Şimdi Ara

Güvenlik Kamerası Full paket şok fiyat 339 Lira !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
5
Favori
14.174
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetkurtarici

Çindeki internet sitesinde 41 dolara bulan arkadaşlar. 2 sene Türkiye garantisini kim verecek? 2 yıl Türkiye garantili ithalatçı firma garantisi altında 100 dolardan aşağı olursa hediye ederim. Şöyle açıklayayım. Gümrükten geçebilmesi için 41 tane teknik servisiniz olması gerekiyor. bu da aşağı yukarı 35.000 lira demek ve bununla tabiki yetmiyor. Tse belgesi ce belgesi ve daha birsürü işlem gerekiyor bunların hepsini hesaplayıp tanesini 100 doların altında veren varsa hediye ederim.

2 yıl garanti var diye 2 katından fazla fiyat vermek isteyenlere engel olmayalım.

Alın siz oradan, gümrükte de takılsın kaydedici cihazları sokmak yasak Türkiye'ye, 200 dolara gelsin bir kamera, sonra da kurulumunu yapamayın kimse bilmiyor çünkü kurulumunu yapmayı. 2 hafta sonra bozulunca geri gönderin 100 lira da kargo parası verin tekrar. :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

4 kameralı güvenlik sistemini Çin' de 170 dolara buldum. Satıcıya gümrük sorununu halletmesi için mesaj attım.
    Gümrükten sorunsuz geçireceğine garanti verirse hemen alırım.

Biz 2 yıl garantili hemen teslim 4lü kamera paketini 360 liraya veriyoruz. 170 dolar verip çinden 25 gün gelmesini beklemek gümrük sorunu cabası size kalmış.

360TL' ye vade farksız 10 taksit ve kargo bedava yapın da alalım sizden.

kargo bedava olur ama peşin fiyatına taksit yapamam.

Çin' deki satıcı en azından bu fiyata 5 taksit ve kargo bedava yapabiliyor
    Gümrüğü de garanti etti mi benim için daha avantajlı.

Çin'deki satıcı taksit yapıyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: frtn

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/wifi-ip-kamera-sesli-sensor-haftanin-urunu-61243557 kargo dahil 123 tl ip kamera.tr den teslim.

hediyemi isterim

Garantili değil cihaz. ;)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

4 kameralı güvenlik sistemini Çin' de 170 dolara buldum. Satıcıya gümrük sorununu halletmesi için mesaj attım.
    Gümrükten sorunsuz geçireceğine garanti verirse hemen alırım.

Biz 2 yıl garantili hemen teslim 4lü kamera paketini 360 liraya veriyoruz. 170 dolar verip çinden 25 gün gelmesini beklemek gümrük sorunu cabası size kalmış.

360TL' ye vade farksız 10 taksit ve kargo bedava yapın da alalım sizden.

kargo bedava olur ama peşin fiyatına taksit yapamam.

Çin' deki satıcı en azından bu fiyata 5 taksit ve kargo bedava yapabiliyor
    Gümrüğü de garanti etti mi benim için daha avantajlı.

Çin'deki satıcı taksit yapıyor :D

Güvenlik Kamerası Full paket şok fiyat 339 Lira !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: frtn

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/wifi-ip-kamera-sesli-sensor-haftanin-urunu-61243557 kargo dahil 123 tl ip kamera.tr den teslim.

hediyemi isterim

İlanı okumadınız veya satıcının en önemli yeri küçük harflerle yazmasından dolayı okumadınız sanırım.

10-14 İş gününde teslim edilecektir diyor.!

• Arkadaşlar tanıtım fiyatı sona ermiştir. Kamera fiyatı 120 dolar.
  • Üründe sorun olunca ne olacak diyenlere ben hiçbir yerli güvenlik firmasının 1 yıl veya 2 yıl ücretsiz servis hizmeti verdiğini görmedim bilmiyorum.
    Bilen varsa tavsiye etsin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 16 Ağustos 2012; 0:26:04 >
  • http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/wifi-ip-kamera-sesli-sensor-haftanin-urunu-61243557

arkadaşlar burdan alsak ne gibi sorunlar yasayabiliriz tavsiye edermisiniz.
  • quote:

Üründe sorun olunca ne olacak diyenlere ben hiçbir yerli güvenlik firmasının 1 yıl veya 2 yıl ücretsiz servis hizmeti verdiğini görmedim bilmiyorum.
    Bilen varsa tavsiye etsin lütfen.

Örn. Biges
    Fakat fiyatları bu rakamlara göre kıyas edilemez çünkü bütün ürünleri orjinal marka.
  • Çin'den kaçak getirtilen ürünler 2 yıl Türkiye garantili değil. 5 taksit yapan World Yapı Kredi. Eğer ürün gümrüğe takılırsa 100 liradan fazla gümrük ücreti ödersiniz, gümrüğe 2-3 gün gider gelirsiniz. Ürünü alınca ürün 2 ay sonra çalışmazsa hiçbirşey yapamazsınız. Bizde böyle değil. Aldığınız ürün 2 yıl garantili.
  • quote:

Çin'den kaçak getirtilen ürünler 2 yıl Türkiye garantili değil. 5 taksit yapan World Yapı Kredi. Eğer ürün gümrüğe takılırsa 100 liradan fazla gümrük ücreti ödersiniz, gümrüğe 2-3 gün gider gelirsiniz. Ürünü alınca ürün 2 ay sonra çalışmazsa hiçbirşey yapamazsınız. Bizde böyle değil. Aldığınız ürün 2 yıl garantili.

