Şimdi Ara

Güvenlik kombinasyonu öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun süredir Comodo internet Security kullanmaktayım fakat şuan 360 total indiriyorum bunun yanında 360 Internet Security'de indireyimmi sizce aynı işlevimi görürler yoksa ayrı ayrımı kurayım birde bunların yanında malware anti malware indirsem bir çakışma filan olurmu en iyi kombinasyon nasıl olur?

Şuan yüklü olan programlar biraz fazla oldu sanırım hangisini silsem bilemiyorum
    360 Total Security
    Comodo İnternet Security Pre
    Malwarebytes Anti-Malware
    Ccleaner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 11 Nisan 2015; 16:30:47 >

• Norton security yeterli olur. Başka programa gerek yok.

Güvenlik kombinasyonu öneri
  • Ücretsiz öneri istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Ücretsiz öneri istiyorum.

sistemı kasmayan performans olarak iyi ve tam guvenlık sağlıyan artı olarak kendi sitesinde formunu doldurup altı aylık yasal lısans veren webroot u kullan bence bi çok anti kullandım ama webroot bana göre hepsinden farklı ve güvenlik açığı yakalamadığım tek antı oldu şimdiye kadar bence bunu okuduğun gibi hemen setup unu indir kur yasal lisans ile fulle sonrasında bana tşk. edersin boylesine kaliteli bi yazılımı onerdiğim için : )
  • Hocam çok abartmayın ya eset kurun yanına malwarebytes çok gerkliyse de bi firewall kurun.Sakınan höze çöp batar ayrıca pc performansını düşürüyor bunlar.Bana sorarsan ise bitdefender internet security kur son yılların çok sağlma yazılımlarından internet security olduğu için başka bir şey kurmana gerek yok ayda bir de malwarebytes ve kaspersky removal tool ile taratman yeterli olacaktır.Unutma en iyi antivirüs kullanıcıdır.Ben ne mi kullanıyorum eset smart security başka programlar kastığı için kullanıyorum ama gene de bayağı kaliteli bir yazılımdır.Ayarlarını da yaptın mı oh mis ama tabiki kullanacaksan kaspersky is ve bitdefender is kullan
  • BağKurluSamuray kullanıcısına yanıt
    Silmem gerekiyor zaten en azından birini sistem açılırken eskiye oranla dağa ağır kendine geliyor 1DK kadar sürüyor kendine tam gelmesi ondan sonra sorun yok amaböyle olması'da pek iyi değil tabi 360 Total iyi 4 antivirüs motoru kullandığı için malwarebyte ise gerçekten işe yarıyor özellikle tarayıcıya bulaşan reklam virüslerinde Comodo'yu sileceğim sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.