Şimdi Ara

GÜVERCİN BULDUM UÇAMIYOR [SS Lİ][CİNSİ NEDİR BUNUN]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
1
Favori
21.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  GÜVERCİN BULDUM UÇAMIYOR [SS Lİ][CİNSİ NEDİR BUNUN]

adminlere not:burası yeri değil biliyorum ama hayvan uçamıyor diğer bölümlerde görüntüleme az olduğu için buraya açtım.

arkadaşlar bu güvercinin cinsi nedir ?

işyerinde buldum uçamıyor (hiç uçar gibi yapmadı öyle geziyor) kedi kapar diye aldım eve getirdim resimlerdeki gibi.Buğday ve su verdim iştahla yedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEŞELİMEŞEODUNU -- 20 Nisan 2012; 18:46:37 >

• ilginç takip
  • Veterinere götürmeyi dene.
  • Bence kedi bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pişir ye.
  • Cinsi bango. Muhtemelen sahiplidir ve uçamıyor diyorsan da genelde çatıda beslendiği için çatıdan düşmüştür. Etrafta güvercin besleyen varsa götür. Olmadı bir petshop'a ver.

Edit: Yeni farkettim sol ayak tırnağının biri kesikmiş. Güvercin besleyenler genelde bu tarz kendinin olduğunu gösteren işaretler yaparlar. Daha yavruyken ayağa boncuk geçirirler ya da tırnaklardan birini keserler. Bir çeşit nişan. Kesinlikle sahipli yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi Donum Var -- 20 Nisan 2012; 18:22:56 >
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: satellist

Bence kedi bu

Ne kedisi arkadaşım dinozor bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Donum Var

Cinsi bango. Muhtemelen sahiplidir ve uçamıyor diyorsan da genelde çatıda beslendiği için çatıdan düşmüştür. Etrafta güvercin besleyen varsa götür. Olmadı bir petshop'a ver.

Hocam bango resimlerine baktım fotoğrafta çıkmasıama bunun gagası baya sivri bangonun kısa ve küt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

adminlere not:burası yeri değil biliyorum ama hayvan uçamıyor diğer bölümlerde görüntüleme az olduğu için buraya açtım.

işyerinde buldum uçamıyor (hiç uçar gibi yapmadı öyle geziyor) kedi kapar diye aldım eve getirdim resimlerdeki gibi.Buğday ve su verdim iştahla yedi

avometreyi kuşun üzerinde mi denedin?

• pahali biseyse sat buldun senin oldu sonucta
  •  GÜVERCİN BULDUM UÇAMIYOR [SS Lİ][CİNSİ NEDİR BUNUN]
  • Aklıma bu geldi nedense

• sevimli bir şey al besle bir kafeste.tasmayla gezdirirsin uçamazsa.

şaka bir yana veterinere götür.adam benden güvercinden fazla para alcak iyileştirmek için deme sonuçta can bu da.eğer iyileşme imkanı yoksa yukarıda dediğimi yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheqeMerT

Pişir ye.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

avometreyi kuşun üzerinde mi denedin?

Eve gelince hayvanı saldım koşa koşa malzemelerin yanına gitti lan dedim ne yapıyor bu bir baktım dirençlere tıklıyor buğday sandı yavrucak o ara çektim

• Kardeşim de ben evde yokken havalı tüfekle güvercinin kanadından vurmuş terasa düşmüş. Şu an uçamıyor terasta besliyoruz
  • Uçamayan kuşmu olur kır boynunu çöpe at.
  • kanadının altına bak sahibi varsa ucamasın die banlıolar kanatlarını
  • kanatlarını çekip (yolmak kesmek yada bantlanmış olabilir eline alıp kanatlarına bi bakmakta yarar var) uçmasını engelleyerek yerine alışmasını sağladıkları sırada bi yerlerden düşmüş atlaya atlaya gelmiş olabilir. 15-20 gün kadar sonra kanatları çıkmaya başlar tahminen.

yakınlarda kuş besleyen varsa büyük ihtimal onlara aittir.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.