Şimdi Ara

Güvenlik kamerasını tablete bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Soru şöyle; oturduğumuz Apartmanın Demir kapı girişine güvenlik kamerası takılmış. Güvenlik kamerası görüntüsü evdeki televizyona eski televizyonlarda olan karaşal anten girişinden snten kablosuyla geliyor. Kapı zili diyafon da görüntülü sistem yok sadece sesli (kim o- benim modeli): kapı her çaldığında Televizyondan o girişi bulup kapıda kim olduğunu görebiliyorsunuz. Tabi her defasında bunu yapmak mümkün değil ve yorucu biz de kullanamıyoruz zaten
    sorum şu acaba bu görüntüyü evdeki eski bir tablete bağlayıp tableti de duvara taksam zil Calininca kapiyi gormek mumkunmudur. Mumkunse neler yapmak gerekir?

Konuyu Yanlış yere actiysam lutfen bilenler yonlendirsin. Şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DVR sistemi üzerine kuruludur hocam ve anten girişinden besleniyorsa tablette görüntü alamazsınız diye düşünüyorum. bizde çeşitli sistemler kullanıyoruz muhtemelen sizinki 5 seneden de eski bir görüntü sağlayıcı cünkü artık tv çıkışlara bu tip uygulamalar pek kullanılmıyor daha cok hdmi a yönelik görüntü saglaycılar.

Örnek pelco sistemi verebilirim android için uygulaması mevcut telefondan izleme yapılabiliyor ancak pahalı bir sistem ucuz sistemlerde o işlem pek mümkün olmuyor diyebilirim.

https://forum.donanimhaber.com/forumid_2138/tt.htm konuyu burda acmanız daha saglıklı ve daha net cevaplar almanızı sağlayacaktır kolay gelsin.

• Teşekkür ederim bladecarter cevap icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.