Şimdi Ara

güvenlik uygulama hatası yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

windows 7 ultimate kullanıyorum.klasörler üzerinde tam yetki almam gerekiyor oturum admin olarak açık fakat windows,program files,program data vs.gibi klasörler yetki almaya çalışırken "güvenlik uygulama hatası" başlıklı bir hata çıkıyor ve altında da erişim engellendi yazıyor(resim ekte)bir türlü tam yetkili olamıyorum ve bazı dosyalarda düzenleme yapamıyorum.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
     güvenlik uygulama hatası yardım

• Yapay Zekanın Yanıtı

Güvenlik Uygulama Hatası Yardımı

Güvenlik uygulama hataları, yazılım uygulamalarındaki güvenlik açıklarından kaynaklanan hatalardır. Bu hatalar, kötü niyetli aktörlerin sistemlere erişmesine, verileri çalmasına veya kötü amaçlı yazılım yüklemesine olanak sağlayabilir.

Güvenlik uygulama hatalarının yaygın nedenleri şunları içerir:

• Doğrulanmamış kullanıcı girişi
    • Yetersiz giriş doğrulaması
    • Güvenli olmayan kodlama uygulamaları
    • Yazılım güncellemelerinin yapılmaması

Güvenlik uygulama hataları ciddi sonuçlara yol açabilir:

• Veri ihlalleri
    • Finansal kayıplar
    • Ürün itibarına zarar

Güvenlik uygulama hatalarından kaçınmak için şu önlemleri alabilirsin:

• Uygulamalarınızı düzenli olarak güncelle
    • Güvenli kodlama uygulamalarını kullan
    • Kullanıcı girişini doğrula
    • Yetkisiz erişimi önlemek için güvenlik önlemlerini uygula

Güvenlik uygulama hatasıyla karşılaşırsan şu adımları izleyebilirsin:

• Hatayı derhal düzelt
    • Güvenlik açıklarından yararlanma girişimlerini engelle
    • Etkilenen sistemleri izole et
    • Kullanıcıları hatayla ilgili bilgilendir

Güvenlik uygulama hatalarını önlemek ve yönetmek için proaktif bir yaklaşım benimsemek çok önemlidir. Bu önlemleri uygulayarak sistemlerini güvende tutabilir ve veri ihlallerini önleyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • tuna.tt T kullanıcısına yanıt
    yardımcı olabilecek varmı?
  • öncelikle yaptığınız işlemin yanlış olduğunu belirteyim ne amaçla izinleri değiştirmek istiyorsunuz yetkileri alabilmeniz için sahipliği trusted installerdan almanız lazım önce bu işlemi yapın alt klasörlere yayın sonra izinleri düzenleyin
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    trusted installer listede yok sadece admin vs.var.symantec endpoint koruma yükledim o bikaç tane dosyada virüs buldu ve ondan sonra ne program filestan bile bi dosya silebiliyorum nede bi dosya ekleye biliyorum sonrasında her program files a yüklü uygulamayı çalıştırdığımda yönetici izni gerekiyor hatası çıkıyor.
  • peki symantecten önce durum nasıldı bide yöneticisiniz değil mi isterseniz teamviewer benzeri programla bakayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 1 Kasım 2013; 21:14:51 >
  • symantec ı yuklemeden once hıc bır problem yoktu sımdı sızın dedıgınız trust ınstaller nası eklenır onu buldum cunku secılebılecek lıstede degıldı ama tum denetımı ona vermek ıstıyorum yıne guvenlık hatası cıkıyor sanırım regedıtte bıseyler oldu.evet admınım hala yenı admın hesabı acıyım dedım kullanıcı kaynaklı bozulmustur belkı dıye yenı admın hesabında da sorun aynı maalesef
    teamvıewer kurulu degıl onu kurup tekrar haberdar edıyım sızı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki symanteci kaldırmayı denediniz mi belki o bozuyor
    yok onu hıc denemedım cunku kaldırdıgımda duzelıp kurdugumda bozulacaksa bosuna ugras olmazmı:)
  • ama en azından sebebinin o olup olmadığını anlardınız gerekirse başka bir antivirüs programı kullanırdınız
  • symantec bir turlu kaldıralamıyor unınstall da mı hata var yoksa bu ızın meselesınden dolayımı onu anlayamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.