadaşta hiç bir şey yapamayacka .çünkü her kart kendi yazılımdan başkası ile çalışmıyor...
  • dogru diyorsun..her kemera en iyi kendi yazılımında sonuc verir ama hiç yoktan iyidir benim verdiğim..
  • gerçekten iş görür mü diyosun. hiç denedin mi? eğer oyleyse bir indirip bakacamda. olursa seni dua manyağı yaparım
  • Sürücüleri tanıtırsan oluyor vir arkadaşın DVR2000 kartı vardı ve dvr2000 programını kullanıyordu. Explorer team EXserver programını yükledim cok daha kapsamlı ve de esnek bir program exserver için sürücüleri yukledım ve de calıstı gel gor kı program benım makınada calısmadı kafayı yıyecem. İnternetten de kolay bulunan bır sey degıl. bu yuzden yenı programları bulup onların suruculerıyle denemek gerekıyor bu konuda yardım beklıyorum mail adresim kadiruzun@gmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.