Siz de uygun fiyatlı taksit kampanyası yapmıyorsunuz ama.
    Üstelik ben bu sistemi alınca bir de montajıyla uğraşacağım. Elektrikçi montaj için 100TL istiyor. Sizden alırsam maliyeti 500TL yi buluyor.
  • quote:

4'lü kamera sistemi full paket
    4 Adet Sony chip 36 ir led gece görüşlü 480 Tv line kamera,
    4'lü kayıt cihazı
    100 mt. kablo
    Kamera ayakları
    Montaj dahil değildir
    359 liradır.
    Anlaşmalı kargo ile uygun fiyatlı kargo yapılır.
    Yakınsanız montaj yapıyoruz. Montaj fiyatımız 100 liradır.
    Gizli Kamera ve 2'li, 8'li, 16'lı veya istediğiniz sayıda paket yapabiliriz.
    ip kamera (wireless) ile kablosuz, cep telefonundan izlenen ve konuştuğunuzda kameradan duyulan, içeride bilgisayarınızdan kamera yönünü değiştirebilir ve zoom in ve out yapabilirsiniz.
    Tanıtım fiyatı için lütfen iletişime geçin.

iyi hoş güzelde kayıt cihazının içindeki disk kaç gblık ? Sürekli kayıtta kaç gün kesin kayıt edebiliyor? En azından 1 aylık kayıtı tutabiliyormu bunlarla ilgili hiç bir bilgi vermemişsiniz.

• Aslında bende almak istiyorum apartmanımıza . Yöneticilik yapıyorum. Böyle bir şey iyi olur fakat 6 kameralı olması lazım. 6 kameralı sistem ne kadara mal olur? Ankara da bu ürünü kime monte ettirebilirz? Montaj için ne kadar istenir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetera

Aslında bende almak istiyorum apartmanımıza . Yöneticilik yapıyorum. Böyle bir şey iyi olur fakat 6 kameralı olması lazım. 6 kameralı sistem ne kadara mal olur? Ankara da bu ürünü kime monte ettirebilirz? Montaj için ne kadar istenir ?

Ne güzel bir düşünce
    Bizim yöneticiye söylediğimde "Kimse onun için para ödemez" diye istemedi.
    Halbu ki burada daha önce hırsızlık olayları olmuştu.
  • quote:

Aslında bende almak istiyorum apartmanımıza . Yöneticilik yapıyorum. Böyle bir şey iyi olur fakat 6 kameralı olması lazım. 6 kameralı sistem ne kadara mal olur? Ankara da bu ürünü kime monte ettirebilirz? Montaj için ne kadar istenir ?

6 kamera sistemi montaj dahil 1100 liraya yapabiliriz. 2 yıl garantili sistemdir. Montaj ve hard disk bize aittir. 12 gün kayıt imkanı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesaction

quote:

4'lü kayıt cihazı
    100 mt. kablo
    Kamera ayakları
    Montaj dahil değildir
    359 liradır.
    ip kamera (wireless) ile kablosuz, cep telefonundan izlenen ve konuştuğunuzda kameradan duyulan, içeride bilgisayarınızdan kamera yönünü değiştirebilir ve zoom in ve out yapabilirsiniz.

iyi hoş güzelde kayıt cihazının içindeki disk kaç gblık ? Sürekli kayıtta kaç gün kesin kayıt edebiliyor? En azından 1 aylık kayıtı tutabiliyormu bunlarla ilgili hiç bir bilgi vermemişsiniz.

Hard disk yok içinde. 250 - 320 gb. harddisk 150 liradır. 1 Tb. hard disk 250 liradır.

• quote:

quote:

quote:

4'lü kayıt cihazı
    100 mt. kablo
    Kamera ayakları
    Montaj dahil değildir
    359 liradır.

Hard disk yok içinde. 250 - 320 gb. harddisk 150 liradır. 1 Tb. hard disk 250 liradır.

" Güvenlik Kamerası Full paket şok fiyat 359 Lira !! "

Ozaman full paket değil sanırım. Pahalı geldi fiyat.

• quote:

quote:

6 kamera sistemi montaj dahil 1100 liraya yapabiliriz. 2 yıl garantili sistemdir. Montaj ve hard disk bize aittir. 12 gün kayıt imkanı olur.

Sağ olun fakat fiyat yüksek geldi . iki kamerayı sahte kamera olarak alıp 4 lü sistemi almak daha akıllıcamı olur acaba. 359 tl çok uygun çünki.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

4'lü kayıt cihazı
    100 mt. kablo
    Kamera ayakları
    Montaj dahil değildir
    359 liradır.

" Güvenlik Kamerası Full paket şok fiyat 359 Lira !! "

Ozaman full paket değil sanırım. Pahalı geldi fiyat.

+1

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.