|
Güvenlik önlemleri az olmasına karşın DH neden 2.el kategorisinde onay mesajı istiyor?
-
-
Şifreniz güncel şifre standartlarına sahipse ve bu foruma özelse endişe edecek bir şeyiniz yok.
Ayrıca siz kendi profilinizde herhangi bir yerde gsm numaranızı görebiliyor musunuz ?
-
Forum içinde yazmasından bahsetmiyorum güvenlik açıklarına bağlı veritabanının başka kişilerin eline geçmesi ve satılması durumu.Eğer güvenlik önlemleri yeterli değilse ve yeniden hacklenirse güncel numaramın spam mesaj yağmuruna tutulmasını istemem :)
onu geçtim forumda bana yakışmayacak konularında açılmasını(Nekrofili/Vahset) istemem -
quote:
Orijinalden alıntı: ismailciloglu
Forum içinde yazmasından bahsetmiyorum güvenlik açıklarına bağlı veritabanının başka kişilerin eline geçmesi ve satılması durumu.Eğer güvenlik önlemleri yeterli değilse ve yeniden hacklenirse güncel numaramın spam mesaj yağmuruna tutulmasını istemem :)
onu geçtim forumda bana yakışmayacak konularında açılmasını(Nekrofili/Vahset) istememÖyle bir durum yok işte hocam :) db ye bir sızıntı hack durumu vs.
bir süredir yaşanan olaylar kullanıcıların şifrelerinin çok zayıf ve bir çok yerde kullanılan şifreler olmasından kaynaklanıyor. Deneme yanılma ile girilen hesaplar. Bu süreçte bir sürü önlem aldık ama içiniz rahat olsun.
Ama çok tedirginseniz gsm numaranızı sistemden kaldırabilirim.
-
BruteForce'u biliyor ve arada bende deniyorum ama bahsi geçen kişi kendisinde mobil onay kodlarınında olduğunu söylemişti :)Şifremde xXxxXxxx00#% benzer kalıpta olmalı :Dquote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.Öyle bir durum yok işte hocam :) db ye bir sızıntı hack durumu vs.
bir süredir yaşanan olaylar kullanıcıların şifrelerinin çok zayıf ve bir çok yerde kullanılan şifreler olmasından kaynaklanıyor. Deneme yanılma ile girilen hesaplar. Bu süreçte bir sürü önlem aldık ama içiniz rahat olsun.
Ama çok tedirginseniz gsm numaranızı sistemden kaldırabilirim.
Alıntıları Göster
-
ben tedirginim gsm numaramı sistemden kaldırmanızı rica ediyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X