Şimdi Ara

Güvenlik kamerası bağlamak hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Direkt konuya giriyorum. Apartmana güvenlik kamerası takmak gibi bir planım var. 2 adet gece görüşlü güvenlik kamerası
    takmak amacındayım. Bu kameraları nasıl takabilirim. Yani apartman sakinleri televizyonlarında nasıl ulaştırabilirim bunun hakkında
    bilgsi olan bir arkadaş acil ; bedirhan_ugurlu@hotmail.com mail adresime ulaşabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redhouse67 -- 24 Ekim 2012; 11:11:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: redhouse67

Merhabalar. Direkt konuya giriyorum. Apartmana güvenlik kamerası takmak gibi bir planım var. 2 adet gece görüşlü güvenlik kamerası
    takmak amacındayım. Bu kameraları nasıl takabilirim. Yani apartman sakinleri televizyonlarında nasıl ulaştırabilirim bunun hakkında
    bilgsi olan bir arkadaş acil ; bedirhan_ugurlu@hotmail.com mail adresime ulaşabilir mi ?

1] Yeni konu açmadan önce forum içinde arama yapınız.

3] Konu başlıkları anlaşılır ve konuyla alakalı olsun. Açtığınız konu başlıklarında tamamıyla büyük harfler kullanmayınız. Yanlış/gereksiz/fazla vb. noktalama işaretlerinin kullanımından kaçınınız. Aksi davranışlarda konu silinebilir.

“Acil yardım”, “Lütfen yardım”, "İmdat" , “Uzman sorusu”.. gibi konuyla alakası olmayan kural dışı başlık kullanan konular , aramıza yeni katılmış, belirli bir rütbeye ulaşmamış üyeler tarafından açıldı ise; yönetici tarafından kural hatırlatılacak ve konuyu açanın başlığı değiştirmesi beklenecektir. Bekleme süresi sonunda kural dışı başlık değiştirilmedi ise konu" Kural dışı başlık kullanımı" nedeni ile gösterimden kaldırılacak, yönetici taktiri ile ceza verilebilecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.