Şimdi Ara

Güvenlik Kamerası Full paket şok fiyat 339 Lira !!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
5
Favori
14.174
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cat5, kurulum için gerekli. Modeme port açmak Ve kameranın wifisini açmak için.
    Kurulumu kimse yapamaz, ayarları ile oynamak kameranın da bozulmasına neden olabilir.
    Ben yapabiliyorum, uzaktan da yapabilirim.
    Kamerada sadece adaptör takılıyor prize.
    Kurulumundan sonra istediğiniz yere monte edebilirsiniz.
    Programı pc'ye kurduğunuzda ise istediğiniz yerden kameraları kontrol edebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetkurtarici

Cat5, kurulum için gerekli. Modeme port açmak Ve kameranın wifisini açmak için.
    Kurulumu kimse yapamaz, ayarları ile oynamak kameranın da bozulmasına neden olabilir.
    Programı pc'ye kurduğunuzda ise istediğiniz yerden kameraları kontrol edebiliyorsunuz.

kurulumu neden yapamıyoruz onu anlamadım..abartmayın lütfen..
    burda ben kullanıyorumda yapıyorumda..
     Güvenlik Kamerası Full paket şok fiyat 339 Lira !!!

•  Güvenlik Kamerası Full paket şok fiyat 339 Lira !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknologs -- 21 Ağustos 2012; 20:05:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: teknologs

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetkurtarici

Cat5, kurulum için gerekli. Modeme port açmak Ve kameranın wifisini açmak için.

kurulumu neden yapamıyoruz onu anlamadım..abartmayın lütfen..
    burda ben kullanıyorumda yapıyorumda..

Kablolu kameradaki program kurulumundan bahsetmiyorum,
    wireless ip kamera'dan bahsediyorum, program ile yapılmıyor.
    Şayet yapabiliyor iseniz de bu baya iyi, çünkü çok yeni bir sistem ve kimse bilmiyor.
    İş kamerayı almak değil, bu hizmeti verebilmek.

• o bu işler çocuk oyuncağı oldu artık:).....ip kamerayı ben 4 senedir kullanıyorum...şimdi megapiksel kameralara geçiyorum...full hd olacak hepsi...bu satılan 100 dolarlık sağa sola dönen ptz kameralar çöp bence...çok fark var hd ile arasında..
  • quote:

o bu işler çocuk oyuncağı oldu artık:).....ip kamerayı ben 4 senedir kullanıyorum...şimdi megapiksel kameralara geçiyorum...full hd olacak hepsi...bu satılan 100 dolarlık sağa sola dönen ptz kameralar çöp bence...çok fark var hd ile arasında..

Hocam bu full hd nin kablosuzu varmi tavsiye edebilecegin. Full hd alalim en azindan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • full hd de kablosuzu var pahali ve kablosuzda sikinti yazarsin..saniyede 1 mb civari transfer oluyor...o transferde sikinti yasayabilrsin..olmaz demiyorum ama en mantiklisi kablo..

• Ev için bu kadar masraf ne kadar gerekli?
    Çamur gibi görüntüsü var dediğiniz 40 dolarlık kablosuz kamera en azından 2 metreden eşgal belirlemeye imkan veriyordur heralde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Ev için bu kadar masraf ne kadar gerekli?
    Çamur gibi görüntüsü var dediğiniz 40 dolarlık kablosuz kamera en azından 2 metreden eşgal belirlemeye imkan veriyordur heralde?

Karar sizin siz bilirsiniz efendim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba
    bu megapixel ip dome kameralarda gece görüşü yok ama değil mi? sadece gündüz ve aydınlatılmış ortamlarda görüntü sağlıyorlar?
  • quote:

Ev için bu kadar masraf ne kadar gerekli?

Program ve iphone dan ornek goruntuler iyi gibi.

41 dolarlik cihaz

http://i00.i.aliimg.com/img/pb/717/901/472/472901717_802.jpg

http://i01.i.aliimg.com/img/pb/711/901/472/472901711_706.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frtn -- 21 Ağustos 2012; 23:30:37 >

• aldın mı zaten hd alıcanda bunların kurulumu zor değil aynen torrentta port açar gibi önce kameraya bağlanıp kamerdaki ethernet kartına ya da wifi kartına sabit ip ve varsayılan ağ geçidi yani routerin yani modemin ipsini kayıt edeceksin sonra onu bağlayacağın modeme girip o makina için virtual server açıp oradana came eklediğin ip nosuna ait bir port açıksan sonra ikisini birbirine bağlıycaksın... bu kadar.
  • izmirde en uygun fiyata montaj dahil nereden bulabilirim?
  • quote:

Nedense bu HD kameralarda gece görüntüsü (yetersiz ışık) SD Kameralara nazaran daha kötü gibi duruyor. Vatandaşların yüzü belirsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palet -- 23 Ağustos 2012; 22:53:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: palet

quote:

Nedense bu HD kameralarda gece görüntüsü (yetersiz ışık) SD Kameralara nazaran daha kötü gibi duruyor. Vatandaşların yüzü belirsiz.

hocam burdaki alıntıladığın hd değil vga ip camera...bu programın görüntüsü..ve bu vga kameralar gece görüşlü değil..eski model kameram..zavio f210a...gece görüşlü alıcam en yakın zamanda...youtube da bakabilrsiniz gece görüşlerine bir sürü video var örnek olarak tabi sağ alttan kaliteyi ayarlamayı unutmayın

• mrb arkadaslar bu kampanyadan yararlanarak arkadastan set alan varmı acaba aranızda?
  • Az önce bunu sipariş geçtim:

KABLOSUZ IP CAMERA
  • quote:

Az önce bunu sipariş geçtim:

KABLOSUZ IP CAMERA

Geldiğinde yorumunuzu bekliyorum, bende bundan bir adet almayı düşünüyorum.

Teşekkürler.

Bu arada belki bir kamera görüntüsü koyarsınızda o elektronik alet deposunu görebiliriz.

• http://www.aliexpress.com/product-fm/540922153-H-264-CMOS-wireless-megapixel-ip-camera-2-megapixel-ip-camera-30m-Night-Vision-Support-POE-wholesalers.html

Bu nasil peki ? Ev iki cepheye bakiyor, birde kapi girisine yerlestirmeyi dusunuyorum, 24 saat kayit ve kayit webde duracak (24 saat icerisinde eski kayit silinecek yenisi gelecek, yada 48 saat).

Benim istedigim hem wireless, hem hd, hem gece goruslu, hemde megapixel olarak en az 1.3 olmasi.

Yukaridaki alette hepsi var ama marka falan nedir ne degildir, bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 25 Ağustos 2012; 22:30:00 >

• wireless yok bu üründe ve poe özelliği ekstra 10 dolar sd kart kayıt özelliği ekstra 8 dolar..wireless ilan başlığında gözükmekte...ilan içinde göremedim...bu ürün yerine benim önerdiğimi almanız mantıklı...sonuçta markası dahua
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.