Şimdi Ara

Güvenlik Kamerası Full paket şok fiyat 339 Lira !!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
5
Favori
14.159
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • local den dis ip nize baglanamazsiniz baska netten deneyin ve o kameralarda ddns tanimli geliyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknologs

local den dis ip nize baglanamazsiniz baska netten deneyin ve o kameralarda ddns tanimli geliyordu.

ddns kullanıcı adı akti olarak tanımlı geldi
    ama şifresi belli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetkurtarici

4'lü kamera sistemi full paket
    4 Adet Sony chip 36 ir led gece görüşlü 480 Tv line kamera,
    4'lü kayıt cihazı
    100 mt. kablo
    Kamera ayakları
    Montaj dahil değildir
    339 liradır.
    Anlaşmalı kargo ile uygun fiyatlı kargo yapılır.
    Yakınsanız montaj yapıyoruz. Montaj fiyatımız 100 liradır.
    Gizli Kamera ve 2'li, 8'li, 16'lı veya istediğiniz sayıda paket yapabiliriz.
    ip kamera (wireless) ile kablosuz, cep telefonundan izlenen ve konuştuğunuzda kameradan duyulan, içeride bilgisayarınızdan kamera yönünü değiştirebilir ve zoom in ve out yapabilirsiniz.
    Tanıtım fiyatı için lütfen iletişime geçin.
    --- Bu mesaj otomatik olarak silinmiştir ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker -- 6 Temmuz 2018; 9:11:29 >
  • quote:

megapiksel ip kameradan başkası yalan...alın mega ip kamera rahatınıza bakın..10 numara görüntü var...içine 32 gb kadar hafıza kartıda takıp kayıt yapabilirsiniz..bu analog sistemler çok dandik..çöp gibi görüntü var...benim iş yerimde 2 tane full hd ip kamera 3 tanede vga ip kamera var..arada çok fark var...2 megapiksel fotoğrafın videosunu hayal edin...youtube da megapixel ip camera diye aratın tabi ayardan full hd yapın kı anlayın farkı...izleyin görün..hep bedava verseler analog almam artık...bişi anlaşılmıyor...özellikle kuyumcu gibi yerlerde megapiksel bence şarttır..çünkü her detay ekran da...vlc media player ve dreambox cihazımda nstream player den bile izleyebiliyorum...kameram ın markaası dahua 3200 mini dome full hd ip camera dır..aliexpress.com dan 140 dolara aldım..burda çok pahalı...almak isteyene yardımcı olurum...özellikle iş yerleri için şiddetle tavsiye ediyorum..

merhbalar çok harika bir kamera paylaşmışşınız emegınıze saglık bu kameradan 5 adet cibvarı alabılrım alıbabadan ayrıcabuna ykın goruntusu olan baska taviseniz var mıdır daha uygun olan sizinkınden biraz daha buyuk işyerim var perakende satıs yapıyorum maliyeti düsürmek adına ne tavsiye edersiniz

1 masaustu pc koyucam kamerayı ona baglıcam ve sürekli hdd ye kayıt yapılıcak 1 tb yeterlı olur galıba 10 gun yada 15 gun boyunca gerıden gelerek silicektir.... 8 kamera civarı kamera baglayabılırm o yuzden biraz maliyet odaklı olması gerekıyo

ayrıca kablolu olursa daha ıyı olmaz mı ? kablosuz oldugunda interneti cok megule dıcek ve nete giremıcez ?

ayrıca i3 2. nesil bir işlemci ve 8 gb ram lı bi kasa iş görur mu kasılmamdan ....

ayrıca şu ürün nasıl http://www.aliexpress.com/item/3-6mm-Fixed-1-3-Megapixel-Lens-CCTV-Plastic-Color-Dome-Camera/720415284.html

daha uygunveya biraz maliyetli bir ürün tavsi edersenizçok sevinirm...teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PES_21_Murat -- 14 Ocak 2013; 4:09:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

local den dis ip nize baglanamazsiniz baska netten deneyin ve o kameralarda ddns tanimli geliyordu.

ddns kullanıcı adı akti olarak tanımlı geldi
    ama şifresi belli değil

kameralardan memnun musun? ayrıca ss koyabilir misin
  • arkadaşlar yeni kamera aldım fiyatı 76 dolar...görüntüsü de güzel ve hafıza kartına kayıtda var..
    1 megapixel çözünürlük var..32 gb sd karta kadar kayıt var..gece görüşlü..sağa sola yukarı aşağı da dönüyor..

ali express den aldım..linki:http://www.aliexpress.com/item/Mega-Pixels-Pan-tilt-H-264-wireless-IP-Camera-Support-SD-Card/606420510.html

demo videosu:

• quote:

arkadaşlar yeni kamera aldım fiyatı 76 dolar...görüntüsü de güzel ve hafıza kartına kayıtda var..
    1 megapixel çözünürlük var..32 gb sd karta kadar kayıt var..gece görüşlü..sağa sola yukarı aşağı da dönüyor..

ali express den aldım..linki:http://www.aliexpress.com/item/Mega-Pixels-Pan-tilt-H-264-wireless-IP-Camera-Support-SD-Card/606420510.html

demo videosu:

Hayırlı olsun hocam. Fiyat 76 dolar ama kargo için de 30-40 dolar istiyorlar. Free shipping dersen ne zaman geleceği belli olmuyor...

Ben de bu aralar ev için bir-iki noktaya ip kamera koymak istiyorum. Şu avtech'in avn801 modeli hoşuma gitti. Hareket sensörü, email göndermesi, cepten izlenebilmesi, çözünürlük vs. güzel özellikleri var. Kurulumu ve kullanımı kolay gözüküyor. Ama TR'de en iyi fiyat 280 dolar+kdv=330 dolar=585 TL fazla geldi. IP kameralarda fiyatlar böyle ama yabancı sitelerde 199 dolara satılan yerler var. Sizde zannedersem bu modelden vardı. Memnun musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ibocanli

quote:

arkadaşlar yeni kamera aldım fiyatı 76 dolar...görüntüsü de güzel ve hafıza kartına kayıtda var..

demo videosu:

Hayırlı olsun hocam. Fiyat 76 dolar ama kargo için de 30-40 dolar istiyorlar. Free shipping dersen ne zaman geleceği belli olmuyor...

Ben de bu aralar ev için bir-iki noktaya ip kamera koymak istiyorum. Şu avtech'in avn801 modeli hoşuma gitti. Hareket sensörü, email göndermesi, cepten izlenebilmesi, çözünürlük vs. güzel özellikleri var. Kurulumu ve kullanımı kolay gözüküyor. Ama TR'de en iyi fiyat 280 dolar+kdv=330 dolar=585 TL fazla geldi. IP kameralarda fiyatlar böyle ama yabancı sitelerde 199 dolara satılan yerler var. Sizde zannedersem bu modelden vardı. Memnun musunuz?

hocam honk kong post ile maxımum 10-12 gun içinde geliyor..chinapost ile ise 30 gunu buluyor...honk kong post ile sorun olmaz...bence bu kameradan al bırak avtechi..çok pahallı..

• arkadaşlar ekmek fırını için güvenlik kamerası kurmak istiyorum.Tezgah için para ayırt edici özellikte box kamera ve 7 adet kamera kurmak istiyorum. Uzaklıklar maksimum 5-6 metre olacak. pentaguvenlik.com adresi ile iletişime geçtim 720 TVL 7 kamera ve bir adet box kamera dvr cihaz kablo ve connectorler hariç 1600 TL fiyat verdiler. Nasldır iyi midir ? Tavsiye edebileceğiniz başka ürünler var mıdır ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.