Şimdi Ara

Özel Güvenlik Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Özel Güvenlik sınavını kazanıp, Özel güvenlik Kimliğimi aldım. Öneri tavsiyeniz var mı ? İş bulma konusunda yardımcı olacak var mı ?

• Avm otel ve sitelerde çalışma gerisi rahat. Sağlam iş istiyorsan bu sektörde de torpil geçerli. İstanbulda değilsen iş bulmanda bayağı zor.

İşide artık iş ilan sitelerinden bakacaksın benden bu kadar
  • en vasıfsız meslek kasiyerlik 1. güvenlik 2.
  • RASYONALIST kullanıcısına yanıt
    Vasıfsız olabilir ama kasiyerlikle karşılaştırılamaz hele bim kasiyerleriyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenlik olmayı ben de düşünüyorum. Eğitim aşamasında neler yaşadığınızı anlatabilirseniz memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Güvenlik olmayı ben de düşünüyorum. Eğitim aşamasında neler yaşadığınızı anlatabilirseniz memnun olurum.

Ankara'dayım şuan 19 yaşındayım. Lisenin bitmesine 2 ay vardı ki anladım YGS felan düşük gelecek benim şimdiden meslek bulayım dedim. Staj yaptıgım yerdeki özel güvenlikler dikkatimi çekti konuştum bi özel güvenlik kursuna gittim orada ayrıntıları konuştum. Silahsız kurs 400 TL silahlı 500 TL dedi. Yaş 21'in altındakiler silahlı alamadığı için 400 TL olan silahsız sertifikasını almak üzere anlaştım. Sağlık raporu felan resmi evraklar istediler götürdüm. 3 taksit yaptılar 15 gün boyunca akşamları günde 2-3 saat ders gördük. Özel güvenlik ekipmanları (dedektör,xray cihazı vb), özel güvenlik kanunları yasaları hakları felan dersler işte... Kurs bitti 2 ay sonra sınavına girdim Ankara'nın bi ucundaki okula atmışlar baya zorlu gitmem. 100 soru var her birisi 1 puan, 60 alman gerekiyor geçmek için ( tabi silahlıda biraz farklı sanırım poligonda atış puanı felan katılıyor işin içine). Neyse 3 hafta sonra sınav açıklanmış 74 den geçtim. Hemen emniyetin sitesinden randevü aldım sadece siteden alabiliyorsun gece 12'de sistem açılıyor ve 3 dakika sürmeden komple doluyor. En erken 15 güne alabiliyorsun hergün16. günün randevüsü açılıyor sistem çok zor ve saçma. Randevümüzüde aldık 15 gün sonraya dosya götürcez randevü günü 1 hafta sonra sertifikamı kurstan aldım. Randevümün günne 1 hafta kalmıştı kan grubu belgesi, sertifika, harç parası makbuzu (510 TL :( ), 20 tl evrak parası makbuzu, biyometrik fotograf bi kaç daha evrak ama geri kalanı internetten çıktı alıp dolduruluyor basit yani. Neyseki o gün geldi Ankara Aşti'nin içindeymiş özel güvenlik daire başkanlıgı evraklarımın içinde oldugu dosyayı teslim ettim. Döndüm eve geldim 1 buçuk hafta oldu. 1 ay içerisinde adresine özel güvenlik kimliğin gelir dediler bekliyorum şuan evde yatıyorum :) Kısacası 3 ay kadar zaman ve 1000-1100 TL arası silahsız için, 1100-1300 TL arasıda silahlı için maddiyat lazım. Herkes vasıfsız meslek diyor boş insan mesleği diyor ama bu devirde nerde iş bulursan onu ypamak zorundasın okuyan binlerce kişi işsiz ki bu meslek bence vasıfsız değil evli ve çocuklu kişiler bu meslekten ev geçindiriyor ise bence bulunmaz nimet. Tekrar diyorum bu devirde nerde iş varsa gireceksin bakmıyacaksın devir zor.

Not: Razer yararlı olmuştur inşallah

• Dostum cok tesekkur ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En iyi banka

• Ağzı olan konuşuyor işte, üniversite diploması istemeden 2.000 lira ve üzeri ücretlerle çalışan güvenlikler var!! Üniversite mezunu pek çok tanıdığım var maaşı 2.000 lirayı bulmayan.

İnanmayan dalga geçen arkadaşlar, internetten sahibinden falan araştırabilirler

• Alarm merkezinde çalış onlarda özel güvenlik kimliği istiyor bende mesela alarm merkezindeyim maaşım 2280 + 350 tl yemek kartı haftada 3 gün gece sabit missss
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.