Şimdi Ara

Güvenlik programı tecrübeleriniz, örn: Eset'i nasıl bilirsiniz,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, dosyalarım.exe yemiş bulundum an itibariyle, dalgınlıkla. Solucan gibi birşey olsa gerek. Seneler sonra denemek istemiştim tekrardan. Kaçırdığı virüsler, zararlılar dolayısı ile kötü tecrübe edindim. Yarın birgün önemli bir dosyam olur diye korkuyorum. Üzülmüş bulundum. var mıdır bu tür kötü tecrübe edinenler. veyahut tam aksi.

• 6-7 sene önce eset nod32 kullanıyordum. Bilgisayar 2-3 sene hiç formatlanmadı. O aralar eset yaygınlaştı. Sonra pat bir ekran. Kullandığınız program.. tarihenden itibaren desteklenmeyecek. Yeni versiyonu satın alın. Bilgisayar zaten eskiydi ve bozuldu. Yaklaşık 1 yıl önce tekrar deneyeyim dedim eseti. Programı rezil etmişler. Bulunan virüs :100temizlenen virüs:85 Diğer virüsler hala yerinde duruyor. Birkaç ay önce başka bir sorunla karşılaştım. Flaşımı başka bir bilgisyara takmıştım. Antivirüs yoktu. Sonra eset yüklü bir bilgisayara taktım. Bir baktım bütün dosyaları virüs diye siliyor. Hemen çıkartıp evdeki comodo yüklü bilgisayara taktım. 1 tane virüs buldu ve temizledi. Sonra baktım ki kısayol virüsü girmiş. Kısayollar iki konuma bağlı. 1 virüs dosyası 2 normal dosya. Eset bakmış bu kısayol virüsle bağlantılı, kısayolun bağlı olduğu iki konumu da silmeye kalkmış. Hemen çekmeseydim bütün flaş boşalacaktı. Artık esete baya bir soğudum. Şimdi comodo kullanıyorum ve mutluyum. Hem de ücretsiz. Esetten de çok daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Abrkackl A kullanıcısına yanıt
    Aynısı olmuş benimkinin, Şu dakika itibarı ile flash full dolu gözüküyor fakat içi boş. Flaşı taktım hemen cartladı. Şu an önemli dosyaların peşindeyim..

Güzel dosyalar gitti, kardeşim öğretmen. onun dosyalarda gidince nasıl anlatacağımı bilemiyorum. Benlik bir sıkıntı yok. kardeşime oldu olan. Güler misin ağlar mısın En basit zararlıları da durduramıyorsan senin işin ne? Para vermiş olsam hemen iade isteyebilirdim

En güzel deneyimimi G data da yaşadım. Çift motoru yok mu onun. iyi iş çıkarıyor. Her türlü bankacılığı ondan yaptım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloomEsk -- 26 Haziran 2015; 18:45:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.