Şimdi Ara

Güvenlik yazılımı kullanmayanlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıldır güvenlik programı kullanmıyorum şuana kadar hiç bir virus veya performans etkileyecek bir sorunla karşılaşmadım umarım bundan sonra da karşılaşmam benim merak ettiğim benim gibi Antivirüs ne de internet security kullanmayan varmı? bu antivirüs programları düzmece felan mı?

• ben kullanıyorum ama bugün yarın kaldırıcam
  • ben de kullanmıyorum.
  • Bu durum kullanıcıya bağlı. Güvenilir sitelerde dolaştıktan sonra birsürü para verip tam sürüm firewall, antivirüs almaya gerek yok. Ben free sürümleri kullanıyorum ama her ihtimale karşı.
  • Bende kullanmiyorum.
  • mac book pro kullanıyorum ve anti virus kullanmıyorum ama aynı mac book a win 7 de kurdum ve ilk kurduğum yazılımların başında antivirüs geliyor
  • Size şimdiden geçmiş olsun dilerim. Umarım başınıza tamir edilemez durumlar gelmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende kullanmıyorum, ama bilgisayarıma ayda bir kesinlikle format atarım. Güvenmediğiniz siteye girmedikten sonra niye kullanasınız ki?
  • başlangıçta sistemi kasması yüzünden bende kullanmıyorum artık
  • Virüsler sadece web sitelerinden bulaşmaz. E-maillerden, CD/DVDlerden, MSN'den, Flash belleklerden vs...

Tabi antivirüs kullanmamak size kalmış ama doğru değil. PC'siniz antivirüs kaldırmıyorsa Linux'e geçin.
  • nerde gezdıgınızle alakalı bı durum

benım gıbı gırdıgınız sıtelerın bı sınırı yoksa ındırdıgınız yazılımların hesabını tutmuyosanız sıkıntı cıkar bı tane guncel av yanında fırewall vede verıtabanı guclu bı spyware degısmez ekıbım hatta av sayısını artırmakta ıyı bı secenektır gercı bu ara oyun harıc crack kullanmıyorum karsılastıgım sorunlar mınımuma ındı

tabı solede bı durum var deep freeze kullanırsanız av gıbı yazılımlara pek ıhtıyac kalmaz ancak buda bana gore degıl
  • Bende 2 senedir antivirüs kullanmıyorum. Ara ara yüklediğim oldu, ama hiç bir kulanımım olmadığı için sildim. Boşu boşuna yüklemiş oluyorum. İnternetten oyun, crack, film vs. indiririm ama neyin virüs neyin virüs olmadığını tecrübelerimden anladığım için gerek kalmıyor. Ne kadar güvenlik olsada son iş kullanıcıda bitiyor. Ayrıca bazıları tamirlik durum olmasın diye yakınıyor. Ne gari bu, bi virüs girdi diye pc alevmi alacak? Sistem çöküyor, açılmıyor en fazla. Donanımsal bir şey yapmasına imkan görmüyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazlotus11 -- 1 Ocak 2012; 0:43:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazlotus11

Bende 2 senedir antivirüs kullanmıyorum. Ara ara yüklediğim oldu, ama hiç bir kulanımım olmadığı için sildim. Boşu boşuna yüklemiş oluyorum. İnternetten oyun, crack, film vs. indiririm ama neyin virüs neyin virüs olmadığını tecrübelerimden anladığım için gerek kalmıyor. Ne kadar güvenlik olsada son iş kullanıcıda bitiyor. Ayrıca bazıları tamirlik durum olmasın diye yakınıyor. Ne gari bu, bi virüs girdi diye pc alevmi alacak? Sistem çöküyor, açılmıyor en fazla. Donanımsal bir şey yapmasına imkan görmüyorum?

Ben e-bankacılık işlemleri, e-alışveriş, e-devlet vs.. gibi işlemleri çok sık kullanıyorum. Bana da antivirüs ve firewall programlarını önermez misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

quote:

Bende 2 senedir antivirüs kullanmıyorum. Ara ara yüklediğim oldu, ama hiç bir kulanımım olmadığı için sildim. Boşu boşuna yüklemiş oluyorum. İnternetten oyun, crack, film vs. indiririm ama neyin virüs neyin virüs olmadığını tecrübelerimden anladığım için gerek kalmıyor. Ne kadar güvenlik olsada son iş kullanıcıda bitiyor. Ayrıca bazıları tamirlik durum olmasın diye yakınıyor. Ne gari bu, bi virüs girdi diye pc alevmi alacak? Sistem çöküyor, açılmıyor en fazla. Donanımsal bir şey yapmasına imkan görmüyorum?

Ben e-bankacılık işlemleri, e-alışveriş, e-devlet vs.. gibi işlemleri çok sık kullanıyorum. Bana da antivirüs ve firewall programlarını önermez misin?

Yanlış anladınız galiba. Ben kullanmayın demiyorum. Eğer neyin virüs neyin sağlam olup olmadığını farkedemiyorsanız kullanın diyorum (burada kimseyi küçük görümüyorum yada ezmiyorum, olabilir, herkes her konuda bilgili olmayabilir) Diğer türlü pc boşuna yorulur. İnternetten alışveriş, bankacılık gibi işlemleri bizde yapıyoruz. Hemen laf atmayınız. Gereksiz tartışma olacak.

• sahsı dusuncem su 1 yıl ıcınde 2 ayrı guvendıgım vırus koruyucu yukluyken 0 sorun olduguna emın oldugum pc lerın hallac pamugu gıbı atıldıgını gordukten sonra artık hıc bırıne fazla guvenım yok hatta yaptıgı koruma bana gore sadece gstermelık yada bı bolumune karsı ısın ılgınc yanı pc yı ıntenet oyun ıcın kullandıgımda bu sorunlarla karsılasmadım ne tesadufturkı kredı kartıyla pc basında ıslemler yapmaya basladıktan bı sure sonra cozuluyodu pc hala soluyorum o anlarda pc de 0 sorun olduguna emınım artık sahsı dusuncem her pc ızlenıyo ıster psıko oldugumu soleyın ıster sızofren hepsıde ızlenıyo sahsı gorusum ıstedıklerı anda gırıyolar sanırsın av yı kendılerı yazmıslar o kadar rahat ıslem yapıyolar hıc bısey yapamıyosun guvenlı mod dos ortamı vs ıse yaramıyo artık sadece oyun muzık vıdeo vs ıcın kullanıyorum pc yı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

quote:

Yanlış anladınız galiba. Ben kullanmayın demiyorum. Eğer neyin virüs neyin sağlam olup olmadığını farkedemiyorsanız kullanın diyorum (burada kimseyi küçük görümüyorum yada ezmiyorum, olabilir, herkes her konuda bilgili olmayabilir) Diğer türlü pc boşuna yorulur. İnternetten alışveriş, bankacılık gibi işlemleri bizde yapıyoruz. Hemen laf atmayınız. Gereksiz tartışma olacak.

Öyle anlaşıldıysa kusura bakma. Bende kullanıcı faktörünün çok önemli olduğuna inanıyorum ama aynı zamanda kesinlikle antivirüs programı kullanılmasından yanayım. Tabi Linux kullanılmıyorsa.

• 15 Aralık 2011 de yazmışım bu konuyu biraz hortlattık ama hala ben güvenlik yazılımı kullanmıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GSakin

15 Aralık 2011 de yazmışım bu konuyu biraz hortlattık ama hala ben güvenlik yazılımı kullanmıyorum :)

tebrik ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